הורות משותפת
ערב מקסים,
תודה רבה רבה על כל המידע , אלו בהחלט שאלות שצריך לשאול אותן, על חלקן יש לי תשובה .
קודם כל לבדוק אם באמת בא לך להיות בקשר איתו לכל חייך? כן , הוא חבר טוב מאוד שלי
האם באמת תוכלו להגיע להחלטות יחד?אין לי תשובה מלאה לזה אני מניחה שלא לכל ההחלטות נגיע יחד, אני יודעת את זה וגם הוא.
האם הכוונה שהילד יהיה במשמורתך והוא רק אבא של ביקורים ומתנות ? משמורת שלי כי הוא גר שם ואני פה , ביקורים שלו כאן יהיו והרבה, גם ביקורים שלי לניו יורק.. ההורים שלו כאן אז גם אותם אני אראה והם גם יעזרו.
מה הכוונות העתידיות שלו,להשאר בחו"ל? לחזור? לא, הוא לפי המצב עכשיו יחיה וימות בניו יורק...
מה הכוונות שלך? האם את באמת יכולה לתכנן את חייך לעוד 20 שנה במגבלה שיש לך שותף שתאלצי לחיות בהתאם לזה שהוא חלק מחייך? אני מאמינה שכן , לא רואה בו כמגבלה , וגם כשיבוא בן זוג הוא יצטרך לקבל את החבילה כמו שהיא.
מה אם למשל הוא ירצה לחזור לארץ ואת תרצי לעבור לחו"ל או סתם להתגורר שלא בקרבתו- הוא לא יחזור ואני לא עוזבת את הארץ, ולגור בקרבתו זה יהיה מושלם, נחנו מסתדרים והוא יהיה שותף פעיל בגידול הילד .
מה לגבי החיים המשתנים?
אני מניחה שלא ילדת עדיין ילדים,האם את בטוחה שמה שעכשיו הוא מה שיהיה? אולי דעותיך,רגשותיך,צרכיך ישתנו לאחר הלידה?ילד מביא איתו עולם חדש לחייך שלך,מה שהיה רגע לפני שנולד לא יהיה יותר.החיים אחרים ונראים אחרים שניה אחרי הלידה. - אני מעדיפה להתמודד בשמחה עם החיים אחרי הלידה מאשר חיים ללא ילדים .
האם בכל זה את מוכנה להכבל לגבר שאיננו בן זוג? כן אנחנו חברים טובים ואני מאמינה שיהיו חילוקי דעות אני רק מקווה שנגיע להחלטות בצורה הכי טובה ונכונה לילד .
הקושי בהורות משותפת לאורך שנים עולה על הטוב שבה. - את זה לא כל כך הבנתי .
מצד שני אם הבחור הוא אבא על הנייר ושותף רדום אולי זו תהייה דרך יותר קלה. כאן הבעיה הוא לא רוצה להיות שותף רדום הוא רוצה להיות פעיל, והוא לא מבין שכל עוד הוא בניו יורק ואני כאן , פעיל הוא לא יכול להיות. הוא יהיה פעיל רק בביקורים שלו כאן ושלי לשם, ההורים שלו כאן אז זו תהיה עזרה גדולה וגם חיבור טוב לילד עם המשפחה שלו .
על איזו קונסטלציה חשבת?
ואפרופו אם הוא בחו"ל תהייה לכם אפשרות לייצר הריון? אני כנראה אטוס לניו יורק בדצמבר ושם זה יקרה או שהוא יבוא שוב במרץ ונעשה זאת כאן , אחרי שאני אקבל את כל המידע גם לגבי הסכם משפטי וכו'.
יש לי פגישה בנעמ"ת לגבי הסכם הורות בחודש הבא , מחר הוא טס חזרה לניו יורק ואני בטוחה שאנחנו עוד נדבר על הנושא, אני רוצה לדעת מה התשובה שלו לגבי מה שנשאל כאן.
תודה,
ענתי