הו ברצלונה ברצלונה....

זאבית

New member
הו ברצלונה ברצלונה....../images/Emo79.gif../images/Emo160.gif

אנחנו נוסעים! אחרי שנה מתישה וארוכה החלטנו להתפנק בספרד למשך 10 ימים........הנס יתרחש, בע"ה, מחר בבוקר וכולי תקווה שנהנה ושארגיש טוב......יש לי נטיה לקלקל/לבטל טיולים ברגע האחרון (מוכח) בגלל הרגשה לא טובה....מקווה שהפעם הכל יעבור בשלום, אז להתראות לכם אנשי הפורום המקסימים
, שיהיה גם לכם סוף קייץ נעים ובריא
תשמרו על עצמכם....אני כבר מתחילה להתגעגע... מלא-
ו-
שלכם, עדית

שאנל

New member
תחשבי חיובי

גם אם זה נשמע קלישאה... תחשבי חיובי וזה יקרה. אם את מראש מנבא שגם הפעם, כמו תמיד, תהרסי משהוא ... סביר להניח שאכן זה יקרה. בכול מקרה... תבלי מקנאת בך

ל3

New member
../images/Emo160.gif לעידית המקסימה

תעשי חיים חמודה ותהני מכל רגע. אל תחשבי מחשבות שליליות כי מספיק בכוחם כדי לגרום לך להרגיש לא טוב. אם תאמיני שיהיה בסדר- כך יהיה. כמובן שתזהרי מחשיפה בשמש וקחי איתך ביטוח לכל מקרה. אני מאחלת לך ולמי שנוסע איתך חופשה מהנה, מדהימה וכיפית. גם אני כבר מתגעגת אלייך. שמרי על עצמך ואני רוצה לשמוע כשאת חוזרת שהיה כיףףףףףףףףף אוהבת, שירי

עדית - בברצלונה אי אפשר להרגיש רע

עדית יקרה ברצלונה כזו מהממת, שלא ניתן להרגיש בה רע, הייתי שם, ומוכנה לחזור בכל רגע אליה. ובכלל, טיול, מוציא מהשגרה וגורם לשיפור ההרגשה. קחי איתך את התרופות, וגם קצת מעבר לנדרש, כדי להיות בצד הבטוח. אל תוותרי על התרופות, אל תוותרי על מנוחה קלה באמצע היום, ואל תוותרי על טיולים והנאות חיים נסיעה טובה תעשי חיים, תחזרי במהרה ותשתפי אותנו בחוויותיך. (אגב, עד הכנס תחזרי?) חיבוק גדול

gaia20

New member
זאבית יקרה

אמא שלי חזרה לפני כמה ימים מברצלונה- מספרת שמדהים שם, יש המון דברים לראות. שמרי על עצמך, תנוחי, תשתי הרבה ו.... ת
ה
נ
י
כמובן שרוצים לשמוע חויות כשתחזרי! נסיעה נעימה!

maruan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לעדית המתוקי הכי הכי היכ הכי אני מאחל לך נסיעה טוב ושתהני אל תשני את דעתך תאזרי אומץ ותסעי לדרכך ה" יהיה איתך ורק טוב יהיה לך תהני אהובה
אוהב אותך ומכבד ומעריץ ואוהד מרואן

זאבית

New member
תודה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

עשיתם לי כזה מצב רוח טוב! נשיקות
יללא, נתראה בקרוב, בי -עדית.

maruan

New member
סוף שבוע קסום ומשגע ומרתק ומהמם

קודם כול שבת מתוקה לכול הבנות שבפורום ואם יש בנים גם שבת שלום ומבורך שבת שקטה שבת מתוקה ושבת צוננת ללא חום מיותר וללא זיעה מקווה שיהיו עננים באופק והשמש תעלם לכמה ימים קצת מהמזג אויר של אירופה לא יזיק כדי שיצנן לנו את החיים כאן אנו מרגישים נשרפים לעזאזל בחום הזה. אבל כמה טיפות גשם לא יזיקו לחיים שלנו אבל לא מדבר בשטפונות חחחחחח לא מספיק לנו צרות לא צריכים לא מבול ולא בצורת אבל זקוקים לגשם חחחחח כי הכנרת מתחננת שיפסיקו לשאוב ממנה אחרת לא תהיה לנו כנרת:(((( מאחל לכם המון המון המון בריאות וסליחה אם דיברתי יותר מדי אבל הייתי חייב לרשום לכם מה שאני חושב אוהב אותכם
חזק מכול-ה-
מרואן

למעלה