הורים פרודים

jan777

New member
הורים פרודים

שלום לכולם... אני בן 16 בעוד שבוע..וההורים שלי נפרדו ממש מזמן,...אבא שלי עבר לארץ אחרת ואני בן יחיד עם אמא שלי. אני לא בדיוק יודע למה הם ניפרדו אבל נולדתי לתוך זה...כאילו,מעולם לא הרגשתי מה זה לחיות עם אבא. כשנולדתי אמא שלי העדיפה לא לרשום את השם של אבא שלי ויש לי קו כזה
זה מאוד מפריע לי ועכשיו כשאני מוציא ת.ז. אני מאוד רוצה לרשום את השם של אבא שלי ואמא שלי גם בעד. האם משרד הפנים יקבלו את זה? ואבא שלי בכלל לא בארץ הם יעשו לי בעיה? אתם בטח מבינים כמה זה מפריע לי אני אודה מאוד על כל הכוונה ולו הקטנה ביותר תודה לכם,העונים!!! ערב טוב.

לעניות דעתי

משרד הפנים יקבלו את זה, בעיקר משום שגם לאימא שלך אין בעיה עם זה. האם אתה בקשר עם אבא שלך? יכול להיות שבמשרד הפנים ישאלו אותך אם אתה בקשר איתו. בכל אופן תעודת זהות זה משהו שמסתובבים איתו כל החיים, תחשוב מה יהיה לך הכי ברור ונח, בלי שתצטרך כל פעם להסביר את עניין השם, אני מתכוונת לכך שרצוי שתבחר שבתעודת הזהות יהיו פרטים אחידים, כמו בכל שאר המסמכים (המחשבים) שאתה מופיע בהם, כדי שלא יהיו שאלות, למה במקום אחד השם שלך כזה, ובמקום אחר השם שלך אחר, זה נורא מעצבן להתחיל לספר בכל מקום את סיפור חייך, והאמת - לאנשים אין סבלנות, חבל לסבך את החיים (הם גם ככה מסובכים). כבת יחידה להורים גרושים, שאבא חי בחו"ל, אני מזדהה עם מצבך, תשאר איתנו ותתחזק!

jan777

New member
לענתי,

שלום, קודם כל כ"כ שימח אותי לקבל תשובה כזו,לא בכל פורום עונים ככה. תודה על התשובה והאמת,אני לא כ"כ בקשר עם אבא שלי כי אף פעם לא ממש נקשרנו פשוט נולדתי בלי אבא... משהו כזה. אני לא רשום על שם אבא שלי באף מקום,אז לא הבנתי למה שהפרטים יהיו שונים? בת.ז. זו הפעם הראשונה שאבא שלי יופיע כמישהו שקשור אליי ואני לא בקשר איתו אז אני פשוט אגיד להם את שמו המלא והם ירשמו? זה לא מוזר קצת? זה כאילו אני קובע לעצמי חיים. הם לא יבקשו שום משמסך שמעיד על היותו אבי? את כ"כ צודקת זה תמיד יפריע לי אם אני לא אכתוב את שמו וחוצמזה אני רוצה להראות את ת.ז. שלי בלי להתבייש כשיש קו כזה. זה כ"כ מעליב... כמובן שאשאר כאן וזה מאוד חיזק אותי ענת,תודה!!!

עכשיו הבנתי אותך

חשבתי שאתה חי עם שם המשפחה של אימא שלך, ואתה רוצה שבתעודת הזהות יהיה שם המשפחה של אבא שלך, אבל אם הכוונה היא רק לכתוב את שמו הפרטי של אביך - בוודאי שאין שום בעיה. אחרי שעניתי לך, נזכרתי שלפני הרבה שנים, הלכתי לפקיד, ואיכשהוא זה היה קשור לאבא שלי, ורציתי לספר לפקיד (בדרך כלל אני ממש לא משתפת), ואז הפקיד אמר לי: "גברת, בואי תעצרי פה, לכל אחד יש את התיק שלו, והחיים שלך ממש לא מענינים אותי), מאז באמת שתקתי, עד שהגעתי לכאן. שמחה שהצטרפת אלינו, תודה לך על תגובתך, חשוב לנו מאד שגם אתה תצטרף אלינו, כדי לחזק ילדים נוספים שמרגישים שהכל התפרק, חשוב לנו שכל ילד ידע שיש מחר. חיים רק פעם אחת, בהצלחה מכל הלב!

רגע רגע, מה זה יום הולדת עוד שבוע....

אנחנו חוגגים כאן באופן אישי יום הולדת לכל אחד/ת בנפרד - סיבה למסיבה. יום הולדת שמח, ואושר וכל טוב:

jan777

New member
ענת את פשוט מקסימה

את כ"כ מרגשת אותי! מילה אחת-תודה!!!

moonie1

New member
אין על ענת ../images/Emo13.gif

כיף שיש אותה בפורום, ועל כך יעידו רבים... ברוכים הבאים ומזל טוב

jan777

New member
נכון,אני כאן רק שעה ומאוד כיף כאן

ענת נותנת את התחושה שכל מי שהוריו נפרדו מצפה לה. תודה על האיחולים!!!

למעלה