הו הו הווו

LikeFredy

New member
הו הו הווו ../images/Emo163.gif

"הזדמנות אחרונההה נה נה נה !!!1 קנסו !@" "אתם לא מאמינייםםם @$$!~ חובההה להכנס!" "איזה יופייי אתם מטים!! אין דבר כזה קול יום ! 1 אחד" נמאס לי מהנסיונות ללעוג לאינטיליגנציה שלי. :\ מה רע בלהגיד הנה, מוכרים כרטיסים לבוםבמלה או יש מבצע מיוחד בלחמן - תבדקו, תטעמו, לא מתאים? תצאו.

TAINTED SAINT

New member
לא להכנס ../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif

אל תגעו ואל תלחצו על הקישורים
בדרך כלל קישורים כאלו מובילים למלכודות שממתינים בהם וירוסים !!!

TAINTED SAINT

New member
וגם חש הרבה יותר טוב ../images/Emo101.gif../images/Emo9.gif

[לא יודע מה בדיוק היה בזריקה אתמול....משהוא על בסיס מורפיום...."רואים רחוק רואים שקוף....".....] מת עליכם
אופס
מטאפורה לא מוצלחת במיוחד
שוב תודה מכל הלב-הכל יהיה טוב
TAINTED SAINT
סקסית מאמי....מכירה את להקת 'הקליק' ?היה להם שיר נהדר..."לא צריך שתדליקו לי
" גם אני
אותך
לא פחות ממה ש
את סויה

סויה 1

New member
נו אז איך היה שם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

|האם ראית את האור הלבן האלוהי? כדאי לנו לנסות?.(אני כמובן מתלוצצת אבל לא יכולתי להתאפק) ברוך החוזר.... יקירי,אהבתי לרוץ לאור הירח המלא...... עוד נכונו לך הרבה full-moon -ים. אתה בפרוותך הכסופה לבנה ואני בפרוותי האדמדמה.

TAINTED SAINT

New member
סויה אהובתי....../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

דברים שרואים משם....לא רואים מכאן........... והדבר האחרון שראיתי לפני שאיבדתי הכרה היה....מראה....עינייך העצומות בציפייה....שניות לפני שאת חווה.. _____מה פראית.... TAINTED SAINT

רסקול

New member
תגידי סויה בייבי

זו גרסת כיסוי לאדון האור של זילזני? או "רצה עם זאבים"?

TAINTED SAINT

New member
סלחו לי אם אסביר לרגע...../images/Emo52.gif

לצערי סויה לא הבינה בדיוק למה התכוונתי,וחשבה שאני מדבר על מסיבת "ירח מלא" FULL MOON כפי שהן מכונות בהודו ובעולם הטכנו והאקסטזי....אני מתנצל שאני מתקן רק עתה,אך התכוונתי לאחוות הליקאנטרופים,או בעברית פשוטה-"אנשי זאב"... האחווה פעילה באירופה ובצפון אמריקה,לא חברים בה אנשי זאב "אמיתיים",כלומר כאלו שבאמת יכולים להחליף צורה בלילות ירח מלא,או לפי רצון,אני החבר הישראלי היחיד כיום באחווה,לפחות למיטב ידיעתי,החברים והחברות מתיימרים להיות בעלי קשר דם,או קשר רוחני לעולם הזאבים,או חיית כוח אחרת,כגון:שועל,פנתר,דוב וכו".איש מאיתנו לא טוען שאנחנו מחליפים צורה,ובטח שלא לפני כאלו שאינם כמונו...[
],האירוע שהתכוונתי אליו הוא מפגש HOWLING של חברי השבט,שהוא בעיקרון קומזיץ מתמשך לכמה ימים,המון הומור ואחווה בין החברים,כמה חתיכות עוף ונקניקיות חרוכות,בירה,מעט וודקה,ולפעמים מעצרים בלתי נמנעים....לשוטרים יש נטייה מוזרה לעצור גברים ונשים הרצים עירומים ביער בלילות,קילומטרים ממקום הישוב הקרוב,אין למשטרה שום דבר חשוב יותר לעשות,חוץ מלרדוף ולעצור אותם...ולשחררם תוך יום יומיים,לאחר והשופטים מסרבים להתייחס לטענות המשטרה המגוחכות על "התערטלות בפומבי"....בכל שוטר יש כנראה משהו מן המציצן הכפייתי....והמתחסד... המפגשים תמיד מאורגנים במקומות המאפשרים לPACK להפגש עם מכסימום פרטיות בחיק הטבע,ולא,אנחנו לא עוסקים באורגיות המוניות לאור הירח,ולא מקריבים קורבנות לשטן,חשבתי לפני כשנתיים להתחיל קבוצה מקומית,אך לא נראה לי שיהיו הרבה מצטרפים מהסוג הנכון....הדבר האחרון שאני צריך היא חבורה של "משועממי ניו-אייג'" דפוקים שיחפשו לתת משמעות לחייהם,ולפתוח סדנא ל"התחברות עם חיית הכוח שמסתתרת בנפשך"...תודה אבל לא תודה
ואם כבר מדברים על כך-מתקיימות בישראל כבר סדנאות דומות,המתיימרות ללמד טכניקות אינדיאניות "להתחברות לרוח החייה המקודשת שלך"-הן מלאות משמעות ותוכן כמו החוט האדום שעל פרק ידה של מאדונה,והרבה יותר רדודות מהידע שלה בקבלה. TAINTED SAINT

למעלה