הורים הם האויבים הגדולים של החולמים

Real Dream

New member
הורים הם האויבים הגדולים של החולמים

אמא שלי הרסה לי את החלום הצלול... בחלום שלי, הייתי בהתחלה בבית ואכלתי ביחד עם חברה שלי (היה שם קטע מוזר עם לחמניה ומיונז...) ואחר כך הייתי בבית ספר, שלא נראה כמו הבית ספר שלי. הלכתי עם כמה חברות שלי, ראיתי ילד אחד, ומורה שדיברה איתו. אתמול בערב ראיתי נישואים פלוס, ופג ביקשה ממרסי שכשהיא חולמת על אל, שתבדוק עם יש לו רגליים. אז בחלום הסתכלתי על המורה והתלמיד כדי לבדוק אם יש להם רגליים (היו להם) ותוך כדי זה כאילו התאמצתי להבין שאני חולמת, והצלחתי! במשך השנייה הראשונה התלהבתי שאני צלולה, ובדיוק כשגמרתי להתלהב, אמא שלי העירה אותי! שניה של חלום צלול, שעד כמה שזכור לי, הוא היה הכי צלול מכל הצלולים האחרים שהיו לי. אחר כך כעסתי עליה.

shabaz

New member
זה מוזר....

אני זוכר שזה קרה לי פעם אבל עכשיו כל החלומות שאני חולם תמיד נגמרים...אפילו הארוכים שביניהם(יש מלא) אהההה....ודרך אגב מצאתי כלב מזה חמוד היום מה זה קושר? זה לא... טוב...הקיצר זה באמת מעצבן במיוחד לי כי אני שונא שמעירים אותי אם אני לא מבקש שמעו דוגמא...פעם הלכתי לישון צוהריים ואז אחרי שעתיים בערך אמא שלי באה להעיר אותי ואמרה שהיאחושבת שישנתי מספיק...מממממהההההה? איך התעצבנתי אתם לא מאמינים...טוב זהו שבז

שריר

New member
שבז שהיית קטן אולי הרופא זרק אותך

פעמים ותפס רק פעם אחת?

למעלה