הורדת רינגגטונים לtelit X-95?

popoz

New member
הורדת רינגגטונים לtelit X-95?

יש כזה דבר? יש לי את הכבל סינכרון בין המחשב למכשיר, כשאני מעלה קובץ מידי רגיל מהמחשב למכשיר דרך הכבל אני רואה במכשיר את שם הקובץ אבל הוא לא משמיע לי כלום... צריך קובץ מיוחד כדי שהTelIt ישמיע אותו? תודה

marik

New member
המכשיר שלך

הוא 32 פולי. שים לב לזה בקובץ שאתה מעלה לו.

popoz

New member
אז מאיפה אני יכול למצוא רינגטונים

של 32 פולי?

marik

New member
תחפשי באינטרנט

או אולי יש תוכנות שממירות או לא יודע... אני לא מבין בזה יותר מידי. אולי מישהו יכול באמת להסביר איך יוצרים רינגטון? מאיזה קובץ מתחילים? איך מגדירים אותו?

ג1לש

New member
יצירת רינגטון

זה כזה מדריך קטן על רגל אחת איך יוצרים רינגטון. כמובן שיש עוד מליון אפשרויות אבל אני לא אפרט עליהן כרגע, בינתיים רק מדריך חובבני ביותר: טוב אז ככה, קודם כל צריך להתחיל מבחירת שיר שישמש כרינגטון - כמובן. לאחר מכן, צריך לראות מה האפשרויות שלנו מבחינה טכנולוגית, ואני מתכוון לכמה פולי יש בפלאפון, סוג הקבצים שהוא יודע להשמיע, האם זה יהיה צלצול מצלצל או רילטון, ועוד. לאחר מכן, צריך למצוא תוכנה שתחתוך את הקובץ של השיר. נאמר שיש לנו נוקיה, שתומך בקובץ MIDI, [גם TELIT זהה] ויש לנו את הקובץ. נחפש תוכנה לעריכת מידי, ונחתוך את הקטע שנרצה שיהיה הצלצול. הבעיה העיקרית שקוראת היא שהקובץ גדול מדיי והפלאפון לא יודע להשתמש בו. אם רמת הפולי גבוהה מדי לפלאפון פשוט לא נשמע צלילים מסוימים. ברגע שנחתוך את הקובץ אנחנו מסודרים
בהצלחה

popoz

New member
ניסיתי...עדיין לא עובד...יש איפשהו

קובץ מידי מסויים שידוע שהוא 32 פולי?

9865

New member
תנסי את האתר הבא

www.2playsafe.co.il יש להם את מה שאת רוצה

popoz

New member
אין שם את ה Telitx95 ברשימה...

אולי אני יכול לבחור מכשיר מסויים אחר וזה יפעל לי?

למעלה