הו אלוהי עד מתי

הו אלוהי עד מתי

הא. חשבתן שמדובר בעוד השתפכות סנטימנטלית על הגורל שמתאכזר אלי, השמים שמתקדרים מעלי והדמעות שמרטיבות את לחיי ללא קול. שיערתן לנפשכן שאם זאבת ערבות חזרה לפורום, ודאי היא שבורה וזקוקה לכתף, אוזן ומעי מנחם. בטח גיחכתם מתחת לפלמות שפמכן (מה אני היחידה על פרדניזון?) וסיננתן, 'נו, עוד פעם באה להתלונן על משחקי הכוחות שאלוהים משחקת איתה, שתפסיק כבר להתלוננן..' אבל לא. בפעם השניה ברציפות- אשת בשורה אנוכי. ירדתי בעוד 5 מ"ג. אכן. כדור אחד פחות בבוקר- מה שמוריד את מניינם ל7 כדורים בלבד. 5 מ"ג פחות חצ'קונים 5 מ"ג פחות לחיים 5 מ"ג פחות זיפים אילו רק לא הייתי עומדת מול כישלון מביך במבחן מחר, וודאי לא היתה מאושרת ממני בדרום כולו. כוס אמק, למה אני משקרת? לא שמה ז על המבחן מחר. יש מועד ב' בעוד שלושה שבועות. אני אכן המאושרת ביותר בדרום כולו. יקירותי, ומתושלח- החיים אדירים.

gaia20

New member
איזה כיף לשמוע../images/Emo140.gif

כל הכבוד על הירידה בקורטיזון ושאלה לי אליך- את מורידה בכל פעם ב 5 מ"ג? לא שזה כזה הבדל משמעותי, אבל אצלי, היא לא מוכנה לרדת ביותר מ 2.5 מ"ג בכל פעם.... שיהיה לך שישבת נפלא

gaia20

New member
אה, וגם.....

היתי מציעה לך להתפקד, לפני שטלי תתעצבן....

ל3

New member
נהדר

ומשעשע- איזו בשורה נפלאה. כשאני שומעת על הורדה במינון הפרדניזון אני חשה כאילו זכיתי בלוטו לא פחות ולא יותר או באיזה פיסלון אוסקר. ממש שמחה בשבילך

אם היזכרת את החמור בשמו הפרטי

אז הוא מבקש להצמיד לשמו המהודר את שם משפחתו הצעיר !!!! - אחרת הוא יעלב. אני, רק בשביל העידכון, נימצא כבר כ-חצי שנה על 5 מ"ג מהזבל הזה שניקרא פרדניזון ואני ממש עולז שגם את נימצאת בכיוון שלי. עכשיו, 2 נושאים רציניים יותר - א. תשמרי על מצב רוח טוב, תשתדלי להיות שמחה, שלמה עם עצמך ולהרגיש סיפוק והרגשה פנימית טובה ככל שאת יכולה יותר - יש לזה מניסיוני על עצמי השפעה חזקה מאוד מאוד על הלופוס (אני מקווה שכך זה יימשך אצלי). ב. אני מניח שידוע לך שכמה מהתרופות הרבות שאנחנו זוללים גורמות גם לבריחת סידן מהעצמות וחשוב וצריך להילחם בתופעה - הליכה, ריצה, פעילות במכון כושר הם דברים נחמדים ומומלצים אבל משעממים לטעמי. אני נהנה מאוד מריקודי עם ומשתולל שם כמה שאפשר יותר. הבוז ל-לופוס מתושלח הצעיר

למעלה