הושיעו נא - זקוק למספר עצות לגבי לונדון

קיצי1

New member
הושיעו נא - זקוק למספר עצות לגבי לונדון

שלום! אני חדש-ישן כאן. פעם הייתי כותב כאן מדי פעם, אבל בעקבות עומס לימודים רב בשנים האחרונות, עברתי להיות קורא פסיבי
אני מקווה שעכשיו, כשהתפנה לי קצת זמן, אוכל להיות פעיל יותר
בכל אופן, אני מתכנן נסיעה ללונדון בחופשת סוכות הממשמשת ובאה, ורציתי להסתמך על נסיונם העשיר של הקוראים בפורום, ולהתייעץ עימכם במספר נושאים. אני אשמח לכל מענה. בראש ובראשונה, אם אני מקציב לעצמי חמישה מחזות זמר לצפות בהם בשהותי שם, לאילו כדאי ללכת? הייתי רוצה שהרפרטואר שאליו אלך יהיה מגוון ככל האפשר, חדש וגם ישן, קלאסי וגם מודרני. כרגע התיכנון שלי כולל את "עלובי החיים", ""פנטום האופרה", ""מלך האריות", "בילי אליוט", ו- Wicked. אולי גם Rent יתווסף לרשימה. מה דעתכם? האם בנוסף לכל אלה יש משהו חדש שאסור בשום פנים ואופן להחמיץ? שנית, האם כדאי לי להזמין כרטיסים מראש באינטרנט, כדי להבטיח שישארו לי מקומות (בעצם נותרו עוד עשרה ימים עד לנסיעתי, אז יכול להיות שזה כבר לא משנה), או שניתן לסמוך על קופות הכרטיסים של האולמות ביום המופע-עצמו? ואולי עדיף לי להתקשר לכל אולם בבוקר המופע? שמעתי גם שיש דוכן של כרטיסים "ברגע האחרון" איפשהו... איפה זה בדיוק? וחוץ מזה, גם אם הכרטיסים בדוכן הזה זולים באופן משמעותי, האם אני באמת יכול לסמוך על זה שיישארו כרטיסים למופעים שאני רוצה ללכת אליהם? שימו לב, אני מעוניין לקנות רק כרטיס בודד לכל מופע (ולא זוג כרטיסים או יותר), אז אולי זה קצת פחות בעייתי. בקיצור, מה האופציה הכי טובה - גם להבטיח שיישארו לי כרטיסים למחזות-זמר השונים, וגם שיהיו זולים יחסית? והאם יש הנחות לסטודנטים, או משהו כזה? תודה מראש על כל עזרה! ושנה טובה ומוזיקלית לכולם

Ponchu83

New member
היי:)

מקווה שאוכל לעזור - ביקרתי בלונדון לפני כחצי שנה וראיתי פחות או יותר את אותם מחזות (להוציא את בילי אליוט) וכולם - אגב, מומלצים. מהניסיון שלי - באופן מפתיע, דווקא למלך האריות היו לנו כרטיסים ממש זולים (משהו כמו 25 פאונד). קנינו אותם ביום שלישי בחמש אחר הצהריים בלסטר סקוור (ששם קנינו כמעט את כל הכרטיסים שלנו) ובאותו מחיר פחות או יותר, קנינו באותו היום כרטיסים לעלובי החיים ליום המחרת. לעומת זאת, wicked ופנטום עלו לנו כבר יותר כסף, 35-40 פאונד. פאנטום יחסית היה מאוד מבוקש בזמנו, כי הם היו אחרי הפסקה, אז לא הצלחנו להשיג כרטיסים כשרצינו ויום אחרי זה חיכינו ליד דוכני הכרטיסים לפני פתיחתם בשביל לקנות. אם אתה לא גמיש בכלל בימים ובמחזות - אולי שווה לבדוק את הביקוש. לדעתי כרטיס אחד תמיד אפשר למצוא - במיוחד אם אתה הולך ללסטר סקוור בבוקר בפתיחה. גם אחרי הצהריים אפשר למצוא כרטיסים, אבל אני מניחה שאתה יכול לקחת את הסיכון הזה עם הצגות כמו עלובי החיים ובילי אליוט, ופחות עם הפנטום (לפחות ככה זה היה אז). צריך לשים לב גם ליום עצמו. הצגות מאוד מבוקשות עולות יותר וקשות להשגה בסוף שבוע - אז תכנן את זה מראש. בסיכומו של דבר, אם אתה קצת גמיש/מוכן לשבת במקומות פחות טובים לא צריכה להיות לך בעיה להשיג כרטיסים באותו היום בבוקר. בערב הם יכולים לעלות קצת פחות, ואפשר גם לקנות לפעמים ליום למחרת- זה מרגיע:) אם יש לך שאלות בנוגע לכרטיסים או להצגות עצמן שאתה רוצה לראות - אתה מוזמן לשלוח מסר אישי. נסיעה טובה!

קיצי1

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

המון המון תודה! עזרת לי רבות. עכשיו הדברים ברורים יותר, ואני יכול להיערך בהתאם. שנה טובה וגמר חתימה טובה!

למעלה