הורס אותי...

הורס אותי...

אני כל כך אוהבת אותו לא ידעתי שאני אוכל לאהוב ככה מישהו אהבה ללא גבולות אני מרגישה שאם אני אאבד אותו אני אאבד את החיים שלי הוא החיים שלי רק אותו תמיד מצפה לראות, לשמוע, להרגיש... הוא גם כל כך אוהב, מפנק, מתחשב הבעיה שאני מחפשת אותו על כל דבר קטן! הוא כל כך טוב אליי! אני שונאת את עצמי על זה! לפעמים חושבת "אולי הוא יותר מידי טוב בשבילי?" לא יודעת מה לעשות! לא יכולה להסתכל על עצמי במראה אחרי שאני רואה את הפנים העצובות שלו אחרי "סצינה" שעשיתי לו, על כלום!!! מפחדת כל כך לאבד אותו אבל בכל זאת ממשיכה בשלי....

מרתק

New member
"הורס אותך"? את הורסת לעצמך. וגם לו

צר לי שזה כל כך בנאלי בעיני, אם לך זה נראה כל כך מורכב ולא מובן. מקרה פשוט של חוסר בטחון. לא ביחסים איתו, אלא בעצמך. באופן כמעט מכריע, בן הזוג שמרגיש חסר בטחון בקשר הוא זה שיחבל בו, מעין מנגנון הרס עצמי שאמור להצדיק בסופו של דבר את התחושה התת-מודעת של "הוא טוב מדי בשבילי". כך, אחרי שתאבדי אותו, ורק בגלל האובדנות הזוגית הזו, תוכלי להתנחם במחשבה שאם הוא עזב, אז כנראה שבאמת הגיע לו טוב יותר. ויודעת מה? אולי זה נכון. אם הוא כזה מקסים, וכל כך טוב אליך, ומפנק, ומתחשב, ואת כל כך מתה עליו, למה את ממשיכה לחבל "על כלום" (ציטוט שלך)? למה את "בכל זאת ממשיכה" (עוד ציטוט עצוב)? יש מוצא, אבל הוא נמצא רק בתחושה שלך עם עצמך. כל עוד לא תרגישי שווה לו, ושאת טובה בשבילו בדיוק כמו שהוא טוב בשבילך, ואתם אוהבים ושווים ומגיעים אחד לשני, כל עוד לא יתקיימו בנפשך התנאים האלו, תמשיכי לרדת לחייו, תמשיכי לקלקל, ובסוף יקרה אחד מהשניים; אם הוא חזק, הוא יקום ויעזוב. ואת תצטערי, אולי כל חייך. אם הוא חלש, הוא יתכופף, יתכווץ ויהפוך לצל, רק בשבילך, ואת תצטערי, לכל חייכם המשותפים. אם את רוצה אותו כמות שהוא, וכמו שמגיע לו, וגם לך, תסתכלי טוב במראה, ותגידי לעצמך שאת שווה אותו, ואת הזוגיות הזו, ואת לא צריכה להיות רעה כדי להרגיש יותר חזקה. אהבה זה לדעת להתכופף זה מול רוחו של זה, פעם הוא ופעם את, לא אחד על פני השני, אלא אחד עם השני. תגידי את זה לעצמך, ומאחל לך שתפנימי. מאחל את זה גם לו.

תודה רבה על התגובה!

עזרת לי מאוד!

mayday

New member
טוב מדי בשבילך ??

את התירוץ "אתה טוב מדי בשבילי" ולכן אנחנו נפרדים המציאו בנות טיפשעשרה שחשבו שבכך הן מקילות על קושי הפרידה מה זה בעצם אומר ??? זה אומר שאת סמרטוט ריצפה ואת מחפשת מישהו שיהיה רע אלייך, שיתאכזר, שיגרום לך לבכות בלילות, שלא יענה לטלפונים. יקירתי, נראה לי שראית יותר מדי אופרות סבון ! תתבגרי !!!! אין דבר כזה טוב מדי במערכת יחסים, אם הוא גבר טוב, תחזיקי בו חזק חזק, אחרת מישהי אחרת תיזכה בו, ואת תישארי עם דימוי עצמי של סחבה, מחכה למתעלל התורן שיאמלל לך את החיים תפסיקי עם השטויות ותתחילי לקחת אחריות על העתיד שלך !

girl111

New member
אין כזה דבר "יותר מידי טוב בשבילך"

למה את צריכה לומר את זה? שהוא יגיד שאת יותר מידי טובה בשבילו. איך זה נשמע? הא?
ואם את רוצה, זכותך לחפש אותו (למרות שלפי התיאוריה שלי- אם הכל מושלם, אז בשביל מה לחפש? צריך לתת להם ספייס ). ואם הוא אוהב אותך, הוא חייב לסלוח לך

למעלה