הו הא מה קרה...?

לורוצה

New member
ת'יודע מה? מגיע לכם ההפסד לת"א

ואינשאללה גם תפסידו בגמר גביע (אם אתם תמשיכו בכושר הנוכחי ומכבי ימשיכו גם הם, זה אכן מה שיקרה). אתה מוכן להסביר לי למה אוהדי מכבי ת"א לא איחלו להפועל י-ם שתפסיד ביול"ב? לאהוד זה יפה. לשנוא זה טיפשי. בהצלחה.

esterssh

New member
הי, הי, למה לשנוא?

חשבתי שפרא הוא בכלל אוהד של מכבי [לפחות באירופה]. אבל לא משנה. מה שיותר חשוב הוא שאני- אוהדת הפועל י-ם וכו, שרופה, כן, באמת- מאחלת למכבי congratulations על ההעפלה לגמר. בחצי השני של המשחק זה בהחלט הגיע לה. ודבר שני: מי ששונא פה זה אתה, שאתה שמח שהפסדנו אתמול [לא לתלאביב, אידיוט, זה היה בכלל לבני השרון]. אני לא עצובה שהפסדנו אתמול- לא היה לנו מה לחפש בפלייאוף, ממילא לא היינו לוקחים אליפות- אבל לא יפה לאחל לנו הפסד בגמר הגביע. לא שהאיחולים הלבביים שלך באמת מזיזים לי במשהו.

esterssh

New member
אתה בוא'נה, חשבתי ש-

עקבת אחרי מכבי כל העונה הזו כדי לראות אותה מנצחת! אחותך אמרה לי שהראית לה הילוך חוזר של השלשה של שארפ במשחק ההוא-ההוא, ושהתלהב. אז מה זה? אתה אדום נצחי כזה מין שלא מוריד רגשות לקראת משחקים זוטרים [מבחינה רגשית, אני מתכוונת] כמו של מכבי?

היי אסת, עזבי. הוא כנראה

אוהד צהוב טרמפיסט וממוצע. (ואתה, אל תעלב לי, הא? זה לא אישי זה שמונים אחוז מאוהדי מכבי ככה)

esterssh

New member
תודה על ההגנה, איש

אבל: 1. לא קוראים לי אסת- השם הזה נועד רק להטעות. 2. הוא [מצביעה על *הוא* למעלה]- וזה לא אישית נגדו, פשוט אין לו מה לעשות נגד סטטיסטיקה- לא מזיז לי. 3. אני מכירה דווקא מישהו מה-20% הנותרים של אוהדי מכבי. בעצם-- במחשבה שניה, בעצם לא. אני חושבת שחלוקת המספרים היא יותר 91% טרמפיסטיממוצעים ורק 9% שאינם; אני מכירה רק כאלו מה-91%. 4. אחרי שראיתי את המשחק של סקיפר בתלאביב העונה, סיפרתי לכל מי שהיה לידי- אפילו אם זה לא לגמרי עניין אותו, למשל אמא שלי [אבל זה קצת כן עניין אותה]- שכיף לראות את סקיפר כי המשחק שלהם דומה לריקוד באלט מקצועי, כך שאני הולכת להיות בעדם [אם כי לא אהמר עליהם; וגם לא על מכבי; לא אהמר בכלל].

נו, אני במתח עצום.

נהנית מריקוד הבאלט המתואם?????? (טהטהטהטהטהטטטטה- הוורסיה שלי לאגם הברבורים. או שמא במקרה זה זה אגם הבירבורים????)

למעלה