הורים יקרים !!

הורים יקרים !!

כפי שאתם מבינים כנראה שאני יוצא קצת לחו"ל אמנם זה לא הטיול לא יחלתי אבל,בקרוב לא אהיה בארץ, וזה הטיול הראשון שלי. ההמתנה בחום הזה מתישה לא,אמנם איני שש אלי-קרב אבל הפחד מהבלתי ידוע גדול יותר ממה שצפוי ולכן-מוטב שיתחיל כבר.. אז אל תשלחו חבילות בינתיים כי שירותי הדואר איטיים ד"ש לחוה (חברתי),ותאמרו לה שאני חושב עליה בלי סוף וזה מעביר לי את הזמן מקווה שיהיה קצר וקולע שיתחיל כבר,כי כולנו מתוחים. מרק. הערה:המכתב הזה,נכתב להורי בהמתנה-יומיים לפני פרוץ מלחמת ששת-הימים,1967. מרק.

WOW מרקי המכתב נשמר כל השנים

בראשך .. או נשמר ממש? בעצם מה זה חשוב... אני במלחמה הייתי כלה טריה, חצי שנה נעלמה לנו מהחיים.... מילחמת יום כיפור תפסה אותנו הורים לתינוק בן 3 חודשים.. שלא הכיר את אבע שלו כמעט עד גיל 8 חודשים... גם במלחמת לבנוןבעלי היה שם למעלה... ובכלל נולדתי לתוך מלחמת השחרור, אחריה סיני, ששת הימים, יום כיפור, לבנון... אינטיפדה.. הוויה ישראלית

"אינטיפדה"

- זו לא שגיאת כתיב... זו ההרגשה... אנטי.. הרבה אנטי - משני צידי המתרס.. לא מרגיש לי סימפטי .

ענבר.

New member
מציאות קרבית ../images/Emo4.gif

לא נעים לי...קצת... בששת הימים הייתי ב...יסודי...

ez

New member
וזה מזכיר לי את טקס פתיחת יום

העצמאות באודיטורים האוניברסיטה בגבעת רם ולמחרת שולי נתן בבניני האומה עם ירושלים של זהב. בדיוק אז התחילה תקופת ההמתנה ל-6 הימים. היתה לי אז חברה בירושלים, ובאתי אליה לחג (היו לילות). ולמחרת, כשחזרתי גייסו אותי.

ההבדל בין אז להיום.. ../images/Emo11.gif

בבטחון העצמי שלנו.. בששה ימים-הודברו שלש מדינות ערב אף לא חלם על התשות או שהצבא יקפא בלי יוזמה התקפית 10 חודשים,כמו היום מצב של לא להקים ולא לבלוע.. באמת חשבנו שאנחנו נוסעים לחו"ל ובערך,זה ככה היה גם.. מרק.

ez

New member
זה פורום נוסטלגיה, לא פוליטיקס,

אבל, סליחה מגי, מלחמת 6 הימים עם הנצחון הגדול ורגשות ההתפעמות וביאת המשיח - היא שהביאה את כל הצרות על ראשינו. כמה טפשים היינו (ועודנו).

magy

New member
איזי, מרקי....תמשיכו....זה מעולה

זה ...ועוד איך נוסטלגיה.......הפרום פתוח לכל דבר שכרוך בעבר, הווה, עתיד........... כיתבו כל מה שבא לכם..... ממש מעניין......והמכתב של מרק......משו משו.....
)))))))))))

רק עז (EZ) עיוורת.. ../images/Emo3.gif

מסוגלת להוציא משפט לא-חכם שכזה.. אילולי השטחים-כבר לא היתה מדינה. נזכר כעת ברמה ביום-כיפור איך הסורים יכלו לרדת בניחותא ולחצות את המדינה לשניים-בשיא הנימוס ואתה-חסיד הקו הירוק (והדגל הלבן) היית הראשון לארוז מזוודה. אבל-הם פשוט לא חלמו שיצליחו להגיע למצב שכזה למזלינו..הממ EZ עיוורת.. מרק.

ענבר.

New member
שילחי לי תחתונים וגופיות

דווקא בשיר הזה נזכרתי. אם אני לא טועה, השיר הזה הוא מהתקופה של ששת הימים. והמכתב שלך - יפה.

מולה,במקרה אני יכול להגשים מעוייך

מה המידה שלך ? חזיות פאם גם לטריומפ מייצרים קצת רכות,עם חישוקי פלדה העיקר שיחזיק כבר.. אגב-תומך נופלים אין לנו מכירה ספקית אמינה כזו שלא יצטרכו תומך ל(נ)פלקל? יש,גם תחתוני FIX... ויש אפילו חוטיני לגבר יצוא לחברת 2Xist.. מה שתגידי.. מרק.

ענבר.

New member
שלום למגשים המשאלות

אתה יכול אולי להוריד עבורי קצת גשם? לעשות ברקים? רעמים? הקינקיות שלי זה - סופות... על הביגוד התחתון שלי, לא נדבר היום... חוטיני לגבר? ממממ...

זה אחלה של תשובה,זה ? ../images/Emo3.gif

שום תשובה לא קבלתי לגבי ההלבשה התחתונה..אפס רק גלים היא רוצה,השפרצות שעות אני יושב מולה עושה לה משבי רוח כלום ... קינקיס עלאק,סערות עשיתי BRAIN-STORMING באמבטיה כמעט טבעתי והיא כלום.. אני יודע שהיא יוצאת איתי רק בגלל החוטיני נמאס לי להיות חיית צעצועים שלה תגידי לי,מה לעשות? אגב.. יש לי להציע לך הלבשה תחתונה,FIX ןכאילה רק שעינב לא תשמע שהצעתי לך מבטיחה לשתוק ? מרק.

למעלה