הורדת חום

s e g e l

New member
הורדת חום ../images/Emo35.gif

האם יש מה לעשות עם חום שנובע כנראה כתגובה לטיפול הומאופתי? אני לא מתכוונת לקחת אקמול או דברים בסגנון ובגלל הטיפול ההומאופתי אסור לי נענע, מנטה, קפה ושמנים בעלי ריחות חזקים (כולל אקליפטוס). כרגע הגעתי ל-37.8 מעלות. יש דרך טבעית כלשהי להוריד את החום קצת? תודה segel

../images/Emo24.gifתה עם קוניאק../images/Emo36.gif

תלבשי בגדים חמים .כנסי למיטה ותתכסי טוב טוב עם פוך ושמיכת צמר. ההזעה תגרום להורדת החום .......

0 אור 0

New member
אני בכלל לא בטוחה שמותר אלכוהול

למי שנמצא בטיפול הומאפתי. הורדת חום היא בד"כ על ידי קירור פיזי - אמבטיה עם מים פושרים, או ניגוב במטליות רטובות. בכל אופן אני ממליצה בחום להיות בקשר עם ההומאופת שטיפל בך ולשאול אותו מה לעשות.

החום הוא דווקא סימן חיובי

זוהי הדרך של הגוף לנקות את הרעלים. כנראה בעקבות הטיפול ההומאופתי. הכי כדאי להתייעץ עם ההומאופת ובינתיים לעשות מקלחות או קומפרסים קרים למצח.

s e g e l

New member
דיברתי עם ההומאופטית

שאמרה שהיא לא יודעת מה זה אומר שצריך לחכות. אני יודעת שמותר לשתות אלכוהול בטיפול הומאופטי, אבל אל יודעת לגבי ערק ספציפית וגם לגבי מריחתו על הגוף... תודה רבה segel

smady a

New member
הבן שלי הקטן עבר טיפול לפני כ4 שנים

אחרי טיפול הוא הרגיש יותר רע. והיא אמרה לנו מראש שזה יהיה כך. ונורא דאגנו.\לא עשינו כלום חיכינו. והופ למחורת עבר ושוב טיפול והופ התחזקה הבעייה בשעות הבאות. אבל זה עבר לו לחלוטין. אמונה סבלנות.

רוסה

New member
אלכוהול

למרוח אלכוהול בצדדים של העיניים(כלפי חוץ) ובכפות ידים, וכפות רגליים. רפואה שלימה

למעלה