הו איזו מימונה !

הו איזו מימונה !

בוקר טוב חברים, חזרתי אתמול מסבב בתים בכל אשדוד, אני רוצה לאמר לכם שאני לא מרוקאי, אבל אני תמיד נפעם מחדש משמחת החיים האין סופית שלהם, אהבת האדם, והכנסת האורחים, יש להם אופטימיות בלתי נלאית - זה לא יאומן ! יום טוב לכולם !

skito

New member
שלחתי מדגם בדוא"ל

של מופלטות לרשות השופטת, זוכר שזה לטעימות המבחן אהלן שמוליק, אכן גם בבית שאן. כשחזרתי מיוקנעם עוד הספקתי אבלללל לא לכולם!!!!!!!! וחבל היה נפלא

אני חייב לבוא פעם

לבית שאן, (אני במקור טברייני, גדלתי שם עד גיל 18, הורי וכל משפחתי עדיין שם), ועד היום לא יצא לי להיות אף פעם בבית שאן, שמעתי שיש שם כל מיני עתיקות ומוצגים ארכיאולוגיים.

skito

New member
אז תבוא יחד עם סי ש..../images/Emo168.gif

מכירה הייטב את האתר והזדמנות לתת לכם סקירה ארכיולוגית וואלה רעיון למפגש פורום בתאטרון הרומי (חלום) ושסיסקה תשיר לנו אבל!!! בלי הרכב מוסיקלי היה לי הכבוד לשמוע כך את אנריקו מסיאס - מדהים

אם סי תהיה שם, אין ספק

שזו תהיה סיבה טובה מאוד להגיע.....נשמע מעולה ! אגב אני הולך לראות אותה ביום שישי באשקלון, יש סיכוי לפגוש שם מישהו מהפורום ?

skito

New member
שמוליק שלא תטעה "טיפ טיפה" זה

רק הכינוי .. לי נשמע בתחילה שבית שאן זה טיפ טיפה מאשקלון

עכשיו אני יודע מי זאת

טיפ טיפ, מיכל אני דיברתי איתך פעם בטלפון כשסי היתה אמורה להופיע באשדוד, אך בסוף זה בוטל לצערי....שאלתי אותך איפה היא מופיעה בקרוב ונתת לי תאריך של מופע בראשון...זוכרת ?

מיכל נראה לי ככה לפי הריח

שערב סי היימן הולך לרקום עור וגידים מחדש עם ההתעוררות הענפה הזו...........................................

actress

New member
מחכה לזה כמו כולם אולי עם סי תבוא

הידיעה ועל פתיחתו של מנהג קבוע "ערב סי היימן" טו טו טווווו

actress

New member
הנה הסברוני שמוליקוני כפרוני פפרוני

ערב סי היימן ז"א שכל הפורום וכל האנשים שמכירים ואוהבים את סי מתאחדים לערב שכולו סי ואז בשיא הערב סי מפציעה ומדברת איתנו. זה יכול להיות בהופעה, בפגישות פורום (לא שהיו הרבה) אבל הכל יכול להיות מחכים רק לרגעעעעע.

למעלה