הוריי!!יומולדת הכי שמח ל-Keitarou!! שיהיה לך הכי כיף בעולם!!!
O oracle New member 28/5/07 #1 הוריי!!יומולדת הכי שמח ל-Keitarou!!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif שיהיה לך הכי כיף בעולם!!!
S sonaku New member 29/5/07 #16 זה..פתטי..XDD כפרה עלייך כשאני רואה אותך אני מטפסת על הראסטות שלך ומחבקת אותך! O:
D D N ANGEL GRIL New member 28/5/07 #4 מזל טובבבבבבבב 3333>>>~ הרבה אושר וכל זה XD; גם אני לא משהו בברכות~ הרבה מוזיקה יפנית ?XD ממממ....שתמשיך להיות מוכשר ודיי להיות עצלן! XD 3>~
מזל טובבבבבבבב 3333>>>~ הרבה אושר וכל זה XD; גם אני לא משהו בברכות~ הרבה מוזיקה יפנית ?XD ממממ....שתמשיך להיות מוכשר ודיי להיות עצלן! XD 3>~
מ מ א י י ק New member 28/5/07 #8 לקיטיייייי../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif מזל טוב עד 120 אושר ועושר בריאות והצלחה בכל תתפור הרבה..XD ושיהיה לך כיף! XD מאחל, מיכאל סמדר סורי ששכחתי לפחות,הגעתי מאוחר מהבצפר..,אבל זה היה רשום לי על היד
לקיטיייייי../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif מזל טוב עד 120 אושר ועושר בריאות והצלחה בכל תתפור הרבה..XD ושיהיה לך כיף! XD מאחל, מיכאל סמדר סורי ששכחתי לפחות,הגעתי מאוחר מהבצפר..,אבל זה היה רשום לי על היד
Y yoko chan the one New member 28/5/07 #9 מזל טוב!!! אני לא טובה בברכות>.< אז אממ אוש עושר בריאות הצלחה וכל הטוב שיש[=
V Vivi Sparrow New member 29/5/07 #14 מזל טוב!!../images/Emo65.gif יומולדת שמח, אור! תמשיך להיות חמוד D= תפור לי בגד! [על משקל 'תעשה לי ילד' XD] ותשמין קצת יא צ'יבי 3:
מזל טוב!!../images/Emo65.gif יומולדת שמח, אור! תמשיך להיות חמוד D= תפור לי בגד! [על משקל 'תעשה לי ילד' XD] ותשמין קצת יא צ'יבי 3:
S sonaku New member 29/5/07 #15 כפרות עלייך אוררר~~~~~~~~!@#$ איך אתה חוגג? מזל''ט,עד 120,וכל החרא הזה. ^^ בלהבלהבלה ברכות וכאלה~ אתה יודע שאני אוהבת אותך D:
כפרות עלייך אוררר~~~~~~~~!@#$ איך אתה חוגג? מזל''ט,עד 120,וכל החרא הזה. ^^ בלהבלהבלה ברכות וכאלה~ אתה יודע שאני אוהבת אותך D:
נ נוגה ילדת האנימה New member 1/6/07 #18 האא! פספסתיX_X מזל טוב^____^ (באיחור) דרךאגב, היית בדיזינגוף סנטר ביום חמישי בשבועות?O:
נ נוגה ילדת האנימה New member 5/6/07 #20 אה, אופסיXD בעצם זה דיי ברור שזה לא היית אתה, כי בטעות צרחתי "זה אור?!" והמישהו שמאחורה נראה כמוך לא הסתובבXD ובבקשה^^
אה, אופסיXD בעצם זה דיי ברור שזה לא היית אתה, כי בטעות צרחתי "זה אור?!" והמישהו שמאחורה נראה כמוך לא הסתובבXD ובבקשה^^