הורמונים טבעיים-או לויאל

shulik7

New member
הורמונים טבעיים-או לויאל../images/Emo65.gif

שלום, אני בת 50 אחרי כריתת רחם ושחלות. מזה כחודש לוקחת ליויאל. שלמרבה הצער עושה שמות לגופי. החזה דוקר וכואב. גלי החום לא נעלמו לגמרי, והתאבון עלה. האם להמשיך? האם ידוע על הורמונים טבעיים בשם "פמינול". תודה

ליויאל

לא ברור לי מדוע בחרו לך את התכשיר הזה אין טעם להמשיכו אם הוא לא יעל ואפילו מציק .הוא לא פחות מסוכן מאסטרוגנים פמינול ,תכשיר המכיל קוהוש שחור הוא פחות יעיל

shulik7

New member
../images/Emo65.gifתודה, אבל....

בכל זאת קצת רקע. כ-8 שנים לקחתי פרמריל, והפסקתי לפני כ-3 חודשים. כמו כן לפני חמישה חודשים הפסקתי לעשן. אבל החלו גלי חום ומצבי רוח דכאוניים. שלא היתה לי ברירה אלא לחזור להורמונים. הרופא החליט להתחיל עם ליויאל. ובימים אלה אני מסיימת חודש ניסיון. לצערי הפטמות דוקרות בצורה לא נעימה. גלי החום לא פסקו לגמרי. ובנוסף העלתי במשקל. מה עושים? האם אפשר להפסיק לגמרי? האם יש משהו טבעי ? תודה מראש.

ליביאל

ושוב- אם התכשיר גורם סבל ,רצוי להפסיקו אם בהפסקה את סובלת מגלי חום למשל אז את שייכת לקבוצה שהתועלת מהטיפול עילה על הנזק פני לרופא או למומחה בנושא שיתאים לך אסטרוגן מתאים אולי במדבקה או קרם במינון נמוך התוצרים "הטיבעיים" פחות יעילים ולא כל מה שטבעי הוא בריא (טבק למשל).

למעלה