הורדת הגבס -מנדלסון אנא קרא.

shwartchz

New member
הורדת הגבס -מנדלסון אנא קרא.

שלום לכולם. אני רוצה לשתף אתכם במה שקרה לנו היום בבי"ח. הלכנו להוריד את הגבס אחרי שבועיים. פגשנו שם אפילו את מיודעינו מנדלסון היקרים. (דרך אגב נשותינו שכבו מיטה ליד מיטה לאחר הלידה). הם היו אחרי הורדת גבס ואמרו לי שישנה בעיה עם המסור הרגיל. נכסתי לחדר של המגבס (בחור טוב כשלעצמו) והוא אמר לי שאין לו את המסור הרגיל להורדת גבס לתינוקות כי הוא נשבר. וחדש אין לו כיאין תקציב. אז הוא משתמש במסור הרגיל אבל "אין שום בעיה" .בסדר. סמכתי עליו. הוא התחיל בניסור ופתאום יותם צורח מכאב. לא בכי רגיל. סיימנו להוריד את הגבס ואז התגלה לחרדתי שהמסור הגיע עד לרגל !!! ויותם נשרט. למזלי לא קרה דבר נורא אחר והמסור לא המשיך לנסר. אבל גם זה היה כואב מאוד לראות. כמובן שהאח המגבס הרגיש מאוד לא נעים וישר חבש לו ושם לו פולידין. כמובן שמאוד כעסתי והראיתי את זה גם לו וגם לרופא. אמרתי להם שאם הבעיה לא תיפתר ויובא מסור חדשבפעם הבאה לא מורידים את הגבס!!! לשמחתי הרגל של יותם במצב מעולה וכרגע ישנה הפסקה בגבסים. מקווים שלתמיד. אני כמובן לא עובר על זה בשתיקה ואני מתכוון להעלות את המקרה לממונים על הגיבוס ולהגיע אפילו למנהל בית החולים. אני לא אתן שעל בני יעשו ניסויים במסור שלא מתאים. זהו לעכשיו. אשמח לקרוא את תגובותיכם.

נשמע זוועה

הוא יכול היה לנסר לו את הרגל!!! אמאל'ה. משה, טוב תעשה אם תתלונן. חוץ מזה, אפשר להוריד את הגבס בגיל כזה, עם מים, להשרות למשך חצי שעה את הגבס במים פושרים-חמימים והגבס יורד. אז למה הם עשו לכם את זה? איזה חוסר רגישות משווע. מקווה שההפסקה בגבסים תהיה לתמיד. הלוואי. תמשיך לעדכן אותנו. יעל

התגובה שלך ממש במקום!

חייב ללכת לממונים! יש אפשרות להוריד את הגבס בגיגית מים תוך 20 דקות ואני בטוחה שאפשר למצא גיגית בבית החולים! לא יאומן. אני כותבת את זה כי בדיוק אני קוראת על הנחיות הורדת גבס לרופאים וממש כתוב שם את זה. אני שונאת מקרים כאלו שאני אומרת לעצמי למה? כמו למשל: למה לא חיפשתי רופא שיתן לי להכנס עם אושרי לניתוחון- היום אני עדיין בטראומה ממנו. רובינו נוטים לסמוך על אנשים שבאופן ברור מאיליו נראה לנו שהם יודעים ומבינים טוב מאיתנו, ולפעמים זו טעות. יש רופאים שלא פתחו ספר או יותר גרוע לא יודעים לחפש חומר באינטרנט, והם ממש מיושנים, כמובן לא רק בתחום הק"פ. זה מלחיץ אותי אישית. אני בכלל אמא היסטרית ועד היום אושרי לא היה בביבי-סיטר, (אני כנראה צריכה טיפול). למדתי מתפקידי החדש של להיות אמא למדתי לסמוך על תחושת הבטן שלי, אף אחד לא אומר לי יותר מה לעשות, מה שלא נראה לי יוצא ישר מהאוזן השנייה.. (כמו למשל "למה הוא על הידיים?") מזל שלא קרה משהו רציני. נשיקות ליותם. (תגובה קצת קיצונית אבל פשוט האלתה בי המון מילים...)

shwartchz

New member
אני יודע

שאפשר להוריד את הגבס במים אבל לא את הגבס הזה! זה גבס כל כך קשה שגם המסור לא מוריד אותו בקלות. שאלתי אותם אם אפשר במים והם אמרו שלא ילך. בפעם הבאה , אם תהיה, אני אלך פשוט יום קודם למראה בקופת חולים ושם יורידו לו כמו שצריך. עידית. גם אנחנו הורים משוגעים. עד כדי כך שבגלל שאני עוד סטודנט, אני עכשיו שומר על יותם יום יום עד הצהרים שחופית באה מהעבודה.

אנחנו באמת משוגעים אבל רק קצת

ואני לא רוצה להתחיל לספר על ההורים שלי ( ועל ההורים של עודד הוא יכול לספר בעצמו)

המסור

אז ככה כשבאנו להוריד את הגבס אז אמרו לנו שיש בעיה עם המסור ויורידו לו את הגבס עם מסור של גדולים אני מודה ישר ברחתי ואישתי נשארה כמובן שזה לא עבר בשקט אבל עבר אני נורא כעסתי ואמרתי שאי אפשר כך וזה מסוכן הבחור שמוריד את הגבס שהוא בחור 10 אמר שאין חלקים למסור של הילדים וזה בירוקרטיה אני לא זוכר עם אמרתי גם לרופאים את דעתי בנושא כי היתה איתנו הילדה הקטנה שלי ואני כל הזמן רדפתי אחריה. אז קיבלנו חופש לשבוע מהגבס ואז יצאנו וראינו את משה והוא סיפר מה היה . יש לציין כי לפני משה היה ילד בן 3 שבועות שגם לו הורידו את הגבס כך. אז ככה לאחר חיפוש השם של החברה שמיצרת את במסור הוא SIGEMA MEDICAL עם מישהוא מכיר או יודע על מישהו שהוא מקושר לעניין אני רוצה מידע היכן יש לקנות חלקים למסור של החברה הזו בארץ. אני רוצה לפנות לבית החולים עם כתובת היצרן כדי שלא יהיה להם תרוצים אני גם מנסה מכיוון אחר אבל נראה מה יהיה אני מקווה כי יותם מרגיש טוב והכול בסדר. ויאיר סוף סוף עשה מקלחת מזל טוב .

מנדלסון

אולי אני אשלח לך את הטלםון של הגבסן בהדסה? אשר שמו והא ממש ממש מקסים! אולי הוא יוכל לענות. אם תרצה אשלח לך מסר עם הטלפון שלו. עידית

למעלה