הורים וילדים

o m e r i d o

New member
הורים וילדים

שלום לכולם , הגענו אני ואשתי עם זוג ילדים בני 2 ו5 ל RI ,ארה"ב לפני חצי שנה, אפשר לומר שדי התאקלמנו ,עבודה ,בית ,גני ילדים ,מכונית ...ומכרים חדשים. רציתי לשתף הורים לילדים בגילאים הללו ואולי לשמוע דעות מדעות שונות. הדבר שיותר מכל מציק לי הוא הגעגוע של הבן הגדול לישראל ולחברים שלו היו לו בישראל 3,4 חברים טובים והקשר ביניהם היה מדהים ..(מתנות,מסיבות חיבוקים ,מריבות והרבה הרבה אהבה) אני חייב לציין שמהבחינה הפרקטית הוא התאקלם ומסתגל למצב החדש בצורה טובה מאד לשפה ,לתרבות ולשוני .יש לו חברים מהגן והוא מאד אהוד. אלא מה ,מדי יומיים שלושה (ועברה חצי שנה )הוא מזכיר את ישראל ואת החברים שלו,הולכים לטייל והוא מציע שנקנה מתנות לחברים בישראל ,מדפיס להם במחשב כל מיני דברים חמודים ,ולעיתים משוחח איתם בטלפון עוד לפני המעבר ניסינו להסביר שאנו מגיעים לארץ חדשה (למשך שנתיים) ולנסות "לחלחל" את השינוי אט אט . השאלה כמובן אם גם אתם נתקלתם בתופעה שכזו .? האם העניין הוא טבעי ורגיל ? ושאלה קצת יותר "גדולה " האם נכון הוא, לנו כהורים להחליט היכן יגדלו הילדים שלא נטלו חלק בהחלטה כמובן, מתוך נסיון קצר טווח (עד עתה ) שלילד היה טוב יותר בישראל. ואין הכוונה לומר שבארה"ב רע לילד חלילה . תודה רפי

doronf65

New member
מנהל
שאלה מצויינת

אבל היא מתאימה לפורות הורים בחו"ל. מציע לך להעביר אותה לשם דורון

למעלה