הורים מעצבנים

הדס3

New member
הורים מעצבנים

יש לי בעיה. ההורים שלי ממש מעצבנים אותי. לא. בעצם הם בסדר- נותנים לי כסף, מסיעים, תומכים. אבל הם לא מרשים לי לישון אצל החבר שלי, וזה מוציא אותי מדעתי!!!! זה כל כך מתסכל ומביך שכולם ישנים אצל כולם ורק שלי קשים. או אולי זאת סתם אשליה ובגלל שאני רגישה בנושא אז זה נראה לי ככה. אבא שלי מאוד סגור, אי אפשר לדבר איתו, ועם אמא שלי אני פשוט פוחדת לדבר. לא שהיא תעשה לי משהו, אני פשוט לא בנוח לדבר איתה. מה הייתם עושים? חוץ מזה שזה מעצבן כי אנחנו ביחד כבר 9 חודשים, והוא גר רחוק ממני בהוד השרון, ואני כבר לא תינוקת (17 וחצי). אוווווף!!!!!!!!!1 הדס

wildflower**

New member
הורים הורים.....

תאמיני לי שההורים שלי יותר גרועים משלך.. הם בכלל חושבים שלא צריך להיות לי חבר..וזה מיותר לגמרי... ולא עוזר כמה שאת מדברת איתם..הם אטומים.. *אני חושבת שאת צריכה לגרום להם להבין שאת כבר גדולה.... והם חייבים לסמוך עלייך! אמון.זאת מילת המפתח! בר

הם פשוט דואגים לך

וזה לט משנה כל כך הגיל שלך כי גם שתהיי בת 30 את עדיין תהיי התינוקת שלהן אבל אם זה כל כך לחוץ לך תנסי לדבר עם אמא במקרה הכי גרוע היא תגיד לך לא.

הם פשוט דואגים לך

וזה לט משנה כל כך הגיל שלך כי גם שתהיי בת 30 את עדיין תהיי התינוקת שלהן אבל אם זה כל כך לחוץ לך תנסי לדבר עם אמא במקרה הכי גרוע היא תגיד לך לא.

djoren

New member
פשוט מאוד,

הם דואגים לך. גם אם זה לא נראה ככה. הם פוחדים שיקרה מה שיקרה.. שמחתי לעזור, אורנו´ש.. נ.ב נראה לי שלא עזרתי פחחח...:) אני והשטויות שלי..

תקשורת...

אני מאמין בתקשורת. תמצאי את הדרך לשוחח עם אמא שלך גם אם זה קשה לך. את אומרת שאת בת 17 וחצי ושאת כבר לא תינוקת ומצד שני את פוחדת או מתביישת לדבר על הנושא עם אימך, אם הנושה חשוב לך אז תמצאי את הדרך להבנת הורייך את בעיתך, שלומי

למעלה