הורדת % שומן

Ashaman

New member
הורדת % שומן

שלום, שמי אופיר, אני בן 23, לאחרונה נעשיתי יותר מודע לנושא הכושר הגופני ולכך שהייתי כל חיי "בטטת כורסא". הדבר לא הפריע לי מכיוון שיש לי מבנה גוף איפשהו בין אקטומורפי למזומורפי. יש לי שרירים במקומות הנכונים אבל אני תמיד נשאר רזה (מחוץ לבגדים, לפחות). עם זאת, מתחת לבגדים נוצרה לי כרסונת של ממש, ואני מאוד רוצה להוריד אותה ובכלל להגיע למבנה גוף שרירי ואתלטי. אני שוקל 66 ק"ג, גובה 1.72 מ', 18.5% שומן בגוף. מבצע ביומיום פעילות משרדית קלה. האם אפשר לקבל עצות בנוגע לאיך להגיע למטרה/איזה בעל מקצוע יוכל לתת לי את המענה הטוב ביותר לבעיה? תודה מראש!

הר ניר29

New member
אין קסמים

1. לשמור על תזונה נכונה (הכי חשוב). 2. לבצע פעילות אירובית לפי הנחיות של מדריך/מאמן. 3. לבצע אימוני התנגדות על םי הנחיות של מדריך ומאמן. תוכניות אימונים דרך האינטרנט לא ניתן לבנות. באופן ככלי: פעילות מתמשכת של 30-40 דקות בעצימות בינונית בתור התחלה. 8-10 תרגילי התנגדות לקבוצות שרירים גדולות. פעילות גופנית 3-4 פעמים בשבוע. בהצלחה

oridoron77

New member
תוספת קטנה בעניין התזונה

כיוון שלמטרה שהצבת, העניין הזה עומד בראש ובראשונה. פנה לתזונאי\ת ספורט וקבל תפריט מותאם (גם אם אתה לא עושה איזשהו ספורט כרגע). רוב האנשים בטוחים שהם אוכלים נכון, והם יודעים מה לאכול כדי להרזות, אבל 99% מהם עושים טעויות. ככה שאם אתה רוצה לזרז את העניין כמה שיותר, אל תבנה תפריט לבד. אורי

Ashaman

New member
תודה על התגובות ../images/Emo13.gif

לא ציפיתי לקסמים, אך האם תוכלו להמליץ לי על תזונאי/ת ספורט באיזור הקריות/חיפה?

oridoron77

New member
אין לי מישהו מהאזור

אני יכול להמליץ על מישהו מהמרכז. לדעתי שווה להדביק את הפגישה עם איזה סידור שיהיה לך באיזור. בסה"כ זה פגישה חודשית\דו חודשית. אורי

yarivlevi

New member
נצל"ש- מה עדיף ? , הליכה או ריצה ?

המטרה היא לשרוף שומנים (להוריד אחוז שומן בגוף) ובד בבד לעלות קצת מסת שריר ,ז"א 3 פעמים בשבוע אימון משקולות משולב עם 4 פעמים בשבוע אירובי כאשר השאלה היא האם עדיף 50 דקות ריצה או 60 דקות הליכה ?

למעלה