הורדת חינה מהשיער

talshtenger

New member
הורדת חינה מהשיער

לפני כמה חודשים צבעתי את השיער בחינה אדומה ובכלל שהשיער שלי כהה לא ראו כלום חוץ מכמה פסים בשמש. עכשיו אני רוצה לצבוע את השיער לחום בלונדיני אבל ספרים ששאלתי אמרו לי שאי אפשר לצבוע על חינה כי יצא ירוק! אני לא יודעת מה לעשות ואני ממש רוצה להוציא את החינה מהשיער איך אפשר?

ה מוזה

New member
החינה בניגוד לצבע שיער

אינה נשטפת מהשיער או נעלמת לה היא נשארת על השערה עד שזו נושרת כך שכנראה תאלצי לחכות להתחדשות וצמיחת השיער לפני שתוכלי לעשות צבע , זה עד כמה שאני יודעת אלא אם כן קיים איזה פטנט סבתא להסרת חינה שעדיין לא התגלה

שיאנה

New member
באופן כללי לגבי חינה

הדעה הרווחת עד לפני כמה שנים היתה שחינה ממש טובה לשיער וגורמת לו להיות בריא. נראה שהדעה נבעה בעיקר מכך שהשיער נעשה רך וחלק אחרי החינה. אך, אבוי, לאחרונה גילו כי החינה סותמת את נקבוביות שורש השיערה וגורמת לנשירה מוגברת. כך שכדאי בכלל לא לעשות חינה (למרות שגם צבע זה לא ממש להיט) ולגבי הירוק, לצערי הם צודקים מה שאת יכולה לנסות - ואני ממש ממש ממש לא ערבה לתוצאות זה לחמצן את השיער עם מי חמצן רגילים ואבקת הבהרה ולצבוע מעל זה אבל אני לא ניסיתיאת זה, אז זה הימור בלי שום ביסוס עדיף שפשוט תחכי.

girl111

New member
לאחר כמה זמן חינה גורמת לנשירה?

עשיתי חינה לפני 3 חודשים ולפני חודש השיער התחיל לנשור. אז אם זה בגלל החינה, מה אני יכולה לעשות?השיער שלי ימשיך לנשור? אין איזו מסכה או תרופה נגדית? או אולי השירה עונתית כמו שאומרים לי?

girl111

New member
האמת שעשיתי חינה גם לפני זה

גם לפני חצי שנה, אבל החינה הייתה מהסופר פארם ודווקא לא נשר לי כלום. זה קשור? החינה שעשיתי לפני 3 חודשים הייתה מחנות תבלינים. מה אני יכולה לעשות על מנת שהנשירה מהחינה תפסק?

smady a

New member
לא לא לא חינה לא גורמת לנשירה .

חינה טבעית היא בסדר גמור לשער. בדוק שנים אצלי ואצל אחיותיי. השיער מקבל ציפוי ממנה. והשערה אכן יותר חזקה נעשית. סבלנות. לדעתי אחרי 4 חודשים את יכולה לצבוע שוב.

למעלה