הורים של הבעל

zivaxx

New member
הורים של הבעל

יש לי בעיה ואני כבר לא יודעת איך להתמודד איתה כי כל מה שניסיתי או עשיתי לא עוזר בכלל. יש לי חמה כל כל מעצבנת שאני ממש מתעבת אותה, עד כדי כך שאני רואה אותה נהיה לי רע היא אוהבת כל הזמן להרגיז אותי ולפגוע בי כל הזמן. לחמתי יש שני בנים ובת סדר העדיפות שלה הוא כזה קודם כל הבת שלה ואחר כך בנה השני ורק אחר כך בעלי. לכולם חמתי וחמי עוזרים גם מבחינה כלכלית. כשאני ובעלי שהוא הבן שלה היינו זקוקים לעזרה כלכלית הם לא עזרו בכלל למרות שהבטיחו. היום בנה השני נשוי הם זורקים לו כסף כמה שרק אפשר מה שגם היא אוהבת את הכלה שלה יותר ממני. לה היא אומרת שלום ולי היא בכלל לא אומרת אותה היא מחבקת כשהיא באה לבקר אותה ולי היא עושה פרצופים, לה יש לה לתת עוגה אוכל וכל מיני דברים ולי אין כלום לא שאני צריכה את הדברים שלה אבל זה פוגע ואפילו מעליב. היא אומרת לכלה שלה בכוונה שאני אשמע הכנתי עוגה וכל מיני דברים בואי תקחי וכשאני מבקשת ממנה לשמור על הילדה כשאני לא מוצאת לה סידור היא אומרת לי אין לי כלום בבית לתת לה לאכול תביאי הכל, איזה מן סבתא זאת שמבקשת ממני פירות וירקות ומעדן חלב בשביל הנכדה שלה. חמתי וחמי כל הזמן מתערבים לנו בחיים ולכל דבר הם דוחפים את האף שלהם הם לא רואים בכל זה פסול כי ככה הם ניסיתי לדבר איתם אבל זה נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה ואפילו צחקו עליי בזמן שדיברתי איתם אבל כשהבן השני מדבר איתם או שהוא רב עם אשתו הם יעשו למענם הכל כד שהם ישלימו ואצלי היא כל הזמן דואגת לסכסך בינינו. דיברתי עם בעלי על כל זה וזה הגיע אפילו לריב עם המון בכי והוא אמר לי לא להתייחס אליהם לא להקשיב להם ואם הם עושים יותר מאשר לנו זה לא ענייני ואנחנו לא צריכים מהם כלום אבל זה מאוד פוגע ומעליב. איך פותרים את הבעיה וזה לא עוזר אם תציעו לי לגור יותר רחוק כי אני לא גרה קרוב אליהם הם קרציות וגם אם אני אגור באילת אני אשמע אותם ואראה אותם

linet1

New member
שמעי משהו:

יחסים שהם מובנים מאליו - ככה הם ניראים. המרמור שלך ניראה לכל וגם להם. עכשיו תשאלי עצמך - למה את לא יכולה להתנתק מהם??? למה את צריכה אותם כל כך? למה את צריכה את פדבקי האהבה שלהם?? תיראי - כאשר תפסיקי להתייחס לכל דבר - ותפסיקי להקרין תסכול מהניכור - הם יחפשו את קירבתך. הרי אם היתה לך חברה שמתנהגת אליך כך לא היית מחפשת את קירבתה - פשוט היית מניחה לה ומתעלמת, נכון? זה שהם משפחה - אינו אומר שאת מחוייבת כלפיהם בכל מחיר ובטח לא במחיר של התנהגות שפוגעת בך. שנית, הבה לא נשכח שרק את הצד שלך אנו שומעים - בידקי בציציות שלך עצמך (נא לא להפגע) במערכת יחסים ישנם 2, וכל אחד תורם את חלקו. מה חלקך בכך? הצעתי - התעלמי - אם לא נעים לך - אל תגיעי לשם. אל תשתמשי בשירותי השמרטפות שלהם - קחי 2 בייביסיטריות (שאחת תגבה את הימים של השניה). בעלך יכול להגיע לשם לבד - את - אינך חייבת. הבחירה היא בידייך. אני בטוחה שהתרחקות שלך תביא במשך הזמן לריכוך העקבות שקיימות במערכת היחסים הסבוכה הזו.

את ממש אבל ממש כועסת.

אנסה לכתוב את המכתב מהצד של החמות (אני לא מכירה אותה אבל בכל זאת) ``יש לי בעיה ואני ממש כבר לא יודעת איך להתמודד איתה. יש לי כלה מאד לא נחמדה , בכל פעם שהיא באה אלינו הביתה היא כועסת ממורמרת ועצבנית. אין לי שום חשק לתת לה כלום היא פשוט בחורה לא נחמדה``..... וההמשך ברור. יש לך שתי אפשרוית 1. לנתק איתם לחלוטין את הקשר (לא מומלץ) 2. לנסות לשפר את המצב הקיים. לא עלידי בקשות , אלא להיות יותר נחמדה לחייך לעזור לקנות מתנה קטנה להיות שותפה לבעיות. אל תנסי אפילו להתחרות בכלה השניה . אני מקווה שתצליחי

revital28

New member
סיפור מוכר...

בעייתך מוכרת לי מקרוב, גם נושא האפליות בין הילדים מוכר לי. אצלי הדברים מעט שונים, כי אומנם לא קיבלתי מהם מימי דבר, אך גם לא מתערבים לי בחיים. אני ממעטת להגיע אליהם, לא מתקשרת ואפשר להגיד שאני חיה בשלום עם הניתוק הזה מהם. מומלץ. (כך או כך, לא תשני אותם ולא תקבלי מהם דבר, אז למה לסבול את נוכחותם?).

newmom

New member
יקירתי.די לבזבז אנרגיה..

ובלי טובות.קחי בייבי סיטר ואל תבקשי כלום.לא שוה את האנרגיות..

אמ...

אני לא חושבת שאת יודעת אבל אני בת 13... אפילו שאני קטנה ואין לי בעל ובטח שלא חם או חמה אבל לפעמים אני נותנת עצות טובות.... בכל מקרה... אני חושבת שחלק מהבעיה (חוץ ממה שכבר אמרו, כי אני לא רוצה לחזור על דברים) זה שכנראה בעלך מתרחק יותר מאמא שלו: לרוב בנות נשארות יותר קשורות: בגלל זה היא הכי אוהבת את הבת, וכנראה שאחיו בקשר יותר טוב, לכן, היא רואה בך אשמה על התרחקותו של בעלך. זה מאוד הגיוני, תנסי אולי לגרום לו להתקשר יותר לאימו... מקווה שעזרתי יעל נ.ב- תוסיפי גם את מה ששאר האנשים אמרו כי גם אני חושבת ככה.

למעלה