הורדת ילד מעבר לכביש?!

חגית35

New member
הורדת ילד מעבר לכביש?!

הייתכן שילד (כתה ב') הלומד בח"מ יורד ע"י הנהג מעברו השני של הכביש (כביש ראשי סואן 4 מסלולי)?! מחפשת את חוזר המנכ"ל בנדון ללא הצלחה באתר משר"הח אודה על תשובה מנומקת כי היום בני הורד מעבר לכביש כמובן שמייד התלוננתי והסייעת פשוט נופפה לי שאעבור לצד שלהם ואמרה שהנהג חדש והיא היתה חסרת אונים ייתכן וזו טעות אנוש אבל חשוב לי לדעת מה זכויות הילד שלי ומה היא חובת המסיע מטעם העיריה וזה ברור לי שיש פה טעם לפגם וסכנת נפשות, השאלה אם עניין זה מעוגן בכתובים, שלא מורידים ילד של חינוך מיוחד במצב שהוא צריך לחצות כביש ראשי לבדו.

Diana M

New member
חציית כביש

חמור מאוד. אסור להוריד או לאסוף תלמיד במקום בו עליו לחצות כביש באופן שתארת. על הסייעת לדאוג כי הילד ירד במקום בטוח. במידה ולא ניתן לעשות זאת, עליה לרדת עם הילד ולחצות איתו את הכביש ואז לחזור להסעה ולהמשיך. ממליצה לפנות למנהלת בית הספר ובמקביל לאחראי על ההסעות באגף החינוך של הרשות המקומית. קיים חוזר בנושא הסעות. מצרפת קישור לדף במידע בנושא

ואני חושבת שכדאי להתחיל ב....

ליידע את הנהלת ביה'ס ואם יש מישהו שאחראי על ההסעות בביה'ס וכן לחברת ההסעות ואו למי שמעסיק את המלווה... הרבה פעמים יש לנו נטייה להגיב מהבטן. דבר שלא תמיד תורם לילדים שלנו גם כאשר התגובה נכונה צודקת ומתבקשת לנשום ! ולחשוב על היחס שזה עלול לגרור כלפי הילד !!! הילד אמור להיות מוסע במהלך כל השנה ... שיהיה בהצלחה

למעלה