הורים נוסעים לחו"ל, מה התעריף לאחריות..?

nanny3

New member
הורים נוסעים לחו"ל, מה התעריף לאחריות..?

אני נני לשלושה בנים מקסימים, 7, 5, ו- 1.5 כבר מעל שנה. ההורים החליטו לסוע לחופשה בחו"ל והציעו לי להישאר עם הילדים למשך ארבעה ימים רצוף שזה אומר לקום בבוקר, לשלוח את הילדים לבי"ס, להישאר עם הקטן, כביסות, בישולים.. אח"כ לאסוף אותם מההסעה בערך ב 14:00 .. האכלות.. מקלחות.. השכבות.. ובלילה אני נשארת לישון אתם כמובן. בפועל העבודה היא כמה שעות, אך יש את סוגיית הלילה, אז אני לא "עובדת" אך נמצאת שם ואחראית לילדים. הסכום שהוצע הוא 1500 ש"ח. 375 ש"ח ליממה. מה הדעה של המבינים בעניין? להתייחסותכם אודה!

לאחריות אין תעריף...

שלום רב, לאחריות אין תעריף. אחריות היא אחריות היא אחריות. והיא כבדה. זו מחויבות. ובלי קשר לתעריף את נדרשת להיות ערנית, רצינית, אחראית ומחויבת. השאלות הנשאלות: בת כמה את? מה את עושה בימים אלה? האם את אוהבת את הילדים? האם אתם מסתדרים יחד? האם הם אוהבים אותך? מה תרוויחי אם תקחי את העבודה? מה את עשויה להפסיד? בברכה, עינת גבע.

nanny3

New member
מה מקובל בעצם..

אני בת 23, בימים אלו אני עובדת אצלם כרגיל, אוהבת את הילדים והם אותי, הם ילדים טובים וקשובים ואני לא דואגת לעבודה עצמה אני יודעת שאסתדר. השוני במקרה הזה הוא שבעיקרון אני אמורה להיות מטפלת רק של הקטן אך הפעם כל השלושה אמורים להיות תחת אחריותי, ושוב, זה יותר אינטנסיבי מהמצב הרגיל כי נכנס פה הקטע של לקום בבוקר מוקדם ולארגן אותם לבי"ס, ואת העובדה שבמשך ארבעה ימים אני אתם ולא יכולה להתפנות לעיסוקיי. אני תוהה, האם המחיר שווה את המאמץ.. אני שואלת כי אינני יודעת מה מקובל. אם זה מחיר מקובל והגיוני, הרווחתי. אם לא.. בכל זאת אעשה זאת כי יש ביני לבין המשפחה יחסי חברות, אך שאדע להבא...

רווח והפסד - ערכים סובייקטיביים...

שלום נני, השכר בעבודה מסוג זה ( בדומה לעבודות אחרות) היא פרי משא ומתן בין נותן למקבל המשרה. אין מחירון קבוע. אני מציעה לך לעשות את החשבון שלך. מה שחשוב הוא שתרגישי טוב. להרגיש מרומה או מנוצלת זה לא מקום טוב להיות בו. בדקי עם עצמך, האם התגמול הנוסף (על העבודה הרגילה) מתאים לך. והיי שלמה עם החלטתך. רווח והפסד בסופו של יום גם הם ערכים סובייקטיביים. מה שעבור האחד זה הכנסה זעומה עבור האחר זו הכנסה גבוהה מאוד. מברכת אותך להחלטה משביעת רצון עינת גבע.

למעלה