הו, בואו נעשה שירשור היכרות.

הו, בואו נעשה שירשור היכרות.

יאלה. *שירשור היכרות*
הכי הכי מוזיקה (סגנון):
הכי הכי זמרים/להקות:
הכי הכי שירים:
הכי הכי סרט:
הכי הכי מצחיק:
הכי הכי ספרים:
הכי הכי סופרים:
הכי הכי תוכנית:
הכי הכי ערוץ:
הכי הכי צבע:
הכי הכי אוהב/ת:
הכי הכי שונא/ת:
הכי הכי שפה:
הכי הכי ארץ:
הכי הכי עיר:
הכי הכי מפגר/ת:
הכי הכי מילה:
הכי הכי אות:
הכי הכי משפט:
הכי הכי חג:
הכי הכי לבוש:
הכי הכי מזל:
הכי הכי חודש (לועזי):
הכי הכי חודש (עברי):
הכי הכי עונה:
הכי הכי שם:
הכי הכי חיה:
הכי הכי שתייה:
הכי הכי אוכל:
הכי הכי מסטיק:
הכי הכי אייקון:
הכי הכי רומנטי:
הכי הכי מקום:

:)

הכי הכי מוזיקה (סגנון): רוק/פופ/שקט
הכי הכי זמרים/להקות: גוד שארלוט, גרין דיי, אבריל לאבין, מירי מסיקה, דניאל סלומון, עיברי לידר וקלי קלארסון...
הכי הכי שירים: של רוב תומאס. שיר מגניב. וסיינס יו בין גון.
הכי הכי סרט: 'המהפך של הלן' ו-'שישי הפוך'
הכי הכי מצחיק: חברה שלי. :]
הכי הכי ספרים: סדרת 'בתיה' של גלילה רון פדר, 'עכשיו אני כבר יודע' של זיו כהן, 'אדי מלך המסטולים' של אסתרשטרייט וורצל ועוד המון שאין לי כוח לכתוב.
הכי הכי סופרים: גלילה רון פדר, וסמדר שיר ו, עוד הרבה...
הכי הכי תוכנית: הרקיע השביעי.
הכי הכי ערוץ: הולמרק.
הכי הכי צבע: סגול בהיר, טורקיז בהיר, טורקיז כהה, וגוונים של כחול.
הכי הכי אוהב/ת: את הילד השקסי הזה.
הכי הכי שונא/ת: לא שונאת.
הכי הכי שפה: עיברית.
הכי הכי ארץ: ישראל
.
הכי הכי עיר: שלי.
הכי הכי מפגר/ת: מי?
הכי הכי מילה: אמ
הכי הכי אות: שילוב של ש' ו-ל'.
הכי הכי משפט: בחים קשה, אבל קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים.
הכי הכי חג: פסח ול"ג בעומר.
הכי הכי לבוש: ג'ינס.
הכי הכי מזל: תאומים.
הכי הכי חודש (לועזי): יולי.
הכי הכי חודש (עברי): אדר.
הכי הכי עונה: חורף...
הכי הכי שם: עומר.
הכי הכי חיה: לאדעת.
הכי הכי שתייה: מים, וקולה.
הכי הכי אוכל: פופקורן.
הכי הכי מסטיק: חריף עדין של אורביט.
הכי הכי אייקון:
(
?)
הכי הכי רומנטי: לשבת בסלון על הספה מכורבלים בפוך עם מישהו שאוהבים, ולראות סרט יפה, כשבחוץ הגשם דופק על החלון.
הכי הכי מקום: אמ. לא יודעת. זהו..

SpOnGeTuLa

New member
עונה, עונה, עונה. ../images/Emo3.gif

*שירשור היכרות* הכי הכי מוזיקה (סגנון): פופ וישראלית הכי הכי זמרים/להקות: ליאל קולט!!!(
), הדר עוזרי ואוהד אלישע. הכי הכי שירים: my all של מאריה קארי, וsend me an angel של ליאל קולט והסקורפיונס וYou're Beautyful של... חח לא זוכרת! הכי הכי סרט: הארי פוטר (הכל) ושר הטבעות (הכל) הכי הכי מצחיק: שגיב פרידמן הכי הכי ספרים: הארי פוטר... ווואיי יש יותר מדי!!! הכי הכי סופרים: ג'יי קיי רולינג... וסמדר שיר!!!! כן!! הכי הכי תוכנית: כוכב נולד3, אהבה או כסף... מיטב תכניות ערוץ ביפ... ועוד! לאלאללאאאאא יש יותר מדי! גררר! הכי הכי ערוץ: ביפ!!!!!!!!!!!!!!1 ואז ערוץ 3. הכי הכי צבע: אדום...ושחור! הכי הכי אוהב/ת: המשפחה
...אמא ואבא ואחותי ואחי וסבא וסבתא ו..הכלבה שלי...וכו' וכו'!
הכי הכי שונא/ת: שקוראים לי 'חמודה'... בטון שכאילו מי שאומר את זה, הוא כאילו רמה אחת מעליי... הכי הכי שפה: עברית... דה?!!! הכי הכי ארץ: י-ש-ר-א-ל! הכי הכי עיר: קיבוץ ב... (עיר? טוב נו... אשקלון.) הכי הכי מפגר/ת: פחחחח מה זה!!? הכי הכי מילה: 'כאילו' הכי הכי אות: א' (אוהל ב' זה בית) הכי הכי משפט: 'יוו נואו, איי אם סואו פארפקט...' ג'ואנה לרוס... גררר...! הכי הכי חג: "בראש השנה, בראש השנה..." הכי הכי לבוש: הכל. (כמעט..
) הכי הכי מזל: סרטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומי שלא חושב ככה... גרר.
הכי הכי חודש (לועזי): יולי הכי הכי חודש (עברי): תמוז הכי הכי עונה: קיץ (חורף, סתיו אביב... עוד שנה חלפההה... זמן עוב..) הכי הכי שם: אביטל... זה לא ברור!!? חחחח
הכי הכי חיה: דוג (כלב) הכי הכי שתייה: קולהההההה. הכי הכי אוכל: ספגטיייי. הכי הכי מסטיק: easy, של Must. הכי הכי אייקון:
הכי הכי רומנטי:
הכי הכי מקום: ה

Cindy Campbell

New member
עונה

הכי הכי מוזיקה (סגנון): המממ... ג'אז. הכי הכי זמרים/להקות: הביטלס ו- S club 7. הכי הכי שירים: Bring it all back, Alive. הכי הכי סרט: "הצלצול". הכי הכי מצחיק: לא יודעת... איזו שיחה שהייתה לי במסנג'ר פעם
. הכי הכי ספרים: הארי פוטר הראשון. הכי הכי סופרים: לא יודעת, ג'יי קיי רולינג אולי. הכי הכי תוכנית: תהרוג אותי וזהו! הכי הכי ערוץ: ביפ, הוט פאן. הכי הכי צבע: אדום, כתום. הכי הכי אוהב/ת: תסריטאות, טלויזיה, מחשבים, סרטי אימה, פארודיות. הכי הכי שונא/ת: ג'וקים. הכי הכי שפה: אנגלית. הכי הכי ארץ: אנגליה. הכי הכי עיר: ניו יורק
. הכי הכי מפגר/ת: לא יודעת. הכי הכי מילה: יאגה
. הכי הכי אות: מ', ש'. הכי הכי משפט: כשאני איזכר במשפט אני אענה
. הכי הכי חג: חנוכה. הכי הכי לבוש: חולצה. הכי הכי מזל: שור. הכי הכי חודש (לועזי): מאי. הכי הכי חודש (עברי): אייר
. הכי הכי עונה: חורף, אכן כן! קיץ- החוצה! הכי הכי שם: חסוי
. הכי הכי חיה: חתול
. הכי הכי שתייה: מיץ לימון נענע, אייס טי לימון, שוקו. הכי הכי אוכל: פיצה, שניצל. הכי הכי מסטיק: לא יודעת. הכי הכי אייקון:
,
,
. הכי הכי רומנטי: לא יודעת... אויל בערב, מקום עם מזרקות יפות כאלה
. הכי הכי מקום: ניו יורק
.

../images/Emo41.gif

הכי הכי מוזיקה (סגנון): פופ, רוק וישראלי הכי הכי זמרים/להקות: וואו יש המון... שיהיה מירי מסיקה הכי הכי שירים: וואו יש המון... ליודעת הכי הכי סרט: מר וגב' סמית הכי הכי מצחיק: השטויות שעשינו בסאמר סקול. הכי הכי ספרים: הארי פוטר הכי הכי סופרים: ג'י קי רולינג? הכי הכי תוכנית: אחיות או לא ליהיות הכי הכי ערוץ: ליודעת. הכי הכי צבע: ורוד. כמה שאני לא רוצה ליהיות פאקצה. הכי הכי אוהב/ת: באיזה הקשר? הכי הכי שונא/ת: כנ"ל הכי הכי שפה: אנגלית כי זה מגניב גרמנית כי זה מצחיק ואיטלקית כי בא לי הכי הכי ארץ: ארה"ב הכי הכי עיר:ני-יורק/הרצליה/אילת הכי הכי מפגר/ת: באיזה הקשר? הכי הכי מילה: נדבקתי לתכלס. סתם ככה. אני בסדנת גמילה. הכי הכי אות: הא? הכי הכי משפט: ליודעת... הכי הכי חג: פסח- חופש, משפחה. שבועות- אוכל טעים. הכי הכי לבוש: ג'ינס הכי הכי מזל: הא? הכי הכי חודש (לועזי): ינואר- קר וכיף. יוני- יומולדת! יולי- חופשששש הכי הכי חודש (עברי): ליודעת הכי הכי עונה: חורף- כי קרררר וכיף. קיץ- יומולדת! חופששש אבל חם.. הכי הכי שם:יובל? הכי הכי חיה: דובי הכי הכי שתייה: תפוזים הכי הכי אוכל: ליודעת הכי הכי מסטיק: מנטה. הטעם נשאר הכי הכי אייקון: ליודעת הכי הכי רומנטי: ליודעת הכי הכי מקום: ליודעת

תיקון

הכי משפט: אם תיתן למישהו דג, יהיה לו דג. *כל הזכויות שמורות לחבר של חגיי שאני לא יודעת איך קוראים לו*

למעלה