הורים יקרים,שאלה לי אליכם..

youvall

New member
הורים יקרים,שאלה לי אליכם..

אתם באמת ובתמים חושבים שבמשחקי כוח אתם תצליחו לחנך את הילדים שלכם??? אתה לא הבנתם שאנחנו עצמאים??. זוכרים את המקרה שלי,מלפני שבוע בערך...והעונשים שהגיעו איתו... בקיצור,מחר יש לי מבחן בכימיה ומה רציתי? לקחת את האוטו כדי לנסוע לחבר שלי ללמוד איתו...אבל לא!!! אני לא סיפרתי להם על התעודה,ולא הסברתי להם מספיק פעמים למה...אז אין אוטו...שאני אשבור את הראש!!! אתם באמת חושבים שככה תצליחו??? זה היה נורא משעשע היום בארוחת צהריים...ראיתי את המשפחה שלי...היא כבר פירורים! לא נשאר ממנה כלום!!! הורים שמשתמשים במשחקי כוח כנגד הילדים שלהם-מביאים על עצמם כלייה! בעוד 10 שנים הזוג אנשים האלה,שפעם קראתי להם אימא ואבא ישבו בבית ריק וישאלו את עצמם למה אף אחד מהילדים שלהם לא בא לבקר... זאת הסיבה!!! משחקי כוח עם הילדים-זה לא יעבוד!!! אנחנו טובים יותר בזה! עקשנים יותר בזה! ויש לנו הרבה יותר זמן מלכם לשחק בזה!!! תרדו מזה,ומהר!!! ככה,לא תגיעו רחוק והמשפחה שלכם,כמו המשפחה שלי,תתפורר ותעלם ובחיים לא תחזור להיות ביחד!!!

מיטללל

New member
חחח הרסת אותי

אני לרוב קוראת קצת בפורום שיש לי זמן ולא מגיבה... (האמת, מחפשת את ההודעות של ילדת דווקא..:) אבל המשפט... .... ויש לנו הרבה יותר זמן מלכם לשחק בזה!!! שעשע אותי :) נורא.

עכשיו אתה כועס

אבל הורים זה יותר מ"אוטו" כשצרכים אותו. אתה לא מדבר על אהבה שאתה לא מקבל או על תמיכה ריגשית אם כי על רכב. כשיהיו לך ילדים תבין. עד אז "לאאאאאאאאאאאא המשפחה תתפורר ותעלם ולא תבוא לבקר אותם כי לא נתנו לך רכב"

youvall

New member
האוטו הוא סימפטום!!!!

אני מדבר על משחקי כוח... על הורים שמנסים להוכיח לילדים שלהם מאיפה הדג משתין ומי יכול יותר זמן בלי למצמץ!!! אני מדבר על הורים שמנסים להוכיח לילדים שלהם שהוא נחותים מהם(הילדים מההורים)!!! אני מדבר על הורים שמצליחים לגרום לילדים שלהם לשנוא אותם שנאת אמת,כזאת שנאה שכבר נמאס לחיות בבית ורק מחכים לגיוס לצבא כדי שיוכלו להישאר בבסיס ולא לראות את ההורים!!! האוטו הוא רק סימפטום! באותה מידה יכולתי להביא את הטלוויזיה,את המחשב,את הכרטיס אשראי ועוד 1001 דברים!!! משחקי כוח,זה העיניין! משחקי כוח שההורים מנסים על הילדים שלהם ולא מבינים שזה רק גורם לילדים להתרחק!!!

אתה קורא את עצמך??

"באותה מידה יכולתי להביא את הטלוויזיה,את המחשב,את הכרטיס אשראי ועוד 1001 דברים!!!" אתה מדבר על דברים חומריים בלבד! חשבת שאולי הם עושים את כל הדברים הללו לא בגלל שמדובר במשחקי כוחות אם כי בגלל שזו הדרך היחידה שהם מכירים כדי לנתב את ההתנהגות שלך? למשל.. לא נותנים לך רכב כדי שבפעם הבאה לא תשקר להם. ואז, בפעם הבאה אתה לא משקר. מתמודד עם התוצאות העגומות שהבאת על עצמך ומקבל את הרכב כי היית כן. אז עכשיו תגיד לי שזו לא הדרך ושלא כך מתנהגים שזה מפנה את הילד נגד ההורים. אך זה מה שההורים שלך מכירים! זה מה שהם יודעים שישפיע עליך הכי הרבה ופעם הבאה לא תשקר. ובכנות, מי בימנו בגיל שלך לא משתוקק כבר לצאת מהבית? כולם! כשכבר לא גרים בבית אז יש יחסים טובים בין ההורים כי אתה אדון לעצמך וכשמבקרים אותם הכל טוב כי הם לא יכולים להעניש אותך להעביר ביקורות לראות תעודות או כל דבר אחר.

youvall

New member
אוקיי...

כנראה שלא הבנת... משחק כוח הוא לאו דווקא חומרי...לדוגמא,איסור לצאת עם חברים-זה משחק כוח! איסור לקחת חלק בפעילות פוליטית-משחק כוח! משחקי כוח באים לידי ביטוי בכל מיני צורות,בין עם בחומריות ובין אם ברוחניות.... משחק כוח זה כשלא נותנים לך לנגן בפסנתר! אתה מבין? תאמין לי,אני מת לצאת מהבית,ואין לי שום כוונה לחזור! יש לי אחות שנוסעת לאיטליה-כדי להתרחק מההורים! יש אותי שמת לעזוב... הבית מתפרק,ולי,למען האמת,לא ממש אכפת!!!

קודם כל, זה את ולא אתה../images/Emo13.gif

דבר שני כל הדברים הללו עוזרים להוררים שלך לנתב את ההתנהגות שלך באופן שהם רוצים שיהיה. ואולי לא נותנים לך לנגן על הפסנתר כי אתה רוצה לעשות את זה דווקא כשאחד מבני הבית נח? או אחרי שעה שזה לא בסדר לעשות רעש שיפריע לשכנים? אני לא מכירה אותך ולא מכירה את ההורים ובטח שלא את הנסיבות. רק דע לך דבר אחד. הדברים הללו לא נעשים דווקא. כשם שאתה לא תוכל לתאר את עצמך עושה לילדים שלך דווקא ומשחק איתם משחקי כוחות (זה דבר שלעולם לא תעשה) כך גם ההורים שלך לא עושים את מה שאתה מרגיש שהם עושים. אם זה כל כך מציק לך פשוט מאוד, תנהל איתם שיחה ותשאל למה

g i l i

New member
יובל אם יש משהו...

שלא הבנתי זה העניין הזה שאתה כועס עליהם .. במקום לכעוס על עצמך.. אתה הרי זה שהביא את הציון הנמוך, ואתה הוא זה שלא ההיה בסדר ההורים לשך אומרים לך "לא" מתוך מחשבה שאולי הם נתנו לך יותר מידי חופש- ללמוד עם חברים לקחת את האוטו וכו'.. תחשוב על זה.. וחוצמזה את התמונה שהצגת את רואה מתוך הכעס שלך עליהם.. נראה לי שאתה צריך לדבר איתם - אולי עם כל המשםחה לאו דווקא ההורים..

youvall

New member
אני לא כועס...

אני רותח!!!! ההורים שלי ניסו איתו בעבר משחקי כוח,וכל פעם זה נכשל להם...חיזק אותי והכשיל אותם!! הצמד חמד האלה החליטו כנראה שאם הםינסו משחק כוח אחרון הם יצליחו לשבור אותי... הם ניסו משחקי כוח כשהגיע המנילה כדי שאני לא אסמן קרבי-וסימנתי מה שרציתי! הם ניסו משחקי כוח כשהתחלתי בפעילות פוליטית-וניצחתי! הם מנסים במשחקי כוח עכשיו כדי לשבור אותי ולהחזיר לעצמם את היכולת לקבל במקומי החלטות ולשלוט בחיי-ואני אנצח!!!

g i l i

New member
הדבר היחיד שאתה לא מבין

זה שזה לא שהם נגדך.. אתם לא במשחק כדורסל קבוצה נגד קבוצה.. ושיישמע פלצני אבל אתם משפחה אתם אמורים להיות איפשהו מאוחדים.. ותאמן לי שלכל דבר שהם עשו (דוגמת המנילה והפעילות הפוליטית\) זה מתוך דאגה ואכפתיות ושאר הדברים האלה.. בעניין המנילה אני לא יכולה לומר כלום אבל בעניין הפוליטי יש לי הרבה מה לומר.. לדעתי הדבר הטוב ביותר בפוליטיקה זה לצאת מזה.. מנסיון... אני לגמרי מבינה אותם! תחשוב על זה מנק' המבט שלהם אתה לא לבד בעסק הזה..

Anabel74

New member
את לא בהכרח יכולה לדעת את זה

את לא יודעת בוודאות מה הוריו של יובל מרגישים ומה המניעים שלהם. שמתי לב שרוב התגובות כאן הצדיקו את ההורים וסנגרו עליהם ואני דווקא הרגשתי טוב מאוד את יובל. נכון, לא שמענו את הצד השני. אבל זה לא עושה אותם אוטומטית צודקים ואותו טועה או לא מבין. ילדים מרגישים. וילד שנענש ויודע שיש סיבה טובה לכך ושלהוריו עדין אכפת יקבל את זה אחרת מאשר יובל (אולי אני טועה ולא כולם כך ).ונכון יש גם ילדים כפויי טובה ויש מפונקים ושחושבים שמגיע להם הכל, כמו שיש הורים שיעשו דווקא וישחקו משחקי כוחות ואפילו יקנאו בילדיהם ויוציאו את הכעסים והתסכולים שלהם עליהם. הדבר היחיד שהפריע לי זה שלא ניסו כאן מספיק להיות הוגנים בתגובות גם כלפי הנער. ולך יובל, חבל לי לשמוע שזה מה שמתחולל במשפחתך. כל הצדדים צריכים לרצות שהמצב ישתנה כדי שזה יקרה ולכן האחריות היא על כולם. אני מקווה שהוריך לא יתעוררו מאוחר מידי ויגלו שאיבדו את ילדיהם. ואני מקווה בשבילך שיבא היום והמשפחה כן תתאחד ויהיה לך נעים בה. והכי חשוב סמוך קודם כל על עצמך בעולם הזה ואחר כך על מי שהוכיח שראוי לזה.(מה לעשות ,לא תמיד זו המשפחה).וזה מנסיון חיים...

למעלה