הורות הומו-לסבית

הורות הומו-לסבית

שלום לכולכם!
הורות היא כבר לא זכות של הטרוסקסואלים בלבד! אני עורך מחקר בנושא הורות הומו-לסבית ואשמח מאוד אם תוכלו לפנות 5 דקות מזמנכם לטובת המחקר שלי ולענות על /docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dDR6eVcyUU5VR0JsTVNQeG0tMkVGLXc6MQ#gid=0" target="_blank" rel="nofollow">https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dDR6eVcyUU5VR0JsTVNQeG0tMkVGLXc6MQ#gid=0" rel="nofollow" target="blank">השאלון הזה
תודה רבה רבה!

יו איפה

New member
כמה בעיות עם השאלון שמונעות ממני לסיים למלאו:

מעבר לשימוש בכותרת "הומולסבית" ולא להט"ב או אפילו רק לה"ב יש בעיות עם תוכן וצורת השאלון:

- למה חשוב לסמן מין ולא מגדר?
- למה בנטייה מינית אי אפשר לציין לסביות? למרות שאני יודעת שמדוברת על נטייה הומוסקסואלית.
- למה בשאלה על ילדים אין סעיף שאומר שאין לי ילדים ואני לא יודעת אם יהיו לי או לא?
- בשאלת ההשכלה, למה אין אפשרות של תעודת בגרות + לימודים אקדמאים (גם אם אין תעודה אקדמאית)?
- בשאלה האחרונה, למה אין אפשרות לסמן יותר מאופציה אחת? כמו לדוגמא "בזוגיות שלי" וגם "בקרב חברי הקרובים" וגם "בקרב חברי הרחוקים"

בקיצור, אפילו שהנטייה המינית שלי היא לסבית והיה אפשר להתעלם מהטרנסיות שלי בדרך בה השאלון נכתב אין לי איך לענות נכונה או אפילו קרוב לנכונה על השאלון הזה.

למעלה