הורמונים

הורמונים ../images/Emo4.gif

אממ...אני יודע ששאלו פה הרבה על זה,אבל יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי.. -אם אני אקח הורמונים,תוך כמה זמן לא יהיה לי חזה? <אם זה אפשרי> -שלוקחים הורמונים ומתעסקים בספורט זה מאיץ את ההשפעה או מגביר אותה? אמרתם שלקיחת הורמונים זה גורם להשמנה,לרוב ..זה יגרום לי להשמין גם אם אני מתאמן הרבה?או להפך,זה רק ישפר את הכושר איכשהו? -מה עם שיער פנים?תוך כמה זמן?ואם מפסיקים לקחת הורמונים אז זה מפסיק לצמוח? שאלה אחרונה בקשר להורמונים...ראיתי שאפשר לקחת הורמונים בזריקות..זה משפיע הכי מהר?יש כדורים כאלה?הם משפיעים פחות?
סליחה

DarlingAdam

New member
אני אענה על מה שאני יודע..

טסטוסטרון לא מעלים את החזה. אם אתה בר מזל במיוחד ויש לך חזה קטן ואתה מתאמן הרבה עם משקולות, *אולי* יש סיכוי להסוות את החזה עם שרירים, אבל אל תסמוך על זה. ט' מגביר וגם מאיץ התפתחות של שרירים. אם תעשה ספורט בצורה מבוקרת ונכונה, ותיקח ט', השרירים יגדלו הרבה יותר מאשר של נקבה נטולת ט'. ט' גורם להשמנה יותר בקלות, אבל אני משער שעם דיאטה מאוזנת וספורט, כמעט ולא תעלה בשומן אלא רק במסת שריר. שיער הפנים תלוי באופן אישי, בגנים ובך, כך שאצל כל אחד זה אינדיוידואלי - יש כאלה שיצמח להם שיער כמעט מיד, ויש כאלה שייקח להם המון זמן. ט' יש בזריקות וג'ל, אני לא ממש יודע מעבר לזה, אבל הייתי מניח שהזריקות יותר יעילות בגלל שהן נכנסות ישר למחזור הדם. בכל מקרה, זה חומר מאוד חזק וכדאי שתקרא הרבה עליו, גם סתם מאמרים תיאורטיים על ההשפעה וגם סיפורים של FTMים שלקחו - יש המון "יומנים" כאלה אונליין של אנשים שמספרים על החוויה האישית שלהם.

יכול להיות פעם

בשבוע בהתחלה, ואחר כך פעם בשבועיים. זה בכל אופן מה שאמרו לי כשביררתי. ואגב, אדם ונשמה של גבר, בהחלט יש טסטוסטרון בכדורים (oral T) שאמור להיות יעיל יותר מהג'ל, אני לא יודע אם יעיל כמו הזריקות אבל אני מניח שכן. נשמה של גבר - הטסטוסטרון לא יוריד לך את החזה, למרבה הצער, וצריך ניתוח. אבל הוא יגביר את היכולת שלך לבנות מאסת שריר, כמו שאדם כבר הזכיר, ולכן הוא יכול לעזור לך להפוך את החזה לשרירי ומאסיבי יותר, מה שיעיל בעיקר אם הוא לא גדול, וגם אם תעבור ניתוח חזה הוא יכול לעזור לך ליצור מראה "גברי" ושרירי יותר לחזה. בכל מקרה, כדאי להזכיר כאן גם את הבעיות ותופעות הלוואי של טסטוסטרון, ובכלל הבעייתיות של הורמונים מלאכותיים שמוחדרים לגוף. לא שזה סותר, רק משהו שצריך לשקול בכובד ראש.

כן.

יש כל מיני שיקולים. Hey Dude / Kula Shaker All I have is all I need Enough for love but not for greed yeah I was younger once this guy came to me Told me about all the honey out there He saie honey gold jewels money women Wine cars that shine I don’t know what he was talking about But I think I had an idea He said smell the rose, sweet sweet rose, Catch the sun find where it grows, Smell the rose, the sweet sweet rose That grows on castle walls in heaven In heaven yeah Well if it feels like summer You’re catching the sun, And I’m catching the moment you fall If it tastes like honey Dont swallow it all Dont wait for the moment to come - And catch the sun Hey dude, don’t lean on me man Cause I’m losing my direction And I cant understand No no Hey dude, well I do what I can But you treat me like a woman When I feel like a man I was crossing the city one day Everybody was flashing by me Like images of tombstones, Images of tombstones On a friday night I’ve seen everybody looking for their little bit of honey To alleviate the pain To alleviate the pain Well if it feels like summer don’t burn in the sun Don’t wait for the evening fall If it tastes like honey don’t swallow it all Don;t wait for the moment to come - and catch the sun No, no n no, no n no, etc. When I feel like a man! Hey dude etc.

וגם

Identity / X-RAY SPEX IDENTITY IS THE CRISIS CAN'T YOU SEE IDENTITY IDENTITY WHEN YOU LOOK IN THE MIRROR DO YOU SEE YOURSELF DO YOU SEE YOURSELF ON THE T.V. SCREEN DO YOU SEE YOURSELF IN THE MAGAZINE WHEN YOU SEE YOURSELF DOES IT MAKE YOU SCREAM WHEN YOU LOOK IN THE MIRROR DO YOU SMASH IT QUICK DO YOU TAKE THE GLASS AND SLASH YOUR WRISTS DID YOU DO IT FOR FAME DID YOU DO IT IN A FIT DID YOU DO IT BEFORE YOU READ ABOUT IT

או אולי.. ../images/Emo8.gif

Oh Bondage, Up Yours! / X-RAY SPEX Bind me tie me Chain me to the wall I wanna be a slave To you all Oh bondage up yours Oh bondage no more Oh bondage up yours Oh bondage no more Chain-store chain-smoke I consume you all Chain-gang chain-mail I don't think at all Oh bondage up yours Oh bondage no more Oh bondage up yours Oh bondage no more Thrash me crash me Beat me till I fall I wanna be a victim For you all Oh bondage up yours Oh bondage no more Oh bondage up yours Oh bondage no more

AlphaBeta

New member
בקשר לכדורים

הבעיה איתם הם שהם יותרים קשים על הכבד, ולכן לא ממולץ לקחת כדורים. ובקשר לתקיפות של הזריקות; זה באמת משתנה מבן אדם לבן אדם ומה שמתאים לו. יכול להיות כל שבועיים, כל שבוע, כל 10 ימים, וכו'.

yosi14

New member
הורמונים זה רק בזריקות

וחשוב מאוד שתתייעץ אם רופא שמבין בהורמונים לפני שאתה לוקח

DarlingAdam

New member
זה לא רק בזריקות, כפי שנאמר

כבר במהלך השרשור. אבל העצה טובה - להתייעץ ברופא, לקבל מרשם, להיות בריא ולשמור על עצמך.

yosi14

New member
נכון זה לא רק בזריקות

אבל מומלץ להשתמש רק בזריקות, שלא יבלבלו אותו סתם עדיף שיתייעץ אם מישהו שמבין

למעלה