הו גאד! עכשיו בגלגל"צ!

Lady in red2

New member
הו גאד! עכשיו בגלגל"צ!

קאבר של Sweet Child בהופעה של הבלאק אייד פיז בישראל! למה הם עושים את זה?

eran377

New member
המנהלת של הפורום הזה נמצאת עכשיו

בהופעה הזאת
צפו לתגובה שלה. בכל מקרה, איך זה לטעמך?

Lady in red2

New member
הממממ השדרנים דיברו אחרי כמה שורות

וכבר לא היה את ההמשך... הם לא ממש הטעם שלי, רק גאנס צריכים לשיר שירים של גאנס
(אלא אם כן זה קאבר מוצלח במיוחד) בכל מקרה אני מחכה להופעה של דפש מוד.

WTF? למה היא הלכה? :X

תחסום אותה ערן
בהתחלה באו מגה דת, סקורפיונס, דיו. אחרי זה להקות פאוור מטאל פאגיות. ועכשיו ראפ? מה הלאה?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלדעתי מכל הראפ שיש היום

BEP עושים ת'ראפ הכי טוב.. (אחרי אמינם כמובן אבל הוא לא כל כך פעיל עכשיו
) תודו שגם אתם רקדם פעם לשירים שלהם.. או שרתם אותם במכונית יש להם שירים ממש חמודים וקליטים (וקליפים ממש מצחיקים
)

ראפ לא עושה לי את זה

כי חשובה לי המלודיות, ובשירה בראפ אין את זה. מה שכן, אכן יש שירים שיש קצב, או איזה משהו עם מנגינה ממש יפה.. אבל שאף אחד לא ישמע :X

Caraya

New member
תשמע

בא לי להקיא מהמוזיקה הזאת ואני בטוח שהרבה מפה חושבים ככה גם, אבל אני מאוד שמח שהם באים לפה. אל תשכח שהסוכנים שלהם מכירים גם להקות שאנחנו קצת יותר נשמח שיבואו לארץ ואם הם יראו שהם יכולים להרים פה הופעות של יותר מעשרת אלפים איש אז נתחיל לראות פה יותר ויותר להקות טובות... ואל תשכחו שרוג'ר ווטרס מגיע גם, אז אי אפשר לומר שמגיע לפה רק זבל
.

לא, לא הבנת אותי

אני שמח שהם באים. שיהיה בכיף. התכוונתי שכל פעם באו קבוצות מאותו סגנון מוזיקה, בערך. אני רוצה ללכת לסטינג אבל זה יקר! הכי הכי הייתי רוצה שיבואו זה ואן היילן, אוזי אוזבורן (עם זאק ווילד כמובן) או בון ג'ובי. אני מוכן לוותר על אשך בשביל זה
גם מוטלי קרו אני ממש רוצה (נראה לי שהם פעילים).

Caraya

New member
ואן היילן היום עם סאמי האגר, נכון?

האמת היא שואן היילן היא דווקא מהסוג של הלהקות שמתאים להן לבוא לפה... הם באותו המצב של סקורפיונס, יש להם הרבה מעריצים מהשנים המוקדמות שלהם והם יכולים להרים מתי שבא להם סיבוב הופעות מצליח למרות שהם רחוקים מהפופולריות של העבר, והם יודעים שבמדינות כמו ישראל לא יהיה להם הרבה תחרות וההופעה שלהם תהיה אירוע שיכתבו עליו בעיתון ולא עוד טיפה בים כמו במדינות שיש בהם פסטיבלים ענקיים כמו Download או Rock In Rio.

אני לא יודע אם הם עם סמי

אני חושב שהם לא מופיעים כרגע. סמי לדעתי הרס את הלהקה. כשהם היו עם דיויד באמת שהם היו מיוחדים לדעתי, אבל סמי הפך אותם למשהו אחר, קצת מוזייף לדעתי. יש שמועות שהם עושים קאמבאק עם דיויד (ככה הוא אמר). כן, אתה צודק, שווה להם לבוא לפה, ועוד העובדה שדיויד לי רות הוא יהודי מוסיפה לכל העניין

l u d

New member
סמי כל כך לא התאים להם!

דיויד היה הרבה יותר טוב ממנו! כלומר, הם כולם היו חבורה של משוגעים בסגנון שלהם (אהמ הקליפ של hot for teacher) וסמי היה יותר מדי רגוע כזה.

אני באמת לא מבין מה הבעיה.

ראבק אנשים, תתחילו לכבד מוזיקה. אז מה אם אתם לא אוהבים, אתם פשוט לא אובייקטיבים. אם אקסל היה עושב דואט עם איזה ראפר לרובם לא היה בעיה עם זה, אז אל תזיינו בשכל. ובכל הז'אנר הזה של הראפ החבר'ה האלה לא רעים בכלל. אולי אפילו הכי טובים. ואני האחרון שמתחבר לסגנון כזה.

אני גם לא מבין מה הבעיה

אני לא אוהב את המוזיקה, זהו. אמרתי משהו לא בסדר? :-O

Lady in red2

New member
אין לי בעיה איתם בכלל

אמנם אני ממש לא אוהבת ראפ, אבל המוזיקה שלהם בסדר יחסית לשאר הראפרים למיניהם ויש להם כמה שירים נחמדים ומקפיצים. רק שקאבר ל-Sweet Child ממש לא מתאים לסגנון...

לחסום, הא? ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, זה גם ממש לא הטעם שלי, אבל תראה- זה חוויה, זה כיף, היו שם מלא אנשים ואנרגיות מטורפות, השירים שלהם מקפיצים ונחמדים וזה היה סבבה לגמרי. זה לא שהייתי קונה את הדיסק שלהם או משהו כזה, אבל... חוצמזה שדווקא לא הייתי מגדירה אותם כראפרים או משהו כזה. בכל מקרה, בקשר לקאבר... אני אישית הייתי מזועזעת
זה היה די מעיק.... לא אהבתי בכלל.

Lady in red2

New member
נצל"ש - איזה מבאס לראות את זה

ולדעת שזה לא אמיתי
אוף, תפוז האלה...

למעלה