הורים מזל שור וילד צפוי במזל תאומים

הורים מזל שור וילד צפוי במזל תאומים

שלום רב,
הייתי שמחה לעיצה כיצד שני הורים במזל שור ( שנינו שוורים מובהקים לפי כל הגדרה 22.4 ו 23.4)
יכולים להתמודד ולגדל בהצלחה ילד במזל תאומים שעתיד להוולד בתחילת המזל.
מכל מה שקראתי מאד קשה לשני המזלות להסתדר וגם יש לי גיס מזל שור עם שני ילדים מזל תאומים ומאד קשה לו איתם.
בנוסף יש כבר בבית ילד מזל עקרב וגם זה ממה שאני קוראת לא להיט.......
האמת שחשבתי שיהיה עוד שור בבית אבל פיספסתי בחישובים.......

אשמח לתובנות

ובכן..

מפת לידה מורכבת הרבה יותר ממזל. שני הורים במזל שור יכולים להיות כל אחד מהם עם מרקורי במזל תאומים ולכן עם תקשורת מצוינת עם כל בן מזל תאומים. הוא מבחינתו יכול להיות עם ונוס במזל שור, אלמנט שמביא איתו ים של אהבה ותובנות להורים האלה.. ואלה רק שתי דוגמאות על קצה המזלג. כדאי ללמוד קצת יותר אסטרולוגיה כדי להבין שהדברים מורכבים הרבה יותר מלומר על ילד 'גם זה לא להיט' ובכך מסכמים וגוזרים את גורלו בארבע מלים..
אגב, יש לי בן במזל עקרב, והוא להיט אמיתי!

בקצור אם תלמדי קצת יותר על הרכב המפה האסטרולוגית ותוכלי להבין לעומק איך באמת מסתכלים על אינטרקציות בין שני אנשים מעבר למזל עצמו...

אז ככה

לגבי המזל עקרב, הוא להיט ענק!!! ( אין דברים כאלה! לא יכולתי לבקש טוב יותר! נולד ב 7.11 בשעה 3:30 בבוקר)
הכוונה הייתה שהחיבור בין עקרב לתאומים בעייתי משהו.
עלי רק אוכל להוסיף בנוסף לתאריך הלידה שלי 22.4 ונולדתי ב 10 בלילה.
האם זה נותן משהו עליי?
בנוסף הילד תאומים צפוי להוולד ב 26.5 בקיסרי.
האם זה עוזר להבהיר את התמונה?

התמונה בהירה לגמרי

אם את מחכה שאני אתן לך את כל האינפורמציה הזו - תשכחי מזה. את הפרטים את היא זו שתצטרכי למצוא..
זה חלק מהידע שאת צריכה להשיג, לא רק באופן התאומי החפיפי הרגיל. אין מה לעשות: תסתכלי בזמני הכוכבים של התאריכים האלה, ותראי בעצמך היכן נמצאים הכוכבים. זו המשימה שלך. לגבי העקרב והתאומים - מי אמר שאין תקשורת טובה? ומה אם מרקורי אצלו במזל קשת מול המזל שלך? אל תזרקי שם הערות חפיפיות. אם את רוצה להתעמק - תשקיעי. אם לא - עזבי אסטרולוגיה.. תאומים הוא מזל סופר אינטליגנטי כשדורשים ממנו אבל החפיפיות הורסת אותו בדרך כלל, בעיקר כשהוא צריך להשקיע קצת מאמץ. אלא שמכיון שאלה החיים שלך והילדים שלך - כדאי שאת תשקיעי, ולא אחרים, אחרת זה יעבור לך ליד האוזן וימשיך הלאה..

יומקסים.

מתלמד8

New member
להגיד על ילד עקרב "ממש לא להיט",זו אי הבנה

באסטרולוגיה שעלולה לפגוע בילד,

מציע לך שתי אפשרויות.

א.לעזוב את האסטרולוגיה ולהתחיל לגדל את הילדים.

ב.ללמוד טוב טוב אסטרולוגיה ולגלות את הסגולות של בני מזל עקרב.

אם הייתה קורא את ההמשך .....

הייתה רואה שהכוונה היא לזיווג בין מזל תאומים לעקרב שהוא לא להיט
ולא לילד עצמו שהוא דבר שאין כמותו עלי אדמות ושגם בחלומות הוורודים שלי לא יכולתי לחלום על דבר
מופלא שכמותו.
אז נא להרגע.
שנית, אתם כולכם מתנפלים עלי בעניין גידול הילדים.
בסך הכל רציתי לשמוע מאנשים שמבינים באסטרולוגיה יותר ממני ויותר ממה שיש בצורה שטחית במדיה
על ילד במזל תאומים ועל הנקודות והסגולות שכדאי להתייחס עליהן כדי שאני אהיה אימא עוד יותר טובה ואתייחס נכונה
לצרכים ולאופי של ילד מזל תאומים.
אם אין ברצונכם לעזור לי ולהנחות אותי, חבל.
קוותי לתובנות מכם אבל כרגע מסתבר לי שטעיתי.....או שמא לא?

מתלמד8

New member
לעוגיית מזל-לצערי את כחלק גדול מהציבור ,,,,,

רואים את תורת האסטרולוגיה כ-12 מזלות ותו-לא,
תורת האסטרולוגיה היא כמו אוקיאנוס ענק,בנוסף ל-12 המזלות יש במפת האדם גורמים משפיעים רבים כמו,11 כוכבים,אופק,מרכז שמים,ראש וזנב דרקון(יש כאלה שמוסיפים עוד 2-3 נקודות),בנוסף לזוויות בין הכוכבים והנקודות שציינתי יש זוויות קשות וזוויות רכות המשפיעות על אישיות בעל המפה,כלומר אם רוצים לקבוע תכונות של בעל מפה יש לחקור ולבדוק עשרות נתונים ועל כל נתון אפשר לכתוב מס' עמודים .

אם רוצים לבדוק מערכת יחסים בין 2 אנשים,צריך לערוך מפה לכל אחד מהאנשים ולהכין מפה שלישית כדי לבדוק התאמות בינהם.

הכנת מפה של אדם אחד וללמוד אותה מצריכה מאסטרולוג מנוסה לפחות שעת לימוד,אם צריך להצליב בין מפות,זמן ההשקעה הולך ועולה,לכן אי אפשר במסגרת פורום להנחות אותך.

,,,לכן אני חוזר על הצעתי שתעשי קורס אסטרולוגיה למתחילים,קני סיפרה אסטרולוגיה ואחרי שתלמדי טוב "מעט מהאוקיאנוס"
,בדקי את ההתאמות בינך לילדייך, או בין הילדים.

אפשרות שניה-להגיע לפגישה מסודרת עם אסטרולוג מקצועי.

אסטרולוגיה זה לא מה שכתוב בסופי השבוע בעיתונים.

לגבי זיווג בין מזל תאומים לעקרב-"לא להיט" מי מכר לך את "הסיפור" הזה?.לפי הכתוב בעיתונים ובפורומים רבים נישואים בין מזל אריה ומזל עקרב נקראים "ללא עתיד", "חבל על הזמן" וכו',,,יש גם אתר שנותן אחוזי הצלחה לכל זיווג,לאריה/ עקרב האתר נותן ,,,,, % 27 סיכויים, אני בן מזל אריה הנשוי לעקרבית,,,,אנחנו סוגרים עוד מעט-38 ביחד.

Y. Welis

New member
אצל ילדים עד גיל ההתבגרות, מזל הירח דומיננטי יותר

כך שצריך את המפה.

למעלה