הורים... :/

הורים... :/

שלום, אני בת 17 וחבר שלי אוטוטו 20. אנחנו ביחד שנה וחמישה חודשים. ההורים שלו מתנגדים לקשר שלנו, בגלל עניין של עדה, (אני חצי מרוקאית, חצי עירקית, והוא מסרי) אני לא רואה את המצב משתפר.. ואני חושבת שתמיכה מההורים לעתיד יהיה חשוב, למרות כל האהבה והערכה שיש לו אליי, זה מפריע לי :/ מה לעשות?

אז ככה :

התשובה הקצרה יותר היא : אל תעשי כלום. את גם לא יכולה לעשות כלום. נכון - קצת פרימיטיבי - אבל עדיין צריך להבין שההורים שלך רוצים את טובתך - תמיד. גם אם זה נראה שלא כרגע. אבל - את עדיין בת 17 - לכשתהיי מבוגרת יותר - תאמיני לי - את תעשי את מה שאת רוצה ורק את מה שאת רוצה (כמובן שעיצות מאחרים נחשבים) אבל את תהיי "אדון" לעצמך - וההורים יאלצו לקבל את ההחלטות שלך כאדם בוגר שעומד בפני עצמו לטוב ולרע. את אוהבת אותו ? אז פשוט תהיי איתו. או שההורים יקבלו את זה בסופו של דבר - או שלא.... בסופו של דבר - אלה החיים שלך ואת תחליטי כיצד לחיות אותם.

כאילו - כשהראש לא עובד....

הגוף בהחלט כואב... ובקריאה שניה הבנתי כי מדובר בהורים שלו.... נו טוף.... תמחקי את ההודעה הקודמת ממגוון העיצות - הנה אחת חדשה : תשמעי... תראי... מנסיון כואב גיליתי שאי אפשר לגרום לכל העולם לאוהב אותך - יהיו כאלה שלא... אבל - הרי את רוצה להיות איתו (נכון לעכשיו) ולא עם ההורים שלו... ואם הוא רוצה להיות איתך אז זה הכי חשוב ולא שום דבר אחר. אני מעריך שאתם עדיין לא בפאזה של חתונה וסימני שאלה בקשר לחותנת עויינת וכו'... וגם אם כן - זה בטח לא יקרה בשנה הקרובה (שוב - אני מעריך...) ומי יודע ? והיה והקשר שלכם יחזיק מעמד כמה שנים טובות והנושא יעלה לשולחן הדיונים - מי יודע - אולי עד אז הם יאהבו אותך ? למה לחשוב על זה כרגע וסתם להתייסר ? הוא איתך ? תתרכזי בזה. ושוב - ההודעה הקודמת ? אז תתעלמי.

magenta73

New member
אין מה לעשות

פשוט לא לצפות שהם יקבלו אותך בזרועות פתוחות, לוותר על האידיליה, ולהיות איתו. הוא מה שחשוב, לא ההורים שלו.

זהו בידיוק, הם נגד חתונה לא שחשבנו

על זה, אבל הם אומרים שזה יכול להוביל לחתונה

magenta73

New member
מותק, את צעירה

אל תחשבי על חתונה אפילו... אולי להשתעשע על זה כפנטזיה. סבבה. אבל את עוד צעירה צעירה.

לא הבנת...

הם נגד הקשר שלנו כי הם לא רוצים שהבן שלהם יתחתן עם מרוקאית :/ הוא אמר להם שאנחנו לא חושבים על זה אפילו.. אבל הם טוענים שאי אפשר לדעת מה יהיה, ולכן הם נגד מעכשיו

shaniza

New member
אם אתם אוהבים

אז תהיו ביחד ועם הגשר שנקרא חתונה... תתמודדו כשיגיע. אין לכם יותר מדי אופציות חוץ מאשר להמשך לאהוב ולקוות שההורים שלו יבינו מתישהו שהאושר שלו חשוב יותר מהעדה שלך.

Vdrums

New member
כל עוד הוא לא חושב כמו ההורים

שלו זה מצוין. תישארי איתו, הם יתרגלו.

למעלה