הורידו את הגבס קיבלנו נעלים לחג |פר

1הירוקה

New member
הורידו את הגבס קיבלנו נעלים לחג |פר

הורידו לנו את הגבס וקיבלנו נעלים ששמו לו את הנעלים הוא היה רגוע לגמרי בדרך ברכב היה קצת נודניק אבל לא משהו חריג עכשיו בצהריים הוא לא הצליח להירדם עם זה אז הורדנו לו כדי לקחת את הנושא באיזיי אמרו לנו אריאלה לשים היום רק 6 שעות ומחר כל הלילה ועוד 6 שעות משהו כזה ומיום חמישי 22 שעות שאלתי אותה למה לרחלי אמרו 23 וחצי היא אמרה שזה ממש לא קריטי ושצריך לתת קצת יותר זמן לילד בלי נעלים ולהורים כמובן .. נקווה שנעבור את הימים הללו בשלום אעדכן בקרוב ביי

נראה לי שהכי טוב שתשימו לאגם

את הנעליים כל עוד הוא לא ממש מקטר. או יותר נכון בוכה מהן. אולי אריאלה אמרה לשים את הנעליים פחות בגלל הפריחה מהגבס? אם עדיין יש קצת? בעיקרון כולם צרכים לשים 23 שעות. לפי דעתי נראה לי דוקא הגיוני לשים יותר שעות ולא רק 6, לא בכלל שהק"פ יחזור אלא בגלל שככל שהתינוק יתרגל לרעיון של הנעליים יהיה לו קל יותר. באמת גם שהו בלי נעליים וגם עם, תרימי לו אותן יחד, גם מהבר (אני לא הייתי מסוגלת נפשית בהתחלה אבל זה טוב) וגם את שתי השוקיים, ירוכיים, כפות רגליים. כשהוא ילמד שזו הדרך יהיה לו קל יותר. כך שכן לקחת באיזו אבל נראה לי שלא כדאי להוריד ליותר משעה כל פעם. למשל כמה שעות- אם הוא ממש מתנגד אח"כ אז להוריד ואחרי שעה להחזיר. כך גם כתוב בקובץ instructions באתר של אושרי וזה נראה לי נכון. המון הצלחה ומאחלת לכם שלא תראו יותר גבס
נשיקות

ולגבי הרמת הרגליים

הוא לוא דוקא צריך להיות עלייך. הוא יכול להיות על הגב על כל משטח אחר כך הוא גם יראה אותך ויהיה לו כיף

1הירוקה

New member
תודה האם צריך לשים כרית

מתחת לרגלים שהוא שוכב על הגב .. האם אפשר גם להחזיק אותו עם הגב אלי שאני לא מרימה את הבר או שזה כבד לו ? אחרי כמה זמן אצלכם כדור התרגל לנעלים ?

למה לשים כרית?

את חושבת שיהיה לו קל יותר? אולי, לא ניסיתי. אני הרמתי את אושרי עם הגו אלי. זה היה עושה לו רגליים סגולות. כולם אמרו לי שזה לא יכול להזיק לו- פונזטי, הרצנברג, פורת ובור. אבל לא לשים אותו ככה להרבה זמן. אפשר גם לעסות את הרגליים כל כמה דקות אם זה קורה. זה יותר קל אם הוא יהיה במנשא. היה גם חורף אז אמרו לי לשמור ל חום הרגליים- שהמכנסיים ממש יכסו את כל הרגל. כדורי הפסיק לבכות אחרי 48 שעות, לא התרגל ממש אבל התחיל להבין שהנעליים איתו והוא צריך ללמוד להיות איתם. לא היה לו כיף אבל הוא הרגיש טוב יותר. הנעליים באמת לא גמישות בהתחלה וגם לוקח המון זמן לשים אותן. הן מתרככות אחרי כמה זמן. וגם לומדים לשים אותן מהר. האם יש לכם בנעל מדבקת פלסטיזוד? חובה לשים, זה גם משאיר את הרגל במקום הנכון וגם יכול למנוע גירויים בעור. באתר של כדורי תוכלי לראות תמונות איך להכין לבד את המדבקה, יש את החומר לכל אורטוסטיסט- מי שהכין לכם את הבר והנעליים. בזמנו ד"ר הרצנברג אמר שכולם צרכים לעשות את זה. הנעליים החדשות של כדורי הגיעו עם המדבקה מאיוה. ושוב תוכלי לקרא את קובץץ הinstruction בנספחים. הוא באמת עוזר ועונה על המון שאלות קטנות וגדולות.

למעלה