הורדת לק..

rotem schlz

New member
הורדת לק..

היי, בתור חיילת משוחררת (טרייה) גם לי נהייתה אובסיסיה ללק, הבעיה מתחילה שאני רוצה להוריד את הלק..נשארת לי מין מסגרת מסביב לציפורן (בחלק הצמוד לעור הציפורן). ראיתי שיש פה המון בנות שהמליצו על המסיר לך של אורלי.. וחוץ מזה מה כדאי לעשות? צמר גפן? מקלות אוזניים? תודה.

noash5

New member
מנסה לעזור

עם צמרון אוזניים טבול במסיר לק/אציטון אני משתמשת לניקוי "הפינות". תנסי למתוח את העור טיפה למטה ולנקות. כשיש מקומות עקשניים תלחצי את הצמרון/צמר הגפן (תלוי בשטח) כמה שניות אל הציפורן ואז זה יורד בקלות יותר. מקווה שהייתי ברורה

Osnatz1

New member
מה שאני עושה כשזה קורה

זה פשוט להצמיד לשם את הצמר גפן ואז "דרכו" להגיע לשם עם הציפורן.. כאילו לגרד משם את הלק דרך הצמר גפן שספוג כמובן במסיר.. נשמע הגיוני? יש לי בעיית הסברה מילולית קשה

../images/Emo207.gif אציטונים, מסירי לק וכו'

אני אף פעם לא יודעת מה לעשות. אני קונה את המסיר לק של לייף והוא סבבה לגמרי, אבל רק בלקים כהים הוא עושה צבע על העור. שמעתי פה כמה המלצות על המסיר לק של אורלי, לדעתכן, כדאי להשתמש באציטון רגיל מהסופרפארם? אמרו לי שזה עושה נזק לציפורן. אשמח אם מישהי תסדר לי את הבלבול

edenable

New member
יש לי את המסיר של לייף

הורוד (ללא אציטון). אצלי גם הייתה בעיה שבהסרה של לק הוא מרח את הצבע גם על העור מסביב. בלקים כהים פשוט רואים את זה יותר. ניסיתי גם את הכחול (עם אציטון), אבל הרגשתי שהוא מייבש לי את הידיים. אני מרוצה מהמסיר של אורלי ומשתמשת רק בו כרגע. לקים כהים לפעמים נמרחים טיפה לצדדים אבל לא צריך להתאמץ לנקות את זה. לא הייתי קונה אציטון נקי כי זה מאוד מייבש וגם הריח

edenable

New member
../images/Emo6.gif

יש ברשת אפריל או בסופר פארם מחיר מלא שלו - 18 ש"ח, במבצעים אפשר למצוא ב 10-12 ש"ח יש 2 סזוגים: ירוק - ללא אציטון, כחול - עם אציטון

edenable

New member
לי יש את הירוק

ואני תמיד קונה רק אותו, לא ניסיתי את הכחול אף פעם.

נופ ר

New member
טיפ

לא למרוח את הלק בתוך הקיוטיקלס למרוח מילמטר העור הזה. זה ימנע את זה. בנוסף כשמסירים לא לשפשף בגסות אלא למשוך את הצמרון בעדינות מצד לצד ולאט ככה לא ימרח לך כלום

xQueenOfHeartsx

New member
../images/Emo207.gif שאלת בסיס ולק ירוק

לאלה שניסו את הבסיס של CND, יש עליו המון ביקורות נלהבות ורציתי לדעת האם הוא שומר על הציפורניים שלא יצהיבו? וכמו שכתבתי בנושא, אני מחפשת לקים ירוקים יפים, ובמיוחד dupe (או מה שהכי קרוב) לג'ייד של שאנל, המלצות יתקבלו בברכה! מצטערת שאני די מציקה לכן בשאלות לאחרונה, האמת שעד לפני חצי שנה בערך שמתי לק אולי פעמיים בשנה, וסתם יום אחד שיחקתי קצת עם הלקים של אמא שלי ואז גם אצלי התחילה להתפתח האובססיה
תודה מראש ושבת שלום!!

אני מצמידה את הצמר גפן לציפורן

למשך כמה דקות משאירה אותם על הציפורנים ואח"כ מושכת לכיוון החלק העליון של הציפורן בדר"כ הכל יורד בבת אחת. זה דרך מעולה להוריד גליטרים למיניהם

למעלה