הו אלוהי עד מתי?

light angel

New member
הו אלוהי עד מתי? ../images/Emo4.gif

ישנה תופעה מוכרת בקרב חיילים שעומדים להשתחרר. פתאום כל שיר שמשולבות בו באקראיות המילים "עד מתי?", או אפילו משהו שדומה לזה, מוביל לפרץ נלהב של שירה רמה של אותן שתי מילים תמימות. קרה ואצלי בבסיס מחזור אוגוסט עומד להתחפשש בשבועות הקרובים, על כן אני שומעת שירים כאלה יותר מדי. מתוך סולידריות לחיילים האלה, וגם כדי שאהיה מוכנה נפשית, חשבתי על משחק נפוץ פה- למצא כמה שיותר שירים עם ביטוי מסויים... נראה אתכם מתעלים עליהם. זרקו כמה שיותר שירים עם הביטוי "עד מתי", ותוסיפו גם את שם השיר כדי שכולנו נדע לזהות אותו. בהצלחה! אני אתחיל- "הו אלוהי עד מתי?!
" (טיפת מזל/ זהבה בן) "עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח..." (בוא/ ריטה) "עד מתי תהיי שלי?..." (מי אוהב אותך יותר ממני/ ארקדי דוכין)

Lady in red2

New member
הראשון שעלה לי לראש

"(עד מתי) בחלומות נפליג, כמו מיג נשקיף" (הדג נחש - לא פראיירים)

FaithNoMore

New member
מעניין שלא חשבתם על זה...

"עד מתי/תרצה רחוק, תרצה קרוב אלי?" - אתי אנקרי

יש גם

"עד מתי נמשיך לאבד את זה שנרצה לאהוב" - אבטיפוס, אוקיינוס "עד מתי עוד תחכי לו..." - קורין אלאל, אגמים

Moreiro

New member
הופס ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

"מסתיר הדמעות בכל לילה, תגיד לי עד מתי" עופרה חזה - לאורך הים "עד מתי הלילה? רק לך הלילה" ברי סחרוף ויזהר אשדות - זמן קסם
"עד מתי אלי אבקש ממך בתפילה" חמי רודנר - דרך כוונת רובה "שואלים אותי עד מתי, כי יש עוד את כל החיים לפניי" מוקי - ילדה סוכר
"עד מתי הרוח תסיע עננים ודאגות" תנו לגדול בשקט - לא יודעת מי שר

gever0908

New member
איך לא חשבתם על זה

"עד מתי נמשיך לברוח, ממשחקים של כוח" בוא - ריטה/עברי לידר

black hock

New member
יש לי סיגרייה ואין לי אש עד מתי

אפריל 06 אני שואל עד מתי נמשיך לחיות בשנאה ובפחד (שבק"ס-אין כבוד) עד מתי תוסיף לשבת על החול ועל הזפת? (להקת חיל הים-בוא אלינו לים) עד מתי הלילה? רק לך הלילה, בוא תיגע בנצח (יזהר אשדות וברי סחרוף-זמן קסם) עד מתי את חושבת שאפשר לשחק באוהבים? (מיקה קרני-כל קיץ)
כשאור דולק בחלונך אני יודע שאין עוד טעם לחכות פה עד מתי (גידי גוב ומאיר בנאי-כשאור דולק בחלונך )

Hiroshima

New member
איך שכחתם את זוהר ארגוב?

אח אלוהי עד מתי אהיה לבדי וגם השיר המאוס של ארקדי דוכין-עד מתי תהיי שלי ולמה את שותקת

עורוס

New member
וגם.. ../images/Emo97.gif

עד מתי יהום הסער, עד מתי אדם בן כלב... (מוקי- מדברים על שלום)

רקפת89

New member
עוד

אלוהים, אלוהים, הוי אלוהי עד מתי. שמע קולי, תפילתי, עייפתי די בחיי. (טיפת מזל של זהבה בן..)

t@li

New member
חיחי, עוד אחד.

(חוצמזה שתדעו - זה ממש מתסכל לבוא לפורום ולראות שהכל פתור.) "עד מתי תאכל החרב, אלוהי המלחמות" (אם/אין לי מושג)

למעלה