הורות משותפת

הורות משותפת

שלום לכולם

פתרון מעולה עבור חברי הקהילה.

אני רוצה להמליץ על אתר שווה שיפגיש אתכם עם הרבה אנשים איכותיים שמחפשים שותפות כמוכם להורות משותפת.

היתרון הגדול הוא שהילד חווה גידול איכותי משני הצדדים ההוריים, אבא ואמא.

הרשמו עוד היום בחינם. חודש ראשון שימוש חינם.

ניפגש באתר בייבי קליק

זה קצת מזכיר לי

אתרי הכרויות - מה זה אומר "איכותי"? תואר ראשון? דירה משלה? שמיעת מוסיקה קלאסית כתחביב? והאם האתר ערב ל"גידול איכותי משני הצדדים"?

אני יודעת שיש אנשים שהכירו באתרי הכרויות ויש להם זוגיות מופלאה וארוכת שנים, אבל לי זה נראה בלתי אפשרי להכיר פרטנר רומנטי כמו גם פרטנר להורות באתר הכרויות. כל כך הרבה אפשר ללמוד על אדם כאשר נפגשים בחיים האמיתיים, לטוב ולרע, שזה מרגיש לי באופן אישי סיכוי של אחד למיליון להצליח לסנן מספיק טוב ככה שזה יעבוד גם בחיים.

תגובה

היי , שלום לך

ראשית , זה לא בדיוק אתר הכרויות רגיל. זה פורמט שמאפשר הכרות לצורך הורות משותפת.

הפרופילים הם הרבה יותר מפורטים ומכילים גם שדות שעוסקים בהורות ובהעדפות שונות לגבי גידול הילד והמשמורת.

שנית, האיכות של האתר מתבטאת באפשרויות שלו (כרטיסים מפורטים מאוד, פורומים, בלוג אישי, צ'אטים אישיים, טוקבקים, מאמרים ועוד מגוון כלים).

הבחירה היא קפדנית.

בעניין אינטרנט או לא, זה כבר עניין אישי לגמרי. את בעצמך מעידה שחלק מאוד הצליחו באפיק הזה.

מה אכפת לך לפתוח דלת ולנסות? זה לא בא במקום להכיר טיבעי. זה גם וגם.

את מוזמנת להרשם בחינם. עשי את הצעד הראשון קודם.

בהצלחה
אתר בייבי קליק

תודה, אני כבר מסודרת

אתה מדבר על האיכות של האתר, אבל קודם כתבת על איכות המשתתפים. מה זה אומר למשל ש"הבחירה היא קפדנית"? יש סינון למי שנרשם?

מה שכתבתי לא מתייחס רק לאתר שלך, כללית השימוש באיכות הוא בעייתי בעיני - מה שאיכותי לאחד לא בהכרח איכותי לאחרת. זו בעיני מילה ריקה שלא אומרת כלום.

איך שלא יהיה, הילדה שלי נולדה למשפחה של שתי אמהות. הורות משותפת אינה רלוונטית עבורי. אבל מקווה שמי שזה אכן רלוונטי אליה תמצא באתר שלך את מה שהיא מחפשת.

כאן הם

New member
לא מסכים איתך

לדעתי האינטרנט זה השיטה הכי טובה להכיר פרטנרים, כולל גם לצורך הורות.

האלטרנטיבה זה שנים על גבי שנים של תקווה שיום אחד, לגמרי במיקרה, תתקלי במישהו/מישהי פנים-אל-פנים ושבנוסף, לגמרי במיקרה יש להם את אותם מטרות בחיים והם משהו שאת רצית.

באינטרנט את יכולה לפרט בדיוק מה את מחפשת, לשים תמונה שלך, לקבל תמונה של זה שעונה (אם מראה חיצוני חשוב לך), לתקשר תחילה בצורה בטוחה ואנונימית עם אותו אדם, לברר ולהכיר... ואז, כמובן, יש את הצורך להיפגש פנים-אל-פנים כדי לבנות מערכת יחסים.

תמיד נפגשים פנים-אל-פנים בסופו של דבר.

את בן זוגי הכרתי באינטרנט - אנחנו עוד מעט 10 שנים ביחד.

אם הייתי צריך לחפש בן זוג היום, לא הייתי רץ לברים או ספריה כדי שאולי אמצא מישהו לגמרי במיקרה.

למעשה, בנושא של פרטנר להורות, אני לא חושב שקיימת דרך אחרת אלא האינטרנט כדי למצוא מישהו... אלא אם יש קבוצת תמיכה (בטח מוגבלת לכמה אנשים שגרים באזור קרוב) שנפגשת מדי פעם.

העתיד של הכרויות, לדעתי, הוא שיחות וידאו אנונימיות... שבהם נפגשים "פנים-אל-פנים" בצורה מאוד בטוחה לפני שנפגשים באמת. באופן כללי, זה זול יותר לגברים, הרבה יותר בטוח יותר לנשים והרבה יותר נוח ויעיל לשני הצדדים (אני מתייחס לעולם הסטרייטי).

רענן

למעלה