הו גיקיי המוזיקה היכן אתם?!

Greebo

New member
הו גיקיי המוזיקה היכן אתם?!

http://video.google.com/videoplay?docid=6106074772632082583&q=G3 על כולם לסגוד לוידאו גוגל.. ול-G3 האמתי.. 3:

תמיר1991

New member
גיקיי מוזיקה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

מוזיקה זה דבר שכמע כל אדם, לא משנה לאיזו קבוצה חברתית הוא משתייך, הוא יתחבר אליו. אז איך יש גיקיי מוזיקה? הרי גיקים אמורים להיות שונים מעיקר החברה, והמוזיקה "שייכת" לכולם
תמיר.

Greebo

New member
גיק הוא מושג חברתי

על כן גיקים הם חלק מהחברה אם תירצה ואם לא P: בכל מיקרה גיקיי מוזיקה = סנובים של מוזיקה אם תרצה.. מכיר כל כך הרבה כאלו שזה מפחיד :פ בכל מיקרה תקשיבו לG3.. וידאו גוגל זו המצאה אלוהית.. עוד מעט עוד יהיו שם סרטים באורך מלא או משהו :פ או שזה סתם wishfull thinking.. שולט בכל מיקרה..

cheetara

New member
בודאי שיש גיקי מוזיקה

אחד הדברים שהופכים גיק לגיק היא התעניינות-יתר בנושא מסוים. לפעמים אלה נושאים איזוטריים כמו מד"ב או צוללות או זחלים. הרבה פעמים זה מוזיקה. נכון שמוזיקה היא ענין פופולרי, אבל גיקי המוזיקה נבדלים מהשאר במידת הידע שיש להם, ולפעמים גם בז'אנרים המוזיקליים שהם מעדיפים. האם יש גיק מוזיקה שמכבד את עצמו שמאזין לביונסה? סביר יותר שיפנה ללהקות אינדי או למטאל, או לכל דבר לא-מיינסטירמי אחר. כשהייתי קטנה ורשעה היתה לי תאוריה על היווצרותו של חנון המוזיקה המצוי: אי שם בגיל 11, כשהמאגניבים בכיתה שלו התחילו לפזם את גנגסטה'ס פרדייז של קוליו (סליחה.. 95'), החנון רצה גם. אבל בשל טבעו החנוני, הוא לא ידע מתי להפסיק. לא עבר זמן רב, והוא ידע את כל השירים בעל פה. בנסיונו להיות מגניב, מצא את אהבת חייו. כשגילה שנותר, עדיין, דחוי חברתית, פנה חזרה ליחידה שקיבלה אותו - המוזיקה. מסתם גיק, הוא הפך לגיק מוזיקה. זה לא כל כך נורא.

ממתי גיקים ידועים כאנשים ששומעים

הרבה גיטרות ? אגב, Steve Vai שולט. יש לי קליפ שלו מ-G3, הוא נגן טוב.

Greebo

New member
סביבות ה90% מהגיקים שאני מכיר

הם גם מטאליסטים אפלים וקשוחים.. זה די אירוני כשחושבים על זה האמתי :פ

אז אתה כנראה לא מכיר חנונים

הסטיגמה של חנונים לא משוייכת למשהו שקרוב אפילו למטאליסטים אפלים וקשוחים.. בין אם הסטיגמה נכונה או לא, זה לא משנה.. זה עדיין ה"הגדרה"

Greebo

New member
הו...תאמין לי...הם חנונים..

כמה מהם, כולל אני, מתכננים לעשות קוספליי או לפחות רוצים לעשות.. בפורים. :פ ואחד האנשים היותר "חנונים" שהכרתי היה מטאליסט..והוא עשה תואר ראשון במתמטיקה לפני הצבא.. הממ זה בתאוריה סותר את עצמו.. אבל רוב החברים שלי הם גיימרים\גיקים\לרפיסטים\ חובבי פנטזיה מדע בידיוני\פיזיקה ושלל דברים, לא בהכרח בסדר הזה או כל הדברים.. ורוב רובם כמו שאמרתי מטאליסטים.. על כן האירוניה. בצורה מסויימת שלה בכל מיקרה.. וחוץ מזה..G3 שולטים.. http://video.google.com/videoplay?docid=-3593623584137678217&q=G3 על מלמסטין וסטיב וואיי לעשות ילד

MajorWinters

New member
יש בזה מעט הגיון...

יש הרבה ילדים שהיו חנונים (כלומר נרדז, לא גיקס), ולאט לאט בתיכון התחילו לחבב מטאל, יכול להיות שיש לזה סיבות פסיכולוגיות (התעללו בהם נפשית), אבל אני לא פסיכולוג. מצד שני, גם אני, גם המנהלת השניה, וגם עוד הרבה חברים שלי, חנונים לא פחות, לא מטאליסטים. מטאל (אצלי זה מטאל מתקדם וגם לא בכמויות גדולות) אולי זה עוד סגנון שהם אוהבים, אבל אני מכיר המון לא מטאליסטים!

Nimst

New member
אצלי זה אפילו לא עוד סגנון שאני אוה

בת. זה עוד סגנון שאני לא אוהבת

MajorWinters

New member
לרב, היא מחנכת אותי...

למרות שמוזיקלית, אולי אני יכול לעבוד עליה קצת

ailag

New member
באופן כללי, הרבה בני נוער אוהבים

מטאל. גיקים ולא גיקים. חוץ מאלו שמצייתים לסטיגמה של הפקצה וכדו', הם לא נחשבים בסטטיסטיקה כשאני אומרת "רוב".

למעלה