הו התסכול! (וגופייה חדשה)

הו התסכול! (וגופייה חדשה)

סיימתי גופייה (לאחות שלי), באתי לעדכן את הבלוג, והוא אמר לי שנגמר לי המקום ושאם אני רוצה להוסיף תמונות עלי למחוק ישנות. בצער רב מחקתי ומחקתי (מרשומות ישנות), התפנה מקום, ניסיתי לעדכן, והוא אמר לי שוב, שאין מקום וצריך למחוק. כתבתי הודעה בפורום תמיכה בתפוז בלוגים, והם אמרו שהם יבדקו... טוב נו. אז לבנתיים, אני מעלה את התמונות לכאן, שתוכלו לראות
הגופייה לקוחה מהאתר הזה, אבל יש לציין שההוראות לא טובות בכלל (חסר חלק שלם והספירה של העיניים לפי ההוראות לא נכונה). אבל יצא לא רע (למרות שטיפונת גדול על הדוגמנית (רנה), ואני מקווה שזה יתאים יותר לאחותי). תמונה בלי דוגמנית

מקסים../images/Emo47.gif

אוהבת שהגזרה מתחשבת בגוף האשה. במחשבה שניה, אף פעם לא ראיתי גזרה שהיא צרה במתניים. תמיד הגזרות ישרות. נפלא. העבודה יפיפיה.

iris3111

New member
באמת התפלאתי לאן נעלמת? עכשיו אני

רואה כמו נמלה עמלה עשית יצירות מקסימות כל הכבוד מאוד יפה נהנתי ליראות. מקווה לילמוד תחרה בשתיים במיפגש- סדנא הבאה שיש לנו ואז אנסה גם אני קצת. חבל שהיית צריכה למחוק חלק מהעבודותזה מבאס. אבל תיתנחמי בחדשות וכמו שכבר אמרתי הן יפות.

הזקנים

New member
גוגי מקסים

דווקא חשבתי עלייך מה קורה ולמה את לא כאן אבל את כרגיל בבונקר בשקט ופתאום טראח בום מפציצה .מקסים

למעלה