הורדת ה ID בתחילת כל שידור במקסטרק ?

• פותח הנושא zukik
  • פורסם בתאריך

zukik

New member
הורדת ה ID בתחילת כל שידור במקסטרק ?

מי יודע איך אפשר להוריד את ה ID שמשודר בתחילת כל שידור במקסטרק ? תודה מראש

mot264

New member
אוי אוי אוי

זמנים ... נדמה לי מזכרון שרק החלפת גרסה תוכנה הצריבה לישנה יותר מאחר ובתוכנה כתוב מספרי הID ואין מצב במחיקה. יכול להיות שבתוכנה שהכרתי היה ניתן לשים את ה ID לאחר השיחה. מה, עדיין יש לך מחשב 286 התומך את התוכנה ? או אולי יש לך גירסה מתקדמת. בהצלחה.

4x4eyal

New member
הורדת ID

אם ה ID לא מופיע בתוך ה CODE PLUG בתוך רשימת התדרים צריך להסירו בדרך אחרת צריך להחליף את הג"וק שבתוך המכשיר, לעשות BLANK BOARD למכשיר ולצרוב מחדש .

zukik

New member
ואיך מורידים אותו מתוך ה CODEPLUG ?

אותו מכשיר עם קודפלג אחר לא משדר ID ללא החלפת גוק... אז ברור לי שהוא מתחבא בתוך ה CODEPLUG השאלה איך אני יודע היכן הוא מתחבא כי בתוכנה אין שום MENUE שמטפל ב ID ... ולטפל ב CODEPLUG עצמו צריך לדעת איפוא מאחר והוא קובץ בינארי ....

mot264

New member
מהזיכרון הרחוק

נדמה לי שהמספר שנצרב נמצא בתפרית של DTMF, או SIGNALING ישנה אופציה לקינפוג. במכשיר שבדקת ואינו מוציא ID לא תראה בתפרית מספר כלשהו במשכיר בו יוצא הID תראה מספר. לאחר שהמספר נצרב לא ניתן להסיר אפשרות ID ורק מחיקת הפלטה עוזרת. מאחר ואין לי אפשרות להריץ את התוכנה, איני יכול להציג לך את המסכים.

4x4eyal

New member
בתוך מסך התדר

בתוך מסך התדר ליעד שינוי ה PL DPL יש גם אפשרות ל SIGNALING תהפוך את זה ל DISABLE אם יש שם משהו אבל בדרך כלל זה הג"וק הכי פשוט לעשות BLANK BOARD ולצרוב מחדש

למעלה