הורטיגו לא מרפה

aviviis

New member
הורטיגו לא מרפה

זהבה שלום בהמשך לניסיונות לברר את מקור הורטיגו שלי פניתי לנאורולוג זה טען שאין צורך לבצע בדיקות CT וMRI , הפעם לא ויתרתי ואחרי תחנונים הוא הפנה אותי לEEG + CT , שאלתי היא מה עדיף האם CT או MRI מבחינת השפעות עתידיות ( קרינה וכו') , האם כדאי לי לדרוש MRI במקום CT ? במקביל אני מתחיל בשבוע הבא פיזיוטרפיה וסטיבולארית במכון ( רופא אאג שלח אותי לזה ) . תודה .

zs1957

New member
בהצלחה בטיפול הפיזיותרפי

שלום aviviis עדיף לעשות MRI חשוב שתצטייד במכתב מהנוירולוג לבדיקתתMRI .קופת החולים לא ממהרת לשלוח ל-MRI בגלל העלות הגבוהה 7500ש"ח . אני מאמינה שפיזיותרפיה וסטיבולארית תפחית את הסחרחורת ואובדן שיווי מקל. זה לא מרפא זה מקל מאד על הסבל. חשוב לשמור על דיאטה דלת מלח ללא קפה שוקולד ואלכוהול. בהצלחה בפיזיותרפיה. מקור הוורטיגו הוא פגיעה עצבית בעצב מספר 8 היושב באוזן התיכונה באיזור שיווי המשקל. ניתן להציל עצב פגוע ע"י טיפול תרופתי. חוסר טיפול עלול לגרום למות העצב ואז אין מה לעשות. רפואה שלמה, זהבה שחם

שששג

New member
mri

אהלן מנסיון שלי רופא נוירולוג פשוט לא יתן לך את הבדיקה אבל אם יש לך מושלם בקופת החולים מגיע לך יעוץ מומחה ואז נוירולוג בכיר שקצת תלחץ עליו יתן לך. mri זו בדיקה יותר אמינה וחדישה מגלה גידולים בגדלים מאוד קטנים משct לא רואה לכן מומלץ ונוסף זה בלי קרינה של מליון רנגנים. אז פשוט לא לותר אני הצלחתי עקפתי את הרופא בקופה ונגשתי למומחה וחוא שלח אותי אז אל תותר בהצלחה

למעלה