הורים מעצבנים נמאס מהשטויות שלהם:(

sonic15

New member
הורים מעצבנים נמאס מהשטויות שלהם:(

הצילונו הצליו פאקינג הלפ:( אני לא רוצה את זה יותר כבר נמאס לי מהם אמא ואבא יקרים תיפרדו כבר יחתיכת מעצבנים! כל מה שאני רואה בעיקר בלכלי זה הספורט של אבא והדפים האלו והעיסוקים של אמא הסבר מפורט יותר על הבעיה? קבלו: אני זוכר לפני שנה אחותי טסה לאמריקה לחבר שלה-היא חוזרת עוד חודשים אגב(אז משהוא טבו יקרה סוף סוף) אז זה היה בחופש הגדול אבל בכל השנה שהיתה אני זוכר שכל המזן היא אמרה שכשהיא תטוס אז אני יראה כמה שהעזרה שלה חסרה והאמת אני מרגיש שהיא קצת יורת עזרה לי מאמא שלי באמת! היא כל כך דאגה לי בהכל: היא קבעה לי תור לכל רופא שצריך ללכת וגם לרופאת שיניים(לא היה נעיםXD) וגם לקחה אותי לכל מיני מקומות באמת שנהנו ואני מתגעגע לזמנים האלו ומקווה שיהיה רק טוב כשהיא תחזור אז לגבי עכשיו אז ככה ההורים שלי עשו כבר את הטקס של הגירושין עם הדף שאסור להפיל וכל זה אני חושב שזה היה במאי כן נדמה לי בקיצור יש להם גם מסמכים שמוחיכים שהם גרושים אבל מה קורה? הדפוקים עוד לא התגרשו וזה כל כך עושה לי רע:( אני זוכר שיום אחריי הטקס שהיה להם אבא לשי הלך מהיבת ולא היה יום שלם אחד והיה כל כך כיף אני הייתי בבית ראיתי טלוויזיה אמא שלי עשתה קניותה רגתשי חופשי הרגשתי שסוף סוף יהיה טבו כשהם נפרדו-אפילו אמא שלי הרגישה שהם פרודים אבל פאקינג סופרייז הוא חזר יום אחריי זה והוא עוד כאן עד עכשיו:0 ונמאס לי זמה הוא כל הזמן עושה רק ספורט והולך לבית כנסת ולישון הוא גם לא ממש מתייסח אליי וגם אין לי כוח לדבר איתו ולמה? כי הוא שלילי כזה ואני חיובי הוא אומר שיהיה מלחמה וכל זה ונמאס לשמוע על זה ואמא שלי היא משהוא אחר היא כל הזמן עם הטפסים שלה על הגירושין וכל מיני שטויות והיא מנסה להוציא אותו אבל זה עוד לא יצא אני סך הכל רוצה שהם יפרדו ואז שאני ואמא שלי נעבור מפה למקום אחר ושיהיה טוב מה לעשות? (וסליחה על כל החפירה אבל באמת שכבר רע לי) תודה וחג שמח

למעלה