הורות מאוחרת: בגיל 46 האלי בארי בהריון

דינהלה1

New member
הורות מאוחרת: בגיל 46 האלי בארי בהריון

בגיל הזה באמת יש לה מזל גדול

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4364454,00.html

דינהלה1

New member
יפה שהצליח להן אם כי

אני לא הייתי ממליצה לבנות לדחות בכוונה לגילאים כאלה. אני מהמרת ששתיהן נעזרו בטיפולים רפואיים יקרים שהן יכולות להרשות לעצמן.

שירהד1

Member
מנהל
שיהיה לכולן לבריאות, אבל-

זה יוצר משהו שקרי בקרב כלל האוכלוסיה. בנות משוכנעות שתוכלנה להביא ילדים לעולם בגילאים מאוד מאוחרים, כי כל ה"סלבס" מסוגלות, אז למה לא הן?- זוהי בעצם ראייה מעוותת ולא נכונה של המציאות. הפוריות יורדת באופן דרמאטי לאחר גיל 35, ומי כמוני יודעת זאת- שני ילדים בריאים, ו-5 הפלות, 4 מהן חוויתי בשנתיים האחרונות- בגילאי 37-39, הפלות שנובעות כתוצאה מגיל הביציות ומהרבה חוסר מזל...
אף אחד לא מדבר על הסכנה שבהריון בגיל מאוחר- לאמא ולעובר, על טיפולי הפוריות המפרכים והקשים, על זה שסביר להניח שבנות אלו הקפיאו את הביציות שלהן בגיל צעיר יותר, או שנעזרו בביציות של נשים אחרות כדי ללדת בגיל 45 ומעלה. מאוד מייפים את המציאות, במקום לומר את האמת.
מה?- הן נכנסו להריון באופן טבעי? עם ביציות שלהן? נו, באמת!- נדירים ביותר מקרים אלו.
אפשר לפחות במקרים אלו לומר את האמת. כן, ילדתי בגיל מאוחר, ועשיתי זאת בצורה כזו וכזו, נעזרתי בטיפול כזה וכזה.
זו, לפחות, דעתי.

שירהד1

Member
מנהל
זה גם נכון,

אבל אי אפשר להתעלם מזה שבעיות הפוריות וההפלות קורות יותר ככל שהגיל יותר מתקדם. את זה לא אני המצאתי- הרפואה אומרת זאת שנים. מכירה את הביטוי "השעון הביולוגי"?- זה זה. הוא קיים, והתעלמות ממנו אינה נכונה, בעיניי. זה עלול לגרום לנשים לאבד את ההזדמנות להבאת ילד.

ברור שגם השעון הביולוגי משחק תפקיד,אבל

לצערנו, יש גם צעירות שסובלות לפני גיל 30 מבעיות פוריות ונאלצות לעבור טיפולים, ולעיתים גם חוות הפלות.

דינהלה1

New member
שירה אני מאוד מסכימה איתך

יש תופעה של צעירות שדוחות נישואין ומשפחה בגלל קריירה או סיבות אחרות וסומכות על התקדמות הרפואית בנושא טיפולי הפריון. הבעיה שהן עלולות לגלות שיש להן בעיה
כשיהיה מאוחר מידי. פרסומים של סלבריטיז יכול להטעות כי הם לא מפרטים מה מסתתר מאחורי זה. כל הכספים והטיפולים שלא כל אחת יכולה להרשות לעצמה. וגם הרבה מזל...
כמובן שרק ההצלחות מתפרסמות ולא הכישלונות כך שאין להן קנה מידה ריאלי.

למעלה