הורים ואינטרנט

Honey Bunny

New member
הורים ואינטרנט

נושא מעניין לחשוב עליו-ואולי גם המלצה: אינטרנט בתור הדרך לגרום להורים להבין את הילדים יותר, להכנס לעולם "החדש" אני בטוחה שהרבה מההורים (או יותר נכון, מהמבוגרים שבהם) לא יודעים מה זה אינטרנט וחלקם בקושי נוגעים במחשב. כמובן שיש כאלה שכן-כמו ההורים בפורום, שהגדילו לעשות בזה שבאו לכאן לדעתי כדאי לנסות ללמד את ההורים להשתמש בכלי הנפלא הזה, שיראה להם עולם שלם עם נורמות אחרות לגמרי, ואולי זה יאיר להם קצת את העיניים, אולי דברים שנראו להם לא הגיוניים עכשיו ייראו להם מאוד בסדר בכלל-אני חושבת שחשוב לזרום עם הטכנולוגיה, זה יכול ממש לשפר את הקשר בין הורים לילדים, כי ככה עולם המושגים שלהם וצורת החשיבה מתקרבים קצת בדיוק לא מזמן אבא שלי ביקש שנלמד אותו לגלוש באינטרנט, נכון שקשה ללמד אותו, אבל עכשיו שהוא קצת נכנס לעניין הוא התלהב ואפילו אמר בצחוק לאמא: "את יודעת שיש לה צ'אט [אייסיקיו, אבל לא משנה] בן 22?" אם לומר את האמת-אני רואה בזה מוצא אחרון למתן קצת את ההורים המקובעים שלי ;) ושאלה להורים שפה-האם השימוש במחשב\אינטרנט בא לכם כהמשך טבעי? האם זה באמת שיפר את היחסים שלכם עם הילדים וקירב את צורת החשיבה?

רות 2

New member
זה כמו לשאול האם

המיקרוגל בה כהמשך טיבעי לתנור של פעם.. וכמו בכל דבר שיש בו גם חיוב וגם שלילי גם נושא האינטרנייט באותה המידה אשר גרם לפתיחות בין הורה לילד הוא גם הגורם ל..ריבים מוכר לכם..? "אמא עכשיו תורי על המחשב! ..אמא כמה זמן?!!".. הוא הגורם לאותם קונפלקטים שהיו פעם בעידן ההתחלתי של טמבלבזיות.. למה אנכנו כהורים נותנים לילדים להיחסף... החשש של ההורה כיום בנוגע לאינטרנייט זה אתרי הסקס למינהם ודרכי הכירות עם אדם לא נכון..

עינת

New member
אצלנו בבית

דווקא אני הייתי הראשונה להשתמש באינטרנט... אחר כך הצטרפו הילדים אבל באופן כללי , עדיין המחשב והאינטרנט משמש ומעניין הרבה יותר אותי

oRockGirLr

New member
זה תלוי .. ../images/Emo105.gif

אני למשל לפעמים מרגישה די רע ופורקת פה בפורומים את מה שעובר עליי. לא הייתי רוצה שאמא שלי תראה את כל הדברים האלה ותהיה נורא מודאגת ולא תשן כמה לילות בגללי כי בסך הכל, זה עובר. גם לא הייתי רוצה להתווכח עם אמא שלי מי תהיה במחשב
מה גם שניסיתי פעמים רבות להסביר לאמא שלי איך הולך המחשב ואינטרנט וכו' אבל היא לא כל כך התחברה עם זה... זה לא דיבר אליה כל כך :) נאמ עוד נקודה, לא הייתי רוצה שאימי תבזבז את כל הזמן הפנוי שלה בבית [שהוא ממש מעט] בלהתעסק במחשב :\ למזלי, אמא שלי לא אוהבת את המחשב ועולם האינטרנט
[למרות שיש בזה גם חסרונות,שהיא תשאר פרימיטיבית...]

לצערי התקשורת בין כולם לקויה וזה לא

משנה בין מי למי בבית,ובאיזה בית. ורצוי מאוד שילדים או הורים ישבו אחד עם השני וילמדו אחד תשני כל מיני דברים. לשתף אחד את השני. כמה מכם ההורים באמת מכירים את הילדים שלכם??? אתם רק חושבים שאתם מכירים? ומה אתם ילדים אומרים? לדעתי יש פער עצום בינהם.

Dark faith

New member
אח אח אח...

עם על כל ניסיון ללמד את אבא שלי היה לי שקל.....

Keanne

New member
אצלנו..

אמא תמיד מאשימה את המחשב והאינטרנט בכל מה שקורה.(!) והיא אומרת כל הזמן שהיא תנתק את האינטרנט..ותקח את המחשב.. וגם,ציטוט: "צריכים לנתק אותם מהעולם החיצון הזה" מקובעת.>!!!!< גם כשאנחנו מכירים אנשים חדשים מהאינטרנט ומדברים איתם בפלאפון,או נפגשים, וזה לא שאחרי יום שדיברנו החלטנו להחליף מספרים וכו'.. אבל אבא דווקא משתמש במחשב,הוא לרוב באימייל.. והאמא אומרת גם שזה משפיע עלינו *אני לא בנאדם מושפע..מי שמכיר אותי יודע* לרעה. היא ממש מעצבנת... =\

למעלה