הורים מתערבים בקשר יתר על המידה
שלום לכולם, אני פעיל בפורום בכינוי והחלטתי לשנות את הכינוי ולהישאר אנונימי בשביל השרשור הזה.
בבקשה, לא לראשי!!!!!!!!!!
אז הבעיה היא כזו: המשפחה של אשתי לא מרפים מאיתנו ומתערבים המון בקשר.
אז ככה, אשתי גרה בבית במשפחה יחסית פרימיטיבית עד גיל מבוגר(26). היא מאוד קשורה להורים שלה וגם ההורים שלה מאוד קשורים אליה.
אם היא לא באה לבקר בבית פעם ביום-יומיים אז ההורים שלה משתגעים.
ההורים שלה רוצים שהיא(אנחנו) נבקר אצלם כל הזמן(מצידם שנגור בביתם).
הכל התחיל לפני כשנתיים כשהתחתנו. גם שם התערבו(יתר על המידה) באיזה אולם, איזה צלם וכדומה ואני ממש הרגשתי שהם אלו שמתחתנים ולא אני.
זה המשיך כאשר אחרי החתונה עברנו לגור לבד, אוי איזה בלאגן שהיא יצאה מהבית ומעיר מגורם.
זה המשיך כאשר נולדה לנו הילדה - הם התעקשו על בית חולים, שם לילדה והרגשתי שוב שזו לא הבת שלי.
ועכשיו השיא, כאשר אנחנו רוצים לרכוש דירה והם רוצים שזה יהיה בשכונה שלהם.
כל זה לא קורה מרוע, יש להם המון נתינה והם אנשים טובים.
ברור שהם לא "קיבלו" את כל מה שהם דרשו - אבל תמיד הרגשתי שאני הכבשה השחורה שרוצה לקבל את ההחלטות שלי לבד!
אני לא רוצה לחבל בקשר הזה ולא רוצה לגרום למהומות אבל איך אומרים במילים יפות שדי כבר? איך זה שההורים שלי הם לא כאלה? הם גם מאוד היו רוצים שאגור לידם, אבל מבינים שזו בחירה שלי. הם מאוד היו רוצים שיקראו לילדה מאיה, אבל מבינים שזו בחירה שלי.
מה עושים?!!!!!! אני מתחיל להשתגע כבר מהמצב הזה ואני נשוי רק שנתיים.
שלום לכולם, אני פעיל בפורום בכינוי והחלטתי לשנות את הכינוי ולהישאר אנונימי בשביל השרשור הזה.
בבקשה, לא לראשי!!!!!!!!!!
אז הבעיה היא כזו: המשפחה של אשתי לא מרפים מאיתנו ומתערבים המון בקשר.
אז ככה, אשתי גרה בבית במשפחה יחסית פרימיטיבית עד גיל מבוגר(26). היא מאוד קשורה להורים שלה וגם ההורים שלה מאוד קשורים אליה.
אם היא לא באה לבקר בבית פעם ביום-יומיים אז ההורים שלה משתגעים.
ההורים שלה רוצים שהיא(אנחנו) נבקר אצלם כל הזמן(מצידם שנגור בביתם).
הכל התחיל לפני כשנתיים כשהתחתנו. גם שם התערבו(יתר על המידה) באיזה אולם, איזה צלם וכדומה ואני ממש הרגשתי שהם אלו שמתחתנים ולא אני.
זה המשיך כאשר אחרי החתונה עברנו לגור לבד, אוי איזה בלאגן שהיא יצאה מהבית ומעיר מגורם.
זה המשיך כאשר נולדה לנו הילדה - הם התעקשו על בית חולים, שם לילדה והרגשתי שוב שזו לא הבת שלי.
ועכשיו השיא, כאשר אנחנו רוצים לרכוש דירה והם רוצים שזה יהיה בשכונה שלהם.
כל זה לא קורה מרוע, יש להם המון נתינה והם אנשים טובים.
ברור שהם לא "קיבלו" את כל מה שהם דרשו - אבל תמיד הרגשתי שאני הכבשה השחורה שרוצה לקבל את ההחלטות שלי לבד!
אני לא רוצה לחבל בקשר הזה ולא רוצה לגרום למהומות אבל איך אומרים במילים יפות שדי כבר? איך זה שההורים שלי הם לא כאלה? הם גם מאוד היו רוצים שאגור לידם, אבל מבינים שזו בחירה שלי. הם מאוד היו רוצים שיקראו לילדה מאיה, אבל מבינים שזו בחירה שלי.
מה עושים?!!!!!! אני מתחיל להשתגע כבר מהמצב הזה ואני נשוי רק שנתיים.