הורדת פרופיל ו``איך להיות ג`ובניק``

GILAD_AARONI

New member
הורדת פרופיל ו``איך להיות ג`ובניק``

שלום, ברצוני לדעת איך אפשר להוריד את הפרופיל שלי יש לי פרופיל 97 עם סעיף ראיה אני מעוניין להוריד אותו ולהגיע למצב של ג`ובניק איך אני יכול לעשות זאת ?

dfgh

New member
what the fuck???? H-(

למה בדיוק אתה רוצה להוריד פרופיל?!?!?!?????? אנשים משרתים ומפצעים ונהרגים בשבילך ובשביל המדינה שלך ובשביל המשפחה שלך!!!!!!!!! מה שאתה רוצה לעשות הוא שפל וזאת פחדנות וצביעות וסוציומטיות מקווה שיש לך סיבה מאוד טובה למה שאתה רוצה לעשות!!!! :-(

dominik

New member
רוצה להתחלף?

לי יש פרופיל 67, והייתי הורגת בשביל אחד כמו שלך. חוץ מזה, ג`ובניק זה סתם משעמם.

shuki 39

New member
טכניקות להשתמטות מקרבי

לך לרופא ספר לו על ``בעיה`` תלוי בסוג הבעיה דוגמה אתה יכול ללכת לפסיכיאטר שאתה לא מכיר תגיד לו שלקחת כדורי הרגעה עד לתקופה האחרונה ואתה פוחד שתתאבד בתנאים של קרבי תרגיל יותר יעיל תגיד לפסיכיאטר שיש לך סיוטי שינה את האישור תצרף לטופס ערעור על פרופיל או בעיה בריאותית פקטיבית אחרת תמציא איזה מחלה שיענו הייתה לך אצל רופא שאתה לא מכיר ואת האישור תצרף לערעור על פרופיל

okedem

New member
רעיון מאוד גרוע

דברים פסיכולוגיים יכולים לתת לך פרופיל 21 נפשי, וגם אם לא, אז תשרת בתפקיד דפוק ומשעמם, כי יחשבו שאתה מטורף. תיזהר עם זה.

after

New member
הורדת פרופיל

הורדת פרופיל

אין לנו המלצות כיצד להוריד פרופיל ואיננו מתכוונים להטיף לך אם זה טוב או רע. חשוב שתיקח בחשבון דבר אחד: על בסיס בעיה נפשית יכולה להביא לשחרורך מצה``ל וגם אם לא, לשירות בתפקידים לא אטרקטיביים. מעבר לזה, יהיה לך מאוד קשה לשנות זאת אם תחליט בשלב כלשהוא שזה מה שאתה רוצה. צוות אפטר.

למעלה