הורמונים MTF

AnnaMTF

New member
ניסיתי בית מרקחת באשדוד ושם אמרו לי שאני חייבת לפנות למשרד

הבריאות, יום ראשון אני אפנה אליהם ואני מקווה שהם כבר יאשרו לי את ההורמונים

AnnaMTF

New member
הורמונים MTF

אני חייבת עזרה אני כבר לא יודעת מה לעשות, כבר שנה שאני מחכה להתחיל הורמונים ושבוע שעבר קיבלתי סוף סוף מרשם אבל שהלכתי לבית מרקחת הם רצו שאני אשנה את זה למרשם של הקופת חולים, אחרי שעשיתי שיניתי אותו הם ביקשו טופס 29ג, ועכשיו הם, לא יודעת מאיפה הם הקריצו לי את הבקשה הזאת, הם רוצים שם בבית מרקחת שאני הביא להם מאמר כל שהו שיסביר למה דווקא את הכדורים האלו הרופא רשם לי... אני כבר לא יודעת מה לעשות, יש סיכוי שעוד משהיא פה עברה את זה?! זה נשמע לי כל כך הזוי לא לי ולא לרופא שלי יש מושג מה הם רוצים שמה...

Smoochie

New member
היי אנה

בחלק מהמקרים, בבתי המרקחת מבקשים טופס 29 ג שזה טופס שבו רופא (במקרה שלך, אנדוקרינולוג) רושם תרופה שניתנת במקרים "מיוחדים" בנוסף למרשם הרגיל שיש לקבל מרופא משפחה, ובמקרים אחרים לא מבקשים אותו. על כל מקרה שלא יבוא, תבקשי מהאנדוקרינולוגית שלך טופס 29 ג, ובינתיים "תנסי את מזלך" בבית מרקחת אחר. למשל, בסופר פארם בדיזינגוף סנטר ת"א, מנסיוני לא מבקשים טופס 29 ג (הם מכבדים מרשמים של כל קופות החולים). מקווה שעזרתי לך 3>

AnnaMTF

New member
יש לי טופס 29ג בנוסף לטופס הזה

הם רוצים ממני את המאמר הדפוק הזה ותאמת דיברתי עם הרופא שלי וגם הוא לא יודע מה הם רוצים..

hatzilonit

Member
מנהל
מאמר? אסמכתא? מה הם בדיוק אמרו שהם צריכים?

זה נשמע שהם עוברים על החוק...

לאיזו תרופה המרשם שלך?

AnnaMTF

New member
זה בדיוק מה שהם חזרו ואמרו לי :

"את צריכה להביא מאמר שיסביר למה דווקא את התרופות האלו הרופא רשם לך, ואיזה שינויים זה עושה בגוף". אני מנסה כבר כמה ימים להבין אותם התקשרתי כבר 5-6 אבל הם פשוט ממשיכים לענות לי כמו שרשמתי למעלה... הרופא רשם לי 50 מ'ג אנדרוקור וחצי דיאנה לקחת כל יום

AnnaMTF

New member
אני בכללית ובית המרקחת גם של כללית

ניסיתי סופר פארם וכאלה אבל כולם הפנו אותי לאותו בית מרקחת..

hatzilonit

Member
מנהל
התכוונתי, איזה בדיוק בית מרקחת? באיזו עיר? באיזו כתובת?

AnnaMTF

New member
הבית מרקחת באשקלון וכל בית מרקחת או סופר פארם אחר שאני הולכת

אליו ממשיכים להפנות אותי לאותו אחד (אני אעלה כתובת מאוחר יותר)

AnnaMTF

New member
אני מניצן ב' של המפונים אם זה אומר לך משהו,

בין אשקלון לאשדוד

AnnaMTF

New member
תודה לכל העוזרים!

אני כבר אפנה למשרד הבריאות בנושא

תני קפיצה לת"א לבית מרקחת פרנדלי, תקחי את ההורמונים

קודם כל זה יתן לך קצת שקט נפשי ותוכלי להתחיל את התהליך המדהים הזה.
דבר שני, תלכי איתם לבית מרקחת שלך בניצן ב', תראי להם שלא דרשו ממך שום דבר, וזה לרוב יפתור לך את הבעיה. במיוחד אם זו אותה רשת של בתי מרקחת.
מדהים כמה רגולציה יש על זה היום, לפני יותר מ10 שנים הייתי קונה הורמונים ולאף אחד לא היה אכפט.
מלבד מרשם פרטי או של הקופה מעולם לא הבאתי שום מסמך לשום בית מרקחת.
&nbsp

AnnaMTF

New member
כמה שזה נשמע מפתה אני לא יכולה לעשות

את זה, המרשם שלי הוא לעשרה חודשים ואסור להם להנפיק כמות כזאת של תרופות בפעם אחת, מה שיאלץ אותי להגיע פעם בחודש לת"א ומבחינה כלכלית זה לא אפשרי..

את צריכה להגיע רק פעם אחת

כדי שינפיקו לך הורמונים, ושתוכלי ללכת עם הקבלות לבית מרקחת ליידך ולהראות להם שזה פרוצדורה שיגרתית.

למעלה