הו הו הווו

• פותח הנושא Kewla
  • פורסם בתאריך

Kewla

New member
הו הו הווו ../images/Emo163.gif

"הזדמנות אחרונההה נה נה נה !!!1 קנסו !@" "אתם לא מאמינייםםם @$$!~ חובההה להכנס!" "איזה יופייי אתם מטים!! אין דבר כזה קול יום ! 1 אחד" נמאס לי מהנסיונות ללעוג לאינטיליגנציה שלי. :\ מה רע בלהגיד הנה, מוכרים כרטיסים לבוםבמלה או יש מבצע מיוחד בלחמן - תבדקו, תטעמו, לא מתאים? תצאו.

Because Of May

New member
תגידו באלכם לפרסם ברכות "חג שמח מפו

מפורום ג'סטין טימברלייק"? כי אני יכולה להכין

Because Of May

New member
עשיתי :)../images/Emo109.gif

אם יהיה לי כוח אני אפרסם אח"כ.... פרסמו אתם את הברכה ותכתבו כתגובה לשרשור הזה באילו פורומים פרסמתם... א. לא פותחים בפורומים הודעות חדשות ב. משרשרים את הברכה רק לשרשורי
או שמנצלש"ים [עושים נ"ש, נצלש או
]. עדיף להודעות של "תפוז אנשים מודיע". ג. ההודעה עצמה: כותרת: "חג שמח מפורום ג'סטין טימברלייק!
" תוכן: "
פורום ג'סטין טימברלייק מאחל לכם חג שמח!
בואו לבקר בפורום
" הערה: במשפט "בואו לבקר בפורום" אתם נותנים קישור לפורום הזה.... ב"מחרוזת תווים"... הסבר לכך: לוחצים על הוספת תגובה [לא מהירה]. אח"כ כותבים משהו בתוכן ההודעה, במקרה שלנו: "בואו לבקר בפורום". לוחצים על "קישורים בתוכן ההודעה (יש להכניס מחרוזת תווים המופיעה בתוכן ההודעה ואת הכתובת שאליה היא תקושר)". נפתח מן חלון כזה עם 3 מקומות לשים לינקים, ו-3 מקומות לקשר אותן להודעה. בצד ימין, כובים שוב את המשפט "בואו לבק בפורום". בצד שמאל, את כותבים הקישור לפורום- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=808

Because Of May

New member
לא למה? החג לא נגמר עדין...../images/Emo109.gif

פרסם אתה, אני אצטרף אליך מאוחר יותר

shaharrr53

New member
פירסמתי בכמה...:)

אבל אני לא זוכר כ"כ את השמות של הפורומים
אגב,בכמה פורומים לפרסם?

למעלה