הורדת תמונות למחשב מה galaxy s

wigwam

New member
הורדת תמונות למחשב מה galaxy s

שתי שאלות בענין העברת תמונות למחשב 1) בכל הורדה אני מקבל במחשב את כל התמונות שצולמו עד היום ולא רק את החדשות , איפה אפשר לשלוט על כך שרק תמונות שעדיין לא הורדו\ למחשב ירדו ( אם זה קשור אז יש לי win 7). 2) חלק מהתמונות שיורדות מתקבלות בגודל קטן במחשב וכשאני מגדיל אותן הן מטשטשות, חלק מתקבל גדול וחד. כל זאת מבלי ששיניתי הגדרות בין צילום אחד לשני, מה עושים? תודה מראש

Rock Solid

New member
תשובות

1. תיכנס מהמחשב שלי לכונן של כרטיס ה-SD ותעתיק באופן ידני את התמונות שאתה רוצה (הן אמורות להיות בתיקייה בשם DCIM או Camera או משהו דומה, מאמין שתמצא לבד) 2. לדעתי הטשטוש נגרם לרוב בגלל שהמצלמה לא יציבה בזמן הצילום. בכל מקרה אפשר לעשות במכשיר עצמו זום על התמונה כדי לראות אם היא יצאה חדה, ואם לא אפשר לצלם שוב (או לצלם כמה תמונות מראש ואז למחוק את המיותרות/מטושטשות).

wigwam

New member
תודה רבה מצאתי, ועוד שאלה

רשימת אנשי הקשר שלי הועתקה ל sd החיצוני. אני לא מצליח לראות בחיבור למחשב את הקובץ הזה, אני רוצה להעתיק אותו ודרך gamil לעשות לו יבוא. ועוד שאלה האם כדאי להורד את התוכנה kies? מה בדיוק היא עושה?

Rock Solid

New member
רשימת אנשי הקשר

אמורה להיות בקובץ עם סיומת .VCF לגבי KIES - לא מכיר, אבל לפי מה שכתוב באתר של סמסונג היא מיועדת להעברת/התקנת אפליקציות למכשיר. נראה לי די מיותר, כי אפשר כבר להתקין אפליקציות ישירות מאתר המרקט למכשיר (כאשר המכשיר מחובר לאינטרנט)

למעלה