הותקפתי מינית ע"י גבר מהקהילה, צריכה עזרה... מה לעשות

הותקפתי מינית ע"י גבר מהקהילה, צריכה עזרה... מה לעשות

היי חברות וחברי הקהילה, כותבת כאן בפעם הראשונה לצערי הרב בנסיבות מצערות. אני זקוקה לעזרה והכוונה מה לעשות, האם להגיש תלונה במשטרה, את מי לעדכן (אולי יש פורום של אנשים מסוכנים בקהילה) ועוד.
אני לא בקטע של בדסמ. היום נפגשתי עם גבר שלאחר שעה וחצי של "דייט" (פגישה למטרת סקס שהחלה בארוחה) הוא אמר שהוא רוצה לשלוט בי. הקהילה לא זרה לי והייתי בכמה מסיבות אבל הבנתי שזה לא בשבילי. הבהרתי לו שאני ממש לא בקטע.
היינו באוטו, ירדתי להשתין והוא פשוט בא ונתן לי כאפה ממש חזקה וכואבת על התחת. צילמתי ויש לי סימנים עד עכשיו. הייתי המומה, בשוק, קפאתי ואמרתי לו שזה ממש לא בסדר ואמרתי שאני לא בקטע ומה הוא מרביץ לי. הוא ענה "הייתי חייב".
צעקתי עליו שיקח אותי הביתה, הוא הוריד אותי ואמרתי לו שהוא צריך להתבייש בעצמו. אני יודעת שהכלל הראשון שהכל נעשה בהסכמה - וכאן לא הייתה הסכמה ואפילו היה סירוב ברור שלי, שאמרתי בצורה בלתי משתמעת לשתי פנים שאני לא בקטע.

מה אני צריכה לעשות?
אני מרגישה שעברתי תקיפה מינית, כואב לי בגוף ועוד יותר בלב. חייבת עצה....
תודה.

נ.ב תגובות של האשמת הקורבן או הטלת אחריות עליי - לא יענו ואני מקווה לא להגיע לרמה הזו. אני יודעת את שמו המלא של התוקף, את מספר הטלפון שלו וכו'

Dan_Kap_

Active member
מרכזי סיוע לנפגעי תקיפה מינית

אני מציע לפנות למרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית באזור המגורים שלך.
&nbsp
פרטים כאן https://www.1202.org.il
&nbsp
מרכזי הסיוע יוכלו לעזור לך, כולל ליווי בתהליך וקבלת ההחלטות בנושא כגון הגשת תלונה במשטרה.
&nbsp
אני משתתף בצערך שנתקלת באידיוט הזה ומקווה שזו הפעם האחרונה שהוא משתמש בבדסמ כתרוץ לתקוף אדם אחר.

A לוןA

New member
מרגיז ומעציב

ראשית-את כמובן צודקת לחלוטין. הכלל הראשון בו מתבצע בדסמ הוא שכל הדברים נעשים תחת SSC- בטוח שפוי ובהסכמה הדדית
ההתנהלות של אותו נאלח היא התנהגות של תוקפן שאינו מסוגל לשלוט בעצמו ואין בינו לבין בדסמ דבר (למעט אולי הטייטל שלקח לעצמו)

מעבר להמלצה של דאן_קאפ מעלה את יכולה לפנות אלי כאן במסרים ונוכל לחשוב ביחד כיצד לטפל בו.

בינתיים, חיבוק מכאן

Nigun

New member
מצטערת לקרוא את זה

אין לי מה להוסיף על מה שרשמו חוץ מחיבוק גם ממני.

חיבוק לכולכם חזרה

אתמול בלילה התקשרתי למוקד סיוע, בכיתי מלא, גם אחרי, גם עכשיו. אני מצויה בטראומה ולא מוכנה להחליק אותה. אלך להגיש תלונה ככל הנראה, בסיוע של מרכז הסיוע. תודה לכם, זה מאוד עוזר לדעת שאני לא לבד...

את יותר גדולה ויותר חזקה ממנו ומהמכה בתחת

אל תשארי במקום שבו את עכשיו.
הפכי את כל האירוע, את הרגשות הפגועים והתחת הכואב לכוח ואנרגיה

למעלה