הו, האימה...

queen helen

New member
הו, האימה...

אתמול בלילה חברה אמרה לי, שלמסיבת רווקות של חברה ממש טובה, כנראה שנזמין סקסולוגית!
בררררר...

Limbonic Art

New member
../images/Emo6.gif

סקסולוגית? או את הפסטמות האלה שעובדות בחנויות לאביזרי מין כדוגמת "ארוס"? בכל מקרה ..זו הרצאה מייגעת ומטומטמת על חרמנות, תוך כדי המחשה על איבר מין זיכרי מסילקון (אולי בימינו עושים גם את ההמחשה עם האיבר הנקבי מסילקון בנוסף ). אחרי חצי שעה מקסימום שעה בערך- זה אמור להסתיים .. תחזיקי מעמד
או מקסימום תלמדי על נקודות G והשוני בין גברים ונשים
ובתור אחת שיודעת כמה זה משעמם - בטח תרדמי
- זה הכי טוב להרדם

Xylophone

New member
את לא חייבת לבוא ולסבול

אפילו שזה חברה טובה. קודם כול תחשבי על עצמך. לא צריך לנסות ולהחזיק מעמד אני למשל לא הייתי באה

queen helen

New member
@@@

אני באה, ואין בכלל כל צל של ספק לגבי זה. זה שאני לא מרגישה משיכה מינית לאנשים לא אוצר שאני אנטי סקס, ואני לא אשבית שמחה של חברה טובה על כזה דבר שטותי. אני רק מקווה שזה יגמר בהרצאה מטופשת, וליטוף של ויברטורים, ולא שנשב במעגל ונפרט בפני כולן את מעללנו בחדר המיטות...
חוצמזה - בשבילי, רב הזמן השיחות האלה ממש לא מגעילות או מרדימות, אלא יותר לא קשורות אלי, אך משעשעות!

Xylophone

New member
תראי,

כול אחד מסתכל על זה שונה. זה לוו דווקא שטות. אם לא נעים לך. לפעמים צריך לחשוב קודם כול על עצמך ועל מה שאת מרגישה ומה לך נעים אפילו לפני חברים. אם זה משעשע אותך סבבה. אני מניחה שיותר דיברתי על עצמי מאשר יעצתי לך. לא מיעצת ממש טוב

korpiklaani

New member
על זה אומרים

ד"ש לויברטור
סתם . קחי את זה בקלות האירוע בטח יהיה הרבה יותר מסתם הרצאה דפוקה

../images/Emo6.gif

למה אנשים שעומדים להתחתן פתאום כל כך מתעניינים בסקס שהוא לא עם בן הזוג? בטלויזיה תמיד מראים אותם הולכים לחשפניות/ים. שילכו לבן/בת הזוג וזהו.

queen helen

New member
well...

לשמחתי גיליתי שהתענוג עולה 1000 שקל!
(למה בדיוק, זה ממש לא ברור לי)... אז כנראה שזה ירד מהפרק... ואילי, סיפור קטן: פעם, לפני מלא שנים הוזמנתי למסיבת רווקות של מישהיא מהעבודה. במסיבה היתה סקסולוגית ו... חשפן!!! מה שקרה בסוף זה שהחשפן התחיל לרקוד, ובאיזהשהו שלב גם עם הכלה, ואז הוא ממש ניסה לעשות איתה דברים לפני כולם, עד כדי כך שהיה ברור שהיא ממש סובלת מזה! גם אני סבלתי...

p019

New member
זה בהחלט הגבול שלי

לא הייתי מגיעה למסיבה עם חשפן, והייתי עוזבת (לפחות את החדר כל עוד הוא שם) - לא חשוב כמה חברה טובה היא. זה פשוט הגבול שלי, אני לא רואה איך הייתי משכנעת את עצמי לצחוק על זה - כמו שאולי היתי מצליחה לעשות עם סקסולוגית - אם כי גם על התהנוג הזה היתי יחולה לוותר בשימחה

למעלה