הורדת קטי המכוערת מהמסך

הורדת קטי המכוערת מהמסך

לכל הצופים והצופות אני לא יודעת עם ידוע לכם, אבל ערוץ 9+ מתכוון להוריד את התוכנית קטי המכוערת!!! מיום ראשון, לכן אנחנו צריכים להתאגד ולמחות על דבר זה. אנחנו צופים כבר בפרק 169 היום, נשאר עוד 30 פרקים, ספרו לי מה דעתכם, דחוף! דחוף! דחוף! יש אפשרות לכתוב למשרד התקשורת פקסים לתלונה כי בערוץ 9+ לא אכפת להם מאיתנו,
צריך להתלונן למשרד התקשורת - תלונות הציבור

אוי כמעט שכחתי!!!

כל מי שרוצה מס' טלפון או פקס לפניות הציבור שישלח לי מסר.

elena16il

New member
מאיפה את יודעת שהולכים להוריד??

לדעתי זה פשוט יעבור לסופי שבוע.. זה נראה מוזר מידי שיואידו ככה סידרה בלי לסיים.. במיוחד סידרה עם כזה רייטינג.....

m2love

New member
יאוווווו

איזה ערוץ מטומטם זה !!!!!!!! זאת הסידרה הכי ניצפת אז מה הם מוריידים אותה? אין מצב שהם עושים זאת.. אולי זה יהיה בסופי שבוע.. או שימיכו את הפרקים אחרי הקיץ,בסתיו ככה!! אבל זה מהזה מעצבןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!! ומה זה יעזור אם ניתקשר אליהם?

anush13

New member
על הקטי ועל הערוץ 9999

תשלחי לי בבקשה את הכתובת של האתר לאיסי 235328911 או לפלאפון תתקשרי: 0547291053

white angels

New member
נראה לי צריך לחכות לשבוע הבא..

וברגע שנראה שהולכים להוריד לגמרי צריך להתחיל לפעול,כרגע לא ניתן לדעת בבירור. וגם אם נתלונן הם באמת יתייחסו? אני חושבת שצריך לפנות לערוץ עצמו ולהציף אותו במיילים כדי שיבינו שלא רוצים שהסדרה תרד..

ק י ז י

New member
זה לא נכון לא מורידים

ולא מעבירים לסופי שבוע כי היום היתה פרסומת אחרי השידור החוזר שבו נאמר שקטי חוזרת עם המון "הפתעות " מרעננות ויש פרסים לצופים שמתקשרים וכו' ואח"כ כתבו כל יום א' עד ה' כך שיש רק הפסקה של 3 ימים

white angels

New member
וואי את/ה רציני/ת?

הלוואי שכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אבל אולי זה הפרסומת הישנה הזאת עם הפרסים?

m2love

New member
...

אני מכירה תפרוסמת הזאת עם הפרסים..זאת כנראה פרסומת ישנה! נחכה ונראה מה יקרה..אם ביום ראשון לא יהיה פרק אז צריך יהיה לעשות משהו!

../images/Emo214.gifאני מקווה שמדובר בשמועות..

בהנהלת תפוז מנסים לבדוק את העניין

white angels

New member
הדר תבררי באמת בבקשה..

כי כולנו פה בפורום לא מבינים כלום אם הסדרה ממשיכה או לא... ואם כן,אז מתי יחזרו לשדר אותה?

rz10

New member
זה לא שהורידו את הסדרה

גם אני בהתחלתי הופתעתי כי זה מוזר שיורידו סדרה כל כך נצפת שמקפיצה לערוץ כל כך הרבה רייטינג.. העונה פשוט נגמרה, העונה השניה תחזור ככל הנראה עוד חודש או חודשיים, ומה שהראו היום בסוף הפרק זה קטעים מן העונה הבאה. בסך הכל הם עשו תרגיל דיי חכם, ככה כל מעריצי התכנית והצופים הנלהבים יחכו בקוצר רוח לתכנית..

white angels

New member
תרגיל חכם אבל דפוק!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

יופי,עכשיו אני בכלל לא אוכל לראות את הסדרה..עוד חודשיים אני מתגייסת!

m2love

New member
יאוו

איזה ערוץ דפוק זה! עושה הכל בשביל הכסף! אבל זה כלכך דפוק מה שהם עשו.. ומתי ששידרו את הסדרה ברוסיה גם עשו ככה?או שרק ערוץ 9 המציא את זה?

rz10

New member
ערוץ 9 המציא

כי אני ראיתי את הפרק עוד מזמן, והיה סוף רגיל כמו בשאר הפרקים. וגם נכון, תרגיל מעצבן ><

m2love

New member
ומתי ישדרו את ה"עונה השנייה"?

יאווו זה כזה טימטום! מה הקטע של לעשות שתי עונות מה משמעם להם בחיים? הסדרה בת 200 פרקים..מה עונה אחת 170 פרקים והשנייה 30.. טימטום\=

white angels

New member
טוב הקיצר..

אני אחכה עם החדשות של הדר וליום ראשון אם זה באמת ככה אז אין לנו מה לעשות..או שאפשר להתאגד באמת ולמחות על זה כי זה כלכך לא הוגן! אין להם זכות לעצור את זה ככה ולהמשיך מתי שבא להם! אני כלכך מעוצבנת כרגע.. לילה טוב:[

../images/Emo214.gif../images/Emo201.gif

המ. כל עקבה לטובה?
[ולא, עדיין לא חזרו אליי עם תשובה..
]

white angels

New member
לא לטובה במקרה שלי../images/Emo4.gif

טוב,מה לעשות כנראה נגזר עליי לא לראות את הפרקים האחרונים בערוץ עם תרגום
טוב שיש את החמור

למעלה