הושארה על הרשומה שלי תגובה טרנספובית שגרמה לי לשאול

דניאל8989

New member
הושארה על הרשומה שלי תגובה טרנספובית שגרמה לי לשאול

למה לעזזל יש אנשים טרנספובים בעולם?
אני לא מבין למה מפריע להם שאדם רוצה להתאים את הגוף שלו למגדר האמיתי שלו.
למה הם חושבים שגבר נמדד ביכולת שלו לייצר תאי זרע? האם זכר עקר אינו מספיק גבר בשבילם? הוא כן. אז למה אני לא אהיה לעולם גבר בעיניהם רק בגלל שלא נולדתי עם היכולת לייצר זרע?
זו התגובה: (טריגר טרנספוביה):
תראה
מה שהטבע נתן האדם לא יכול לשנות. זאת-אומרת גם אם תכרות את השדיים שלך, וגם אם יתקינו לך פין תותב, וגם אם תקח הורמונים שיעבו לך את הקול ויצמיחו לך שיער על הפנים ויגרמו לכך שהמחזור ייפסק. וגם אם תדבר על עצמך בלשון זכר במקום נקבה, גם אם תעשה את כל הדברים האלו, עדיין תהיה אישה. למה? כי קיבלת מערכת רביה נשית, וכמה שלא תתאמץ מעולם לא יהיו לך זרעונים, רק ביציות.
זאת עובדה.
ולכן, אני מייעצת לך וממליצה לך במקום להשקיע אנרגיה במשהו שלא תוכל לשנות ולא משנה כמה תתאמץ, תנסה לקבל באהבה ובהבנה את המגדר שלך. אני מבינה שזה לא פשוט ואפילו מאוד מסובך. אבל הכל זה עניין של החלטה שלך. תעזר באיש מקצוע שיוכל לכוון אותך לקבל את מי שאתה.
ודווקא זה בא ממקום של נאורות. ההבנה שאי-אפשר לשנות באמת מין. ועדיף לך לקבל את העובדה הפשוטה אך המצערת שאתה בת, ולא משנה כמה תתכחש לזה וכמה לא תרצה את זה.

שלום לך

אני לא הולך לקרוא את מה שהוא כתב, ואני מציע לך פשוט למחוק את התגובה מהרשומה. היא לא נותנת לך ולאף אחד שמבקר את הבלוג שלך כלום. תמיד יהיו אנשים כאלה. האמת, אלו רוב האנשים שיש בעולם, ואין לנו דרך לשנות את הדעה שלהם שנובעת בדרך כלל מחוסר ידע או מאמונה דתית כלשהי. אל תיקח ללב. רובם לא מנסים לפגוע בכוונה, הם אומרים מה שנראה להם מבלי לדעת שזו התבטאות טרנספובית.

hatzilonit

Member
מנהל
להבין אנשים אחרים זו משימה לא פשוטה...

ולפעמים גם אפשר להגיד "את האדם הספציפי הזה אני לא רוצה לנסות להבין". אם האדם הוא שלילי וההשפעה שלו עלייך היא לא טובה, בשביל מה לבזבז אנרגיה?

(הגבתי לך בבלוג ובטעות שרשרתי למקום הלא נכון. התכוונתי להגיב ל"רוחמה", ככה שתרגיש חופשי למחוק את התגובה האחרת).

ליזי133

New member
לדעתי הרבה פעמים זה נובע מחוסר הבנה...

כלומר אנשים רבים שהם לא טרנסג'נדרים לא מבינים את ההרגשה ואת מה שזה אומר. ואז הם חושבים שזה פשוט עניין של בחירה ושזה לא נורא. הם פשוט לא מבינים את משמעות הדבר ואת מה שזה אומר לאדם וכמה השינוי הוא כן משפיע וחשוב. מבחינתם מין=מגדר ולכן מבחינתם אם מישהו נולד בצורה מסוימת הוא לא יכול לשנות את זה. כמובן שזה לא נכון ולא המצב אבל הרבה חושבים ככה...
&nbsp
העיקר אני מקווה שאתה לא מרגיש רע לגבי זה

למעלה